Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Ekstern Harddisk Gendannelse

Er du på udkig efter at udføre ekstern harddiskgendannelse? Brug Remo Recover, som er et brugervenligt værktøj til at gendanne data fra ekstern harddisk. Dette værktøj arbejder med avancerede datagendannelsesalgoritmer til at udføre ekstern harddiskgendannelse under forskellige datatabsscenarier. Såsom sletning, korruption, formatering osv. Prøv dette værktøj og gendan alle dine fotos, videoer, lydfiler, dokumenter og mange flere nu!

En ekstern harddisk er en lagerenhed, der bruges til at tage en sikkerhedskopi af dine filer. Det bruges også som et middel til at udvide computerens lagerkapacitet. At støde på et datatab på den eksterne harddisk betyder, at du mister al din backup, der er akkumuleret over flere år.

I tilfælde af, at hvis du har mistet data, så behøver du ikke bekymre dig! Alle dine data fra ekstern harddisk kan nemt gendannes. Denne artikel er bedst egnet til brugere, der leder efter gratis måder at gendanne data fra ekstern harddisk under flere scenarier som formatering, sletning, korruption og mange flere. Også, hvis du er en person, der leder efter det bedste eksterne harddiskgendannelsesværktøj til at gendanne data, så find her en dedikeret sektion, der taler om den bedste eksterne harddiskgendannelsessoftware i 2022.

Hvad vil du lære i denne vejledning til gendannelse af ekstern harddisk?

 1. Årsager til ekstern harddiskfejl
 2. Tips til at gendanne data fra ekstern harddisk
 3. Gratis metoder til at gendanne data fra ekstern harddisk
 4. Bedste software til gendannelse af eksterne harddiske
 5. Hvornår skal du udføre datagendannelsestjeneste
 6. Ofte stillede spørgsmål om gendannelse af ekstern harddisk

Årsager til ekstern harddiskfejl

 1. Menneskelige fejl: Menneskelige fejl er en af ​​de mest almindelige årsager til at miste data fra en ekstern harddisk. Der er forskellige tilfælde, hvor du kan miste filer ved en fejl, såsom utilsigtet formatering, sletning osv.
 2. Virus-infektion: Hvis du tilslutter din eksterne harddisk til en alvorlig virus- eller malware-inficeret computer, så er der store chancer for at miste dine eksisterende data fra den.
 3. Uventet strømstød: Et strømstødsproblem resulterer ikke kun i et datatabsscenarie, men beskadiger også din eksterne harddisk. En ekstrem stigning i spændingen kan når som helst gøre dit drev dødt. Under et strømstødsproblem kan du frakoble den eksterne harddisk fra din computer, før du mister data.
 4. Mislykket systemopdatering: Enhver mislykket systemopdatering, mens den eksterne harddisk er i brug, kan resultere i et datatabsscenarie. Nogle gange kan det ødelægge dine eksterne harddiskdata som videoer, dokumenter osv.
 5. Systemnedbrud: Systemnedbrud eller mislykket OS-geninstallation, når din eksterne harddisk er tilsluttet pc’en, kan resultere i et datatabsscenarie.
 6. Korruption eller drevfejl: Fejl på den eksterne harddisk som ikke kan formatere disken, drevet ikke fundet, filsystemfejl osv., kan resultere i kraftig formatering af drevet. Dette kan igen føre til tab af data, hvis du ikke har vedligeholdt en sikkerhedskopi.
 7. Fysisk skade: Hvis du hører usædvanlig støj som en kliklyd fra din eksterne harddisk, er det en klar indikation af, at dit drev er i en unormal tilstand. Dette kan skyldes fysisk beskadigelse eller slitage af enhver ekstern harddiskkomponent.

Tips til at gendanne data fra ekstern harddisk

 1. Stop med at bruge din eksterne harddisk, så snart du mister data fra den, indtil du ikke udfører gendannelse.
 2. Tilføj eller opdater ikke nogen filer på din eksterne harddisk. Dette er for at undgå overskrivning af filer, der skal gendannes.
 3. Brug ikke upålidelige metoder eller værktøjer til at gendanne eksterne harddiskdata. Dette kan enten føre til permanent sletning eller kan ødelægge data.
 4. Tag jævnligt en sikkerhedskopi af dine vigtige eksterne harddiskdata til en anden enhed eller skylager som Google Drev.
 5. Skub ikke din eksterne harddisk ud forkert.
 6. Kør en scanning, før du bruger din eksterne harddisk på din computer.
 7. Tilslut ikke dit drev til virusinficerede computere.
 8. Hold din Windows Defender eller antivirussoftware opdateret.
 9. Brug pålidelig datagendannelsessoftware som Remo gendan for at gendanne eksterne harddiskdata.
 10. 10. Tag stikket ud eller skub din eksterne harddisk ud, når du ser det første tegn på en strømstød.

Hvordan Gendan Data fra Ekstern Harddisk?

I dette afsnit har vi dækket 3 forskellige dele af information. Den første del taler om gratis og pålidelige måder at gendanne data fra ekstern harddisk. Den anden del dækker information om de bedste eksterne harddiskgendannelsesværktøjer, som du kan gøre brug af under permanente datatabsscenarier. Og i den sidste del har vi dækket, hvad du skal gøre, hvis din harddisk er fysisk beskadiget eller ødelagt for at gendanne data fra den.

Del 1: Gør brug af gratis metoder:

KommandopromptFor at gendanne data fra korrupt ekstern harddisk
Vis elementerFor at gendanne manglende filer fra ekstern harddisk
Geninstaller enhedsdrivereFor at rette ekstern harddisk ikke fundet problem

1.       Kommandoprompt – Reparer logisk korruption

Når du mister data fra din eksterne harddisk på grund af korruption, kan du bruge CHKDSK. Det er et gratis Windows-værktøj til at rette filsystemkorruption fra enhver lagerenhed som en ekstern harddisk.

Hvis du ikke kan få adgang til dit drev, skal du køre kommandopromptfunktionen på Windows 11/10, som identificerer mulige fejl på din eksterne harddisk og reparerer dem. Når kommandoprompten er fuldført, oprettes en ny mappe i .chk-filformat, der indeholder dine tabte data. Ved at ændre .chk-filformatet til dets originale filformat, kan du få adgang til dine filer fra den eksterne harddisk.

Trin til at køre kommandoprompt for at reparere korrupt ekstern harddisk:

 1. Skriv cmd i dit Windows-søgefelt.

 • Åbn kommandoprompten ved at vælge Run as administrator valgmulighed.

 • Efter fuldførelsen af kommandoprompten vil alle logiske problemer relateret til din eksterne harddisk blive rettet. Og du kan nemt få adgang til dine tabte data fra den.

2.       Vis manglende eller mistede filer på ekstern harddisk

I de fleste tilfælde tror du måske, at du faktisk har mistet data fra din eksterne harddisk på grund af korruption eller en anden grund. Men det kan skyldes, at filer er blevet skjult. I sådanne tilfælde kan du vise filer for at få tilbage manglende data fra en ekstern harddisk.

Trin til at vise filer fra ekstern harddisk:

Windows 11:

 1. Åben File Explorer på din Windows 11 ved at trykke på Windows og E nøgler på én gang.
 2. Gå til den eksterne harddisk, hvor du har mistet filer, og klik på View valgmulighed.

 • Under den Show valgmulighed, vælg Hidden items for at få adgang til manglende eksterne harddiskfiler.

Windows 10:

 1. Tilslut din eksterne harddisk, og åbn File Explorer fra proceslinjen.
 2. Vælg fanen Vis og klik på Indstillinger.

 • Vælg fanen Vis, vælg Vis skjulte filer, mapper og drev, og klik på OK.

3.       Geninstaller enhedsdrivere – Uopdaget ekstern harddisk

Hvis din eksterne harddisk ikke er kompatibel med din Windows-computer eller ikke er i stand til at fungere korrekt, så bør du prøve at geninstallere enhedsdriverne til den nyeste. Dette hjælper dig med at løse den eksterne harddisk, der ikke genkender eller opdager problemer.

 1. Skriv Device manager i søgefeltet og åbn det.

 • Udvid Disk drives mulighed for at finde din eksterne harddisk.
 • Højreklik på den eksterne harddisk og vælg Uninstall apparat.

 • Genstart pc’en. Når det er afsluttet, geninstallerer det automatisk de nyeste drivere.

Del 2: Brug det bedste ekstern harddisk gendannelse software

1.       Remo gendanne

Remo gendanne er et brugervenligt værktøj designet til at gendanne data fra en harddisk og forskellige andre lagerenheder som en ekstern harddisk, SSD, SD-kort, USB-drev og mange flere. Dette værktøj arbejder med avancerede datagendannelsesalgoritmer til at gendanne mistede eller slettede filer fra en ekstern harddisk med enkle klik.

Dette værktøj er meget anerkendt og downloadet af mere end 15 millioner brugere over hele kloden. Det tilbyder 24/7 gratis teknisk support og hjælper dig med at gendanne data fra forskellige mærker af eksterne harddiske. Såsom WD Elements Portable Drive, Seagate Game Drive/ Portable Drive, Maxone 500GB Ultra Slim Drive, Toshiba Gaming/Canvio Basics Portable Drive, Silicon Power Portable External Hard Drive, SanDisk Extreme Portable External SSD, WD Portable Gaming Drive, Samsung T5 Portable SSD , og mange flere.

Fordele ved at bruge Remo gendanne software:

 1. Værktøjet arbejder sammen med Deep Scan-funktionen til at gendanne data fra en ekstern harddisk, der er korrupt, beskadiget, formateret, ikke genkendt eller ikke fundet.
 2. Remo Recover fungerer med en skrivebeskyttet tilstand for at gendanne slettede eller mistede filer/partitioner fra en harddisk. Dette sikrer sikker ekstern harddisk datagendannelse uden ændring af det originale indhold.
 3. Dette eksterne harddiskgendannelsesværktøj understøtter gendannelse af mere end 300 filformater såsom fotos, råbilleder, dokumenter, videoer, lydfiler og mere.
 4. Remo Recover understøtter forskellige filsystemer som exFAT, NTFS, FAT32, FAT osv. Desuden er den kompatibel med alle de nyeste versioner af Windows og Mac operativsystemer inklusive Windows 11/10 og macOS Monterey/Big Sur.
 5. Værktøjet tilbyder en gratis forhåndsvisning af de gendannede fotos eller videoer. Dette kan hjælpe dig med at bedømme gendannelsesresultatet, før du gemmer dem på din ønskede placering.

Trin til at udføre ekstern harddiskgendannelse ved hjælp af Remo gendanne software

Trin 1: Hent og installer Remo Recover på din Windows- eller Mac-computer og tilslut din eksterne HDD til den.

Trin 2: Fra hovedskærmen skal du vælge den eksterne harddisk, hvorfra du vil gendanne data.

Bemærk: Hvis du ikke kan finde drevet, kan du vælge muligheden Can’t find the drive.

Trin 3: Klik på Scan mulighed for at starte scanningsprocessen.

Bemærk: Når Quick scan er afsluttet, starter værktøjet automatisk Deep Scan. Du kan klikke på Dynamic Recovery View for at se genoprettelsesresultaterne.

Trin 4: Gå til Lost and Found Files i den Tree structure og find dine mistede filer på den eksterne harddisk.

Trin 5: Til sidst skal du vælge de tabte filer, som du vil gendanne, og klikke på Recover mulighed for at få de gendannede filer tilbage til den ønskede placering.

2.       Alternative værktøjer til gendanne data fra ekstern harddisk

1.       Yodot gendannelsessoftware

Yodot Data Recovery er en nem at bruge software til at gendanne data fra en ekstern harddisk med enkle klik. I lighed med Remo External Hard Drive Recovery er dette værktøj designet med avancerede scanningsalgoritmer til at gendanne data under forskellige datatabsscenarier som sletning, korruption, formatering osv. Yodot Data Recovery kan nemt gendanne filer fra ulæselig ekstern harddisk.

Fordele ved Yodot gendannelsessoftware

 1. Værktøjet er kompatibelt med Windows 10 og macOS Catalina.
 2. Det tilbyder en forhåndsvisning af gendannede billeder gratis.
 3. Du kan prioritere gendannelsesresultatet ved at vælge de filtyper, du vil gendanne fra den eksterne harddisk.
 4. Gendan data fra SCSI, SATA, SAS eller enhver anden populær harddiskgrænseflade

2.       Easeus data gendannelses guide

Easeus Data Recovery Wizard er et af de brugervenlige datagendannelsesværktøjer. Det tilbyder 24/5 teknisk support til at løse brugernes forespørgsler. Ved at bruge denne software kan du nemt udføre filgendannelse fra en ekstern harddisk, SD-kort, USB og mange flere. I modsætning til Yodot Recovery tilbyder denne software gendannelse fra en tilpasset placering som en desktop, papirkurv osv.

Fordele ved Easeus data gendannelsessoftware

 1. Understøtter gendannelse fra forskellige mærker af eksterne harddiske som Toshiba, ADATA, Samsung osv.
 2. I lighed med Remo Recover-softwaren kan dette værktøj også få data tilbage fra en ekstern harddisk efter et virusangreb eller korruption af filsystemet.
 3. Denne eksterne harddiskgendannelsessoftware kan nemt gendanne fotos af forskellige formater som PNG, JPG, BMP, SVG, GIF osv.
 4. Easeus Data Recovery Wizard nemt gendanne data fra SSD.

3.       Disk Drill

Disk Drill er en professionel datagendannelsessoftware til Windows-brugere. Værktøjet er nemt at bruge og gratis at downloade. Ved at bruge denne datagendannelsessoftware kan du nemt gendanne data fra et beskadiget SD kort, og ekstern harddisk. Disk Drill understøtter gendannelse af forskellige filtyper som ZIP, PSD, RAR osv.

Fordele ved at bruge Disk Drill software

 1. Gendan data fra ekstern harddisk dukker ikke op Mac.
 2. Understøtter gendannelse fra forskellige mærker af eksterne harddiske som HP, LaCie, Toshiba osv.
 3. Disk Drill er kompatibel med Windows 10 og dets tidligere operativsystem.
 4. I lighed med Remo Recover har Disk Drill også en Deep Scan mulighed for at gendanne formateret harddisk.

Del 3: Datagendannelsestjeneste

Under forskellige datatabsscenarier, startende fra utilsigtet sletning til ekstern HDD-korruption, har du forstået, hvordan du kan gendanne data ved hjælp af manuelle metoder eller ekstern harddiskgendannelsessoftware. Men at gendanne data fra en fysisk beskadiget ekstern harddisk er ikke så let. Det er udfordrende, hvis du bruger ovenstående fejlfinding.

Når din eksterne harddisk er fysisk ødelagt eller beskadiget, så kan du høre lyd fra den. Dette indikerer, at dine data gemt på den er i fare. Under slid på ekstern harddisk er gendannelse af data en udfordrende opgave, så sørg for at have taget en sikkerhedskopi af alle dine filer.

I tilfælde af, at du støder på datatab fra en ødelagt ekstern harddisk, så kontakt en certificeret datagendannelsesservicespecialist. En af de bedste måder at vælge en pålidelig tjenesteudbyder på er ikke kun at overveje omkostningerne ved inddrivelse som den eneste faktor. Du kan også kigge efter forskellige parametre såsom mange års erfaring med datagendannelsesservice, antallet af løste sager, placering eller let adgang til datagendannelsesservicecenteret, databeskyttelse og mange flere.

Desuden opkræver en pålidelig datagendannelsestjenesteudbyder gendannelsesgebyret afhængigt af mange faktorer som mængden af ​​data, der skal gendannes, dit drevs sundhed, kompleksiteten af ​​datatabsscenariet osv.

Ofte Stillede Spørgsmål

1.       Kan data gendannes fra en beskadiget ekstern harddisk?

Ja, data kan gendannes fra en beskadiget ekstern harddisk. Når du har pådraget dig mindre korruption på den eksterne harddisk, skal du bruge kommandopromptfunktionen til at gendanne data. Men hvis dit drev er alvorligt beskadiget eller ønsker at gendanne komplette eksterne harddiskdata, så brug Remo Recover-softwaren.

2.       Kan filer gendannes fra en defekt ekstern harddisk ved hjælp af Remo Recover?

Ja, du kan gendanne filer fra en defekt ekstern harddisk ved hjælp af Remo Recover. Men den ene betingelse for datagendannelse fra en defekt ekstern harddisk er, at den skal blive opdaget i Diskhåndtering.

3.       Hvordan formaterer man en ekstern harddisk?

Formatering sletter alle data, der er gemt på din eksterne harddisk. Så sørg for at du har taget backup af alle dine vigtige data. Følg nedenstående enkle trin for at formatere en ekstern harddisk;

 1. Tilslut din eksterne harddisk til din pc
 2. Åben This PC, og find din eksterne harddisk.
 3. Højreklik på drevet og klik på Format mulighed.
 4. Vælg filsystemet NTFS (bedst egnet, når du bruger dit drev på Windows) eller exFAT (passer bedst, når du bruger din eksterne harddisk på både Windows og Mac) og klik på Start.
Default image
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Articles: 68

Leave a Reply