Hvorfor eksterne harddiske er ikke nok til din data backup plan?

Hver dag har vi alle en utallige information og data, der kommer ind, og det er blevet en nødvendighed at have en ekstern harddisk som backup. Især med systemkrasj, utilsigtet sletning af data og virusangreb almindeligt i et arbejdsmiljø. Hvad du vil have, er en pålidelig – fuldstændig beskyttelse af dine data?

Du har vigtige filer sikkerhedskopiering, det går fra få MB’er til TB’er, og det fortsætter med at vokse, indtil din harddisk er helt fyldt. På dette tidspunkt, hvad du ikke har råd til, er at miste disse dyrebare filer, derfor har du bragt en anden harddisk.Ekstern harddisk er ikke nok til pc.

Nogle foretrækker at have en ekstern harddisk sidder på deres skrivebord. Hvad hvis din Mr. pålidelig, grøfter dig … Måske ikke i dag, måske ikke i morgen, måske engang i fremtiden, det fejler, forsvinder alle de vigtige dokumenter, du lægger i den mekaniske boks?

Det ville være tragisk, og alligevel tror jeg, at det er præcis, hvad der sker. Ikke kun til dig, men til millioner af mennesker over hele verden.

Er det fordi at sikkerhedskopiere hele data på en ekstern harddisk ikke nok?

Her er hvad jeg mener ….

  • Begrænset opbevaring:Eksterne harddiske vil have næsten plads nok til at gemme alle dine data. Hvis du har værdifulde data, der kommer ind dagligt, så vil du meget snart gå tør for lagerplads, og du bliver nødt til at vælge mellem aktuelle oplysninger, der kommer ind eller historikken over de data, du har gemt, og vejer vigtigheden af ​​at beholde en af ​​de to. Du skal til sidst begynde at vælge mellem hvilke data der er vigtigere end den anden. Hvis du er en forretningsmand, så vil det vigtige spørgsmål være, hvilken klient og deres oplysninger er vigtigere end den anden?
  • Husk at gemme det: Du bliver nødt til at huske på daglig basis for at sikkerhedskopiere alle dine dagers informationer på harddisken. Så er det ligegyldigt, hvor lang tid det tager, eller hvor meget andet arbejde er i afventning. Sikkerhedskopiering af dit arbejde i slutningen af ​​dagen er noget, du ikke har råd til at ignorere eller glide af. Ja, det er hårdt arbejde, men det er også vigtigt at have backup.backup program til ekstern harddisk.
  • Sikkerhedsaspekter: Når du har sikkerhedskopieret dine data, er din eksterne harddisk i samme risiko som din computer. Risici for tyveri, ild eller oversvømmelse er situationer, der er uden for ens kontrol. Bare for at undgå disse risici skal du bære din eksterne harddisk hjemme hver dag og sørg for at bringe den tilbage til arbejde den følgende morgen. Sørg for, at du under rejsen ikke tillader skader på harddisken, hvis ikke dine sikkerhedskopierede filer vil blive beskadiget.ekstern harddisk til backup.
  • Risici og sårbarhed: Nogle gange kan alle sikkerhedsforanstaltninger, du tager, endda ende med at efterlade din eksterne harddisk med samme risiko for virus eller en form for skade, der siger ‘ude af stand til at læse filer’ som din computer. I sådanne tilfælde kan du altid få dine data tilbage ved at vælge software til genskabe data fra harddisk ekstern. At tage sådanne risici og efterlade dine vigtige data til sandsynlige og sårbare situationer synes ikke at være værd at det overhovedet.

Nu da vi ved, er en ekstern harddisk ikke nok som din data backup plan. Lad os undersøge vores muligheder for at gøre vores arbejde nemmere og mere sikkert at gemme. Du kan altid vælge at gemme dine data på ‘Cloud’. Cloud backup er let tilgængelig og er i stand til at overvinde alle de problemer, der er forbundet med en ekstern harddisk. Cloud backup-tjenester kører automatisk og krypterer dine data, inden den sendes off-site, hvilket betyder, at din fulde sikkerhedskopiering altid er tilgængelig. Dette er især nyttigt, når du har en stor mængde data, der skal gemmes.

 

Hvorfor eksterne harddiske er ikke nok til din data backup plan? was last modified: december 13th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*