Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Fælles PC Hardware Problemer

PC’er generelt er bygget med alle sikkerhedsforanstaltninger, fordi alle deres følsomme komponenter og hardware vil blive anbragt inde i et hus for at beskytte komponenterne for støv og andre hårde elementer. Der opstår dog nogle almindelige pc hardware problemer trods beskyttelsen. Selvom de mest komplekse computerproblemer på arbejdspladsen ofte kan løses af IT-supportteamet, er der mange andre små, men almindelige, problemer, der forekommer ganske ofte på en pc. Det er meget vigtigt at identificere og genkende sådanne problemer. Nedenstående er nogle af de almindeligt forekommende hardwarerelaterede problemer på din pc.

1. Blanke skærme

Computer or Monitor black screen problems

En blank skærm er det mest almindelige computer problem. De fleste mennesker, der arbejder med computere, har muligvis behandlet en sådan ikke-fungerende blank skærm mindst én gang. I sådanne tilfælde skal du først og fremmest kontrollere ledningen og strømforsyningen. Nogle gange kan videokablet løsnes. Skub kun videokablet og læg det igen, det skal hjælpe dig nu.

2. Mus problemer

Problems related to Computers mouse

Musen bruges til en række forskellige formål, som f.eks. At spille spil eller åbne filer, og det gør det nemt at navigere og dermed let adgang til dine data. De mest almindelige problemer relateret til musen omfatter manglende bevægelse, forbindelsesproblemer, frysning på skærmen eller beskadigelse af musen.

3. Jumpy Mouse

Jumpy Mouse! Lyder mærkeligt rigtigt? Faktisk er en hoppet mus bare en dæmpet mus, det vil sige ikke kan rulles. Hvis du har en spor- og kuglemus, skal du blot dreje den om og åbne kuglebeholderen, og fjern overskydende snavs og ryd det snavs, der linjer rullerne. For en optisk mus, fjern det støv, der har samlet sig omkring den optiske sensor.

4. PC genkender ikke mit USB-kamera

I dette tilfælde kan din pc muligvis ikke genkende det, selv når du tilslutter dit USB-kamera, og dermed smide fejl som “Device not recognized” -fejl. Dette kan skyldes USB-stikproblemerne, eller at softwaren ikke fungerer. Inden du sætter kameraet i, skal du tænde for det. Denne handling kan normalt løse dit problem.

5. Min smartphone synkroniseres ikke med min pc

For at sikre backup af din smartphone er det vigtigt, at du regelmæssigt synkroniserer dit telefonindhold med din computer. Til tider kan din pc muligvis ikke synkronisere med din smartphone. Det kan skyldes mange grunde. Nogle gange er det nødvendigt at alle programmer lukkes under synkronisering eller backup.

6. Tastaturproblemer

Keyboard PC hardware problems

Som vi alle ved, er tastaturet en vigtig del af enhver computer. Det tillader ikke kun at skrive, men det giver også kommandoer også. Du kan dog støde på nogle almindelige potentielle problemer med tastaturet, der indeholder tastaturer, der ikke forbinder til computeren, faste nøgler, brudte tastaturer eller tastaturer, hvor bogstaverne sluttes op.

7. Netledning Problemer

Uanset om det er en bærbar computer eller et skrivebord, er strømkabler en vigtig del af enhver computer. Skrivebordet har brug for netledningen til at fungere. En bærbar computer kan køre på batterier i et begrænset tidsrum, men skal derefter bruge ledningen til genopladning. Det mest almindelige problem med netledningen er en ukorrekt forbindelse.

8. Hovedkortproblemer

Hovedkortet indeholder flere dele af computeren, herunder RAM, BIOS-system, masselagring og CPU. Computerens bundkort indeholder flere enheder, som kan skabe mange potentielle problemer. Problemer med bundkortet spænder fra for lidt RAM til BIOS-problemer. Fastsættelse af problemerne afhænger af det specifikke problem, og i værste fald vil købet af et nyt bundkort afhjælpe problemerne.

9. Mærkelige lyde

Når din computer laver meget støj, skyldes det normalt et hardwareproblem eller en støjende ventilator. Harddiske genererer en masse støj lige før de fejler, så du skal sikkerhedskopiere dine data i tilfælde af, og fans er ret nemme at reparere.

10. Overophedning

Hvis et computerhus ikke har et tilstrækkeligt kølesystem, kan computerens komponenter begynde at generere overdreven varme under brug. Hvis din computer bliver for varm til at håndtere, skal du slukke for den og lade den køle af. Du kan også inspicere blæseren for at sikre, at den er i god driftsstand.

11. Langsomt internet

Hvis du regelmæssigt rydder cookies og midlertidige internetfiler, forbedres hastigheden på din internetbrowser. For at åbne den midlertidige filmappe skal du skrive ‘% temp%’ i Windows-søgefeltet og trykke på enter.

12. Utilstrækkelig hukommelse

Processorintensive programmer kræver også meget hukommelse. Tilfældig adgangshukommelse (RAM) hjælper centralenheden (CPU) ved at lagre instruktioner i forbindelse med almindelige operationer. Uden nok RAM kan softwarekrascher og afmatninger forekomme.

Ovennævnte er nogle af de almindeligt forekommende pc hardware problemer. Men det er mindre problemer, og du kan nemt finde en løsning til det. Som du kan observere, er de fleste af disse problemer relateret til pc-enheder, f.eks. Mus, tastatur, USB-kamera osv. Derfor er en af ​​hovedårsagerne til disse problemer forbundet med dine enheder. Faktisk har nogle enheder brug for tredjeparts software til at blive forbundet til pc’en og endda for at den fungerer korrekt. Softwaren henvises til som Enhedsdrivere. Drivere hjælper operativsystemet til at kommunikere med hardware og hjælper med at fungere korrekt i disse eksterne enheder. Selv dine videokort, tastaturer, mus eller enhver USB-enhed, der er tilsluttet computeren, kræver en enhedsdriver.

Til tider bliver disse enhedsdrivere forældede, og derfor møder pc nogen af ​​de problemer, der er beskrevet ovenfor. Det meste af tiden opdatering af enhedsdriverne har løst alle dine hardwareproblemer forårsaget af dårlige enhedsdrivere. Så du bliver nødt til at finde ud af en forældet driver og få den nyere version af det og opdatere driveren. Hvis alle drivere er forældede, skal du downloade og opdatere alle drivere for at løse disse pc hardware problemer.

Dette er virkelig en kedelig proces ret. Men det er den eneste løsning at slippe af med disse problemer. En simpel løsning for dette er Remo Driver opdage værktøj, der kunne scanne din pc grundigt og finde alle de forældede drivere. Derudover giver det endda en enkelt grænseflade til at downloade og opdatere enhedsdriver på få klik. Det er et tidskrævende værktøj; du kan gøre brug af det eller kan gøre det manuelt, der bruger meget tid. Den bedste løsning er dog altid at holde opdateringen af dine drivere til sine nyere versioner og rengøre periferiudstyr regelmæssigt for at undgå snavs, der forårsager hoppende mus og andre problemer.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply