Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

FAT32, exFAT og NTFS: Kend det forskellen

Et filsystem er intet andet end sæt regler, der styrer opbevaring og hentning af data i lagerenhed. Lad os undersøge forskellen mellem FAT32, exFAT og NTFS filsystemarkitektur.

Historie af filsystem

Alle er bekendt med Windows OS og dens brugervenlige interface. Det er stadig et af de bedste operativsystemer til et stort antal computerbrugere. Mens vi arbejder på Windows, kommer vi altid over de filsystemer, det bruger. Det interne drev er formateret med NTFS filsystem og ekstern hukommelse er formateret med FAT32 eller exFAT filsystem. Lad os vide mere om forskellen mellem FAT, exFAT og NTFS filsystemer.

Windows OS er et af de mest interaktive og brugervenlige operativsystemer i verden. Og det er altid på sporet at introducere innovation og teknologi. Filsystemerne er også en del af sådan innovation for bedre at kunne håndtere datahåndtering. For at forbedre brugeroplevelsen skabte Microsoft de førende filsystemer kaldet FAT-filsystemet. Den moderne FAT32 er en forgænger af det gamle FAT-filsystem.

Forskel mellem FAT32, exFAT og NTFS File Systems

Det tidligste filsystem blev introduceret tilbage i slutningen af 70’erne med navnet FAT eller File Allocation Table. Dette Microsoft-udviklede system giver en ordre til alle de filer, der er gemt i en enhed. De øvrige arkitekturer som FAT16 og FAT32 er en udvikling af dette originale FAT 8-bit system.

Det nye NTFS-filsystem blev udviklet til at opfylde nødvendigheden af moderne computing. Bortset fra at være avanceret filsystemarkitektur, har den evnen til at styre computeren af nutidens verden. Derfor bruger alle de nye operativsystemer med Windows og nogle andre dette som standard filsystem i moderne computere.

NTFS-filsystemet

NTFS-filsystemet blev introduceret af Microsoft i begyndelsen af 90’erne med dets nye Windows NT. Udviklingen af dette filsystem blev startet et årti før det kom til. Men da det gjorde, var det en af de mest anerkendte teknologier af tiden. Det nye teknologi filsystem (NTFS) tilbyder en enorm filstørrelsesgrænse. Mere end en gennemsnitlig computer bruger behov.

Med udviklingen af denne teknologi er en håndfuld opgraderinger blevet introduceret og tilføjet. Nogle af tilføjelserne er NTFS symbolske links, partition krympende og selvhelbredende. Der var opfattelser om NTFS-filsystem, at det kan tilbyde en filstørrelse på 16EB-1KB. Nu er den praktiske grænse for NTFS betegnet som 256TB-1KB.

NTFS-filsystemet er avanceret systemarkitektur. Den holder en journal over alle de gemte filer og følger de mulige ændringer i filsystemet. Lad os se på nogle af parametrene for dette filsystem.

FAT32 filsystem

Computerens historie har et vigtigt sted for FAT-filsystemet. Det er det ældste filsystem i verden. Fil-tildelingstabellen (FAT) -filsystemet blev udviklet med 8 bit og avanceret til FAT12, FAT16 og FAT32. Den mest moderne form for FAT-systemarkitekturen er FAT32. Den har en 32-bit filallokeringstabel. Dette vil give brugerne mulighed for at komme over begrænsningerne i FAT16-filsystemet.

FAT32-filsystemet kunne ikke opfylde kravene i de moderne computersystemer, men det er perfekt til lagringsenheder som flashdrev, pen drive osv. Det kan tilbyde en filstørrelse på op til 4 GB. På grund af sin moderate arkitektoniske struktur implementeres FAT32 uden for disken i computere. Det er accepteret af spillekonsoller, dvd-afspillere, HDTV og andre enheder med en USB-port.

exFAT Filsystem

ExFAT er en udvidet version af FAT-filsystemet. Det betegnes faktisk som udvidet FAT-filsystem. Dette er nyttigt i områder, hvor det konventionelle FAT-system ikke virker. Den udmærker sig på mange måder, hvoraf den ene ville være grænsen for filstørrelse. Du kan have en fil mere end 4 GB med en exFAT-filsystemarkitektur. Dette er en af ​​de vigtigste faktorer for dens implementering i moderne hukommelseskort. De fleste SDXC-kort med høj hastighed er formateret med denne arkitektur.

Det samme som NTFS-system, det har en filstørrelsesgrænse på 16EB beregnet på tidspunktet for dens udgivelse i 2016. Men det har også den fordel at være lys og effektivere med sine begrænsede funktioner sammenlignet med NTFS. Dette filsystem understøttes af Mac, Windows og Android. Der er forskellige software til andre operativsystemer som Linux, der hjælper med at køre exFAT.

Da partitionsystemerne har et stort rum, er det truet af korruption eller sletning. Hvis et sådant filsystem udsættes for operativsystemer, der ikke understøtter dem, kan det være et problem. Selvom der findes forskellige metoder til at genvinde filerne i din partition. I så fald kan du finde en værktøj til gendanne exFAT partitionen, NTFS partition eller FAT 32 partition.

Afslutningsvis kan vi sige, at de ovennævnte funktioner i de tre filsystemarkitekturer er grundlaget for differentiering blandt de tre. Selvom den forenende faktor er deres brug. Alle tre har deres implementering på forskellige platforme.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply