Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Enkle Trin til Undo DiskPart Clean Kommando

Jeg begik en forfærdelig fejltagelse.

  1. EXE
  2. Select WrongHarddisk
  3. Clean

Hvad er enkle trin til undo diskpart clean kommando?

Vi ser ofte, at folk udsender denne slags spørgsmål over online fora / diskussioner. Hvis du er den, der mistede data ved hjælp af diskpart ren og leder efter en løsning til at få mistede data tilbage, så er det Remo Recover Software er den bedste løsning til at fortryd diskpart kommandos.

BRUG Remo Gendan Windows Pro for at fortryde & gendanne data fra diskpart clean kommando

Hvad er denne Diskpart Clean-kommando, og hvornår skal den bruges?

Diskpart er et kommandolinjeværktøj til at styre drev på en computer. Ved hjælp af Diskpart kan du formatere, rense, tilføje eller slette partitioner og udføre andre handlinger på et valgt drev ved hjælp af kommandoer.gendannelse af diskpart fortryd

Diskpart Clean-kommandoen bruges til at slette alle data og partitioner på det valgte drev permanent. Det sletter alle data på den valgte disk. Dette er grunden til, at denne kommando er skræmmende at bruge! Du skal være lidt mere forsigtig, mens du leverer drevet i denne kommando. Hvis du angiver et forkert drev, slettes dine data. Ja, det kan ske til tider; vi er jo mennesker!

Du kan bruge denne kommando, når du vil sælge drevet, det kan være, at det har nogle fejl, inficeret med virus, eller du bare vil rydde op i drevet. Uanset hvad der er årsagen, skal du sørge for, at du har en kopi af de data, der er gemt på ethvert backup-drev.gendan fortryde diskpart clean up.

BEMÆRK: Indtil og medmindre du har en ordentlig sikkerhedskopieringsløsning og du har fuld viden om at bruge disse kommandoer, må du aldrig prøve denne kommando.

Bedste måde at fortryde Diskpart Clean – Remo Partition Recovery Software

Trin 1 Stop med at bruge enheder / harddisk (som blev renset af DiskPart Command)

Trin 2 Hent Remo Recover Pro (Windows) utility at fortryde diskpart ren kommando og gendanne hele din partition i få enkle trin. Install and launch værktøjet på din pc til at udføre Diskpart Recover Command vha. Remo Recover værktøj


Download Now For Windows

Download Now For Mac

Trin 3 Vælg ‘Recover Drives’ i den første skærm, og vælg derefter ‘Partition Recovery’ i det næste trinChoose Partition Recovery

Trin 4 Vælg det drev, som du udførte diskpart på ‘clean’ og vælg derefter den partition, der skal gendannesSelect Disk

Trin 5 Når softwaren er færdig med en scanning, vises alle de fundne filer bare ‘Preview’ filernePreview recovered Files

Trin 6 Vælg derefter filer, du vil gendanne, og gem dem på et foretrukket stedSave files on required location

Få flere oplysninger om Remo Diskpart Gendannelse af kommando / værktøj

Remo Recover udfører en detaljeret sektorvis scanning af din harddisk og gendanner alle partitioner og data. En interessant funktion ved softwaren er, at den hjælper til gendan data fra diskpart clean kommando. Dette er muligt på grund af softwarens unikke ‘skrivebeskyttede’ funktion.

En af de bedste dele af dette Remo Gendan værktøj er, at det også kan bruges til at gendanne data fra andre lagringsmedier såsom eksterne harddiske, USB-stick, SD-kort osv. Ikke bare diskpart ren, softwaren hjælper med at gendanne data fra enhver diskpart-attribut eller andre situationer som formatering, sletning osv. Nogle flere attraktioner ved værktøjet er:

Understøtter alle filsystemer: Softwaren kan bruges med alle filsystemer, f.eks FAT16, FAT32, ExFAT, NTFS, NTFS 5, HFS, HFS+ etc.

Nyttige Find og sorter funktioner: Når du gendanner en partition, er det sandsynligt, at du har hundreder eller tusinder af gendannede filer. Bruger Sort funktion leveret af værktøjet, kan du sortere gendannede filer i henhold til dato, størrelse eller navn. Tilsvarende a Find -funktionen er også tilgængelig for at give dig mulighed for at finde en bestemt fil baseret på dato, størrelse, filnavn eller filtype.

OS-kompatibilitet: Softwaren er designet til at være kompatibel med alle nyeste Windows OS- og Mac OS X-versioner inklusive den nyeste Windows 10 & Sierra

Bedre at undgå sådanne tilfælde af datatab

Det er meget vigtigt, at du følger nøje med de kommandoer og det drev, du vælger, når du arbejder med partitioner og data. Selv en lille skrivefejl kan forårsage utilsigtede handlinger; for eksempel at vælge et forkert drev til at slette data uden at tage backup. Så sørg altid for, at du tjekker før du trykker på Enter i kommandoprompten.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply