Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Er smartphone-kameraer virkelig bedre end DSLR’er

Hvorvidt DSLR’er er nødvendige eller er smartphones nok, er virkelig et opvarmet emne til diskussion. Nogle fotograferingseksperter hævder, at smartphones ikke engang er tæt på, hvad DSLR har at tilbyde.

Den første faktor er sensorstørrelsen. DSLR-sensorer er stort set 5 til 6 gange større end størrelsen på en smartphonesensor, og dette er en vigtig faktor. Jo større sensor, jo mere lys kan indtaste og dermed bedre billedkvalitet. Smartphones tager hit i denne forbindelse.

For det andet er objektivet på et DSLR-kamera meget større og bedre end et på et smartphone-kamera. Så det lys, der er taget for at klikke på billedet, flyder gennem et større rum, hvilket forbedrer billedets kvalitet.

DSLR’er fungerer også usædvanligt godt i situationer med svagt lys eller hvis du har brug for flere detaljer i store omgivelser.

Smartphone-kameraer er på den anden side ikke store i de aspekter, der er omtalt ovenfor. Men de er bestemt bedre end hvad det var for 5 år siden, og det forbedrer sig kun. Nogle af de bedste smartphones kan endda optage RAW-billeder i dag. Hvis bærbarhed og bekvemmelighed er dine mål, vinder smartphones spillet. Med smartphones kan fleksibilitet og nye funktioner let opnås gennem en simpel softwareopdatering.

Hvis du ønsker en god fotograferingsoplevelse og kvalitetsbilleder, er DSLR’er noget for dig. Med DSLR’er kan fleksibilitet og behandling opnås gennem andre værktøjer som Lightroom eller Photoshop.

Lightroom mobilopdatering: Et skridt tættere på DSLR

Lidt baggrund på Lightroom, før vi går nærmere ind på detaljerne i opdateringen. Lightroom er et værktøj til at organisere og redigere billeder. Det kan arbejde med forskellige billeder, herunder DNG, andre RAW-formater, JPEG, TIFF osv. Se Lightroom 6 til nyt kamera hvis du har problemer med at bruge Lightroom 6.

Lightroom tilbyder også en gratis mobilapp, der tillader redigering af billeder på telefonen. Som enhver anden software-app leverer Adobe også opdateringer med nye funktioner og forbedringer. En sådan opdatering er RAW HDR-optagelsen i sin Lightroom Mobile-app. Denne tilstand scanner automatisk målet for at finde den rigtige eksponering og fanger tre DNG-filer. Disse 3 filer justeres derefter automatisk og flettes sammen i appen.

Med denne funktion får du fordelene ved både RAW- og HDR-fotos. Det fås i avancerede telefoner som Google Pixel, iPhone 6s, Samsung S7 og et par andre enheder.

Sådanne opdateringer har hjulpet smartphones-kameraer til at blive, hvad det er i dag. På trods af den konstante indsats fra smartphonebranchen og fotoredigeringsprogrammer som Adobe, er det svært at konkurrere med DSLR’er. DSLR’s let slå smartphonekameraer i bare ren fysik som objektiv og sensorstørrelse og lader andre ting være til side.

Som nævnt ovenfor er de begge af forskellige grunde. Hvis bekvemmelighed og automatisk behandlede fotos er det, du ønsker, er smartphones det bedste valg. Hvis ægte fotografering og kreativitet med det er det, du ønsker. DSLR’er er, hvad du ønsker.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply