Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Effektive Tip til Administrer Lagerplads OneDrive

Microsoft OneDrive er en fantastisk cloud storage-løsning til både personlig og forretningsbrug. OneDrive tilbyder nogle unikke funktioner som f.eks Kommenter PDF-filer fra din smartphone, Selektiv synkronisering, Delve og mere.

Men når onedrive lagringsplads tikker på 5 GB-mærket, begynder du at bekymre dig om at rydde lagerpladsen for at sikkerhedskopiere og gemme de nye filer fra din personlige computer eller mobil.

For at overvinde dette hjælper planlægning af en grundlæggende rutine til at rense cloud-lageret dig med at arbejde med lethed ved hjælp af Microsoft OneDrive. Bare rolig, du behøver ikke købe en lageroptimering, da vi har fundet frem til en manuel optimeringsrutine til at tage sig af din gratis OneDrive-lagerplads.Hvordan frigør man plads i OneDrive?

Hvorfor OneDrive filhåndtering er vigtig?

Antallet af filer, der sikkerhedskopieres og gemmes, stiger gradvist, efterhånden som brugen af din personlige computer er hyppigere. Dette gør din OneDrive-lagerplads fyldt med uønskede filer, der overlapper dine vigtige documents, photos, audio og video files.

Hvis du ikke overvåger onedrive pladse regelmæssigt, er der chancer for at oprette duplikerede filer på grund af flere uploads af den samme fil eller automatisk sikkerhedskopiering og synkronisering. For at undgå sådanne omstændigheder, rådes du til at administrere din lagerplads og bruge de tilgængelige OneDrive-funktioner effektivt.

Effektive Tip til håndtere lagerplads Onedrive:

  • Slet ubrugte filer:

Det første skridt mod at administrere dit OneDrive er at slette de filer, der ikke længere bruges af dig. At gøre dette Go to OneDrive.com -> Click Files -> Sort files according to size (faldende rækkefølge). Dette viser filer, der optager størstedelen af din OneDrive-plads. Vælg og slet de ubrugte overdimensionerede filer og andre uønskede filer fra dit lager. Det meste af pladsen vil blive optaget af video- eller filmfiler, der er uploadet ved et uheld. Så rensning af disse filer resulterer i en rigelig mængde lagerplads.

  • Kategoriser dine filer:

Når du har ryddet plads til nye filer, der kan sikkerhedskopieres og synkroniseres til dit OneDrive-rum. Nu er det det rigtige tidspunkt at organisere filerne og mapperne i dit OneDrive for nem adgang. Dette insisterer automatisk på, at du skal fjerne enhver fil, der ikke længere er nødvendig for dig.

Hvordan organiserer man?

Dette er ikke big deal, men i første omgang tager det tid at oprette de rigtige mapper for hver filtype. For eksempel: Opret en standardmappe for hver filtype. Når en ny fil oprettes i den pågældende filtype, gemmes den fil automatisk i en standardmappe. Dette reducerer din tid til at søge efter én bestemt type fil over hele dit OneDrive-lager. Dette vil gøre sletning af filer nemmere.

  • Komprimer filer:

Enkel måde at reducere brugen af OneDrive-lagerplads på er ved at gemme den komprimerede version af filerne. Sjældent brugte fotos kan dokumenter komprimeres og gemmes i din opbevaring. Dette øger pladsen til sikkerhedskopiering og gemmer dine vigtige filer uden frygt for kort lagerplads. Værktøjer som Zip, RAR er tilgængelig for at komprimere dine filer til en mappe.

  • Fjern duplikatfiler:

Nogle gange kan du ende med at uploade den samme fil flere gange til dit OneDrive-lager. Dette ender med uønsket brug af lagerplads, og du kommer til kort til at gemme dine vigtige filer. Billeder og dokumenter er de mest almindelige filtyper, der gemmes fra flere enheder til en enkelt OneDrive-konto.

At fjerne den duplikerede fil manuelt er en vanskelig proces, men for at gøre denne rutine lettere kan du bruge en duplikat filfjerner værktøj til at finde og slette dubletter fra dit OneDrive-lager. Synkroniser din OneDrive-konto med denne skybaserede software, og følg trinene i vejledningen igennem for at fjerne duplikerede filer.

  • Vælg hvad du vil gemme:

Som standard har OneDrive aktiveret automatisk lagring for at gemme alle de filer, du downloader til OneDrive. Hvis du ikke vil gemme billederne, videoerne og skærmbillederne for at blive gemt i dit OneDrive-lager, skal du følge disse trin Go to settings -> Auto Save – > Change Document and Picture settings to This PC only -> Uncheck Photos and videos and Screenshots.

  • Udvid OneDrive-lagerplads gratis:

Hvis du ikke er klar til at betale for at købe ekstra OneDrive-lager, er der en nem måde at udvide lagerplads på. Deltag i Henvisning bonusprogram og tjen 500 megabytes opbevaring gratis. Hvis du er i stand til at invitere 10 personer til brugt OneDrive-lager, kan du tjene ekstra 5GB som en belønning. På denne måde kan du tilføje en anden 5.5 GB til OneDrive-lager.

  • OneDrive fotostyring:

De fleste af brugerne gemmer billeder i store størrelser på deres lager på et drev. Dette optager størstedelen af lageret og giver meget lidt plads til at gemme dine vigtige arbejdsrelaterede dokumenter. En alternativ måde at gemme dine billeder på er ved at reducere billedets billedkvalitet, hvilket automatisk reducerer størrelsen på billedet og optager mindre OneDrive-plads.

  • Administrer versioner:

OneDrive giver dig mulighed for at gemme flere versioner af en fil, som du og dine kolleger arbejder på. Men at gemme flere versioner af filen øger filstørrelsen, og den optager proportionelt mere plads på OneDrive-lagerplads. Så den bedste metode til at afkorte lagringen er at slette de ældre versioner af filen, der ikke længere er nødvendig for dig.

Ovennævnte tips er nogle OneDrive-brugshack, som du kan følge for at rydde op i OneDrive-lagerpladsen. Ved at konfigurere denne lagerstyringsrutine kommer dit OneDrive aldrig til at mangle lagerplads. Dette øger filtilgængeligheden og mindsker risikoen for at miste nogen af dine vigtige filer i rodet.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply