Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Fejl 0x80071ac3 Lydstyrk er Beskidt

Gad vide, hvordan man løser fejlen "Lydstyrken er beskidt". I denne artikel gennemgår vi, hvordan du løser fejlen 0x80071AC3. Det er et typisk problem, som brugerne støder på, mens de forsøger at få adgang til data fra den eksterne lagerenhed. Desuden forhindrer dette problem brugere i at få adgang til dataene og kan føre til datatab. I tilfælde af at du har mistet data på grund af fejl 0x80071AC3, så brug Remo Recover til at gendanne tabte data på grund af "volumen er beskidt 0x80071AC3".

Hvad Betyder Lydstyrken er Beskidt?

Fejlen “handlingen kunne ikke fuldføres, fordi lydstyrken er beskidt” er et almindeligt problem forbundet med eksterne lagerenheder som harddiske, USB, SSD, SD-kort osv. Når der står, at lydstyrken er beskidt, betyder det, at du ikke kan læse eller skrivehandling på den eksterne lagerenhed, hvilket gør dine data utilgængelige.

Du vil modtage denne pop-up fejlmeddelelse på skærmen:

En uventet fejl forhindrer dig i at kopiere mappen. Hvis du fortsætter med at modtage denne fejl, kan du bruge fejlkoden til at søge efter hjælp til dette problem. Fejl 0x80071AC3: Handlingen kunne ikke fuldføres, fordi lydstyrken er snavset. Kør venligst chkdsk og prøv igen.

error 0x80071AC3 the volume is dirty

Hvad Forårsager Fejl 0x80071ac3 Lydstyrk er Beskidt?

At kende mulige årsager bag fejlen kan hjælpe dig med nemt at løse problemet. Følgende er et par årsager til fejlen “0x80071AC3”

 • Dårlig sektor på lagerenheden
 • Hvis ReadyBoost-funktionen er aktiveret.
 • Forældet eller beskadiget enhedsdriver
 • Filsystem fejl
 • Beskadiget USB-port
 • defekt ekstern lagerenhed

Når du modtager fejlen “handlingen kunne ikke fuldføres, fordi lydstyrken er snavset”, vil du ikke være i stand til at kopiere eller slette noget fra det eksterne drev. Problemet er dog ikke så svært, som det ser ud til. Se nedenstående afsnit af artiklen for effektive løsninger på reparation fejl 0x80071ac3 lydstyrk er beskidt.    

Gør dette før du prøver at rette fejlen

 • Prøv at tilslutte din eksterne lagerenhed som HDD eller USB til computeren og se, om den fungerer fint. Hvis problemet stadig fortsætter, skal du gå til nedenstående løsninger.
 • Hvis problemet opstår, mens du bruger et SD-kort, fungerer låsen, der er indlejret på kortet, højst sandsynligt. Moderne SD-kort, har en lås for at begrænse skrive- og læsetilladelser. For at løse problemet, prøv at skubbe låsen frem og tilbage et par gange, før du genopretter forbindelsen til computeren.

Hvordan Reparerer Fejl 0x80071ac3 Lydstyrk er Beskidt?

Forsigtig: De nedenfor nævnte metoder vil have dig til at udføre visse operationer, der bør udføres med ekstra omhu. Det anbefales at være ekstra forsigtig for at sikre, at du ikke ender med at miste data eller forårsage yderligere skade på din eksterne lagerenhed.  

Metode 1: Geninstaller enhedsdrivere

En funktionsfejl/forældet enhedsdriver er en af de mulige årsager til dette problem, som vi tidligere har diskuteret. For at løse problemet skal du afinstallere den forældede eller beskadigede driver og erstatte den med den seneste version. Brug disse trin til at gøre det:

 • Skriv i søgefeltet Device Manager.
 • Se nu efter diskdrivertræet og udvid det.
 • Højreklik nu på drevet og klik på Uninstall device mulighed og klik på OK at bekræfte.
reinstall device driver by clicking on device manager
 • Genstart din computer, og åbn derefter Device Manager igen.
 • Klik på Action fanen, og vælg derefter Scan for hardware changes mulighed.
 • Computeren skal begynde at installere den nyeste driver.

Metode 2: Kør Chkdsk Utility for at løse problemer på ekstern lagerenhed

Ved at bruge det indbyggede chkdsk-værktøj i Windows kan du se, om ‘fejl 0x80071AC3’ er forårsaget af dårlige sektorer. Softwaren hjælper med at opdage dårlige sektorer i hver sektor af en disk for at rense snavsede bits.

 • Skriv cmd i søgefeltet og Run as Administrator.
 • Skriv i kommandoprompten vinduet Chkdsk x: /r (hvor x repræsenterer drevbogstavet, skal du erstatte det med dit relevante drevbogstav)  
 • Ramt Enter.
fix issues on external drive using chkdsk

CHKDSK Det er et fremragende værktøj, men det har ulempen ved at bruge timer på at løse eventuelle problemer. Nogle gange, selv efter timers drift, opnår du ikke det ønskede resultat, og chancen for skade er større.

Der er en betydelig sandsynlighed for, at vigtige data vil blive permanent tabt, hvis der er nogen afbrydelser, mens du udfører chkdsk. Derfor anbefales det kraftigt, at du søger hjælp fra en gendannelse af harddisk software ligesom Remo Recover.

Metode 3: Brug registreringseditor

Hvis registreringsdatabasen er forkert konfigureret, vil computeren ikke være i stand til at skrive data til drev. Følg derfor nedenstående trin for at sikre, at din computer har skrivetilladelse:

 • Skriv Registry Editor i søgefeltet, og åbn den derefter.
 • I den Registry Editor Klik på vinduet File mulighed.
 • Klik på Export og vælg det sted, hvor du vil gemme sikkerhedskopien.
 • Klik nu på Save mulighed.
 • Skriv i søgefeltet Regedit og åbne den.
use registry edistor to fix volume is dirty error
 • Naviger nu til følgende HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies
 • Dobbeltklik på Write-Protected key.
 • Skift værdien under Value data fra 1 til 0.
 • Vent et øjeblik og luk Registry Editor, Genstart computeren, og prøv at få adgang til den defekte disk igen for at kontrollere, om problemet fortsætter.

Metode 4: Deaktiver ReadyBoost

ReadyBoost, en diskcaching-softwarekomponent, debuterede i Windows Vista og er siden blevet indarbejdet i efterfølgende versioner af Windows-operativsystemet. Det gør det muligt for en række lagerenheder, såsom CompactFlash, USB-flash-drivere og SD-kort, at fungere som en cache mellem random access memory og en harddisk for at forbedre pc-hastigheden.

Dets effektivitet kan dog have uønskede konsekvenser, hvoraf den ene kunne være fejlen “volumen er beskidt”. Hvis den defekte USB-enhed bruges som cache til ReadyBoost, skal du følge disse trin for at deaktivere den:

 • Gå til File Explorer
 • Højreklik på det eksterne lagerdrev og vælg Properties.
 • Klik nu på ReadyBoost fanen.
disable readyboost
 • Vælg radioknappen ved siden af Do not use this device mulighed og tryk OK.
 • Skub det eksterne drev sikkert ud, og tilslut det derefter til computeren igen for at kontrollere, om problemet er løst.

Hvis problemet stadig fortsætter, er den eneste mulighed tilbage at formatere drevet. Husk dog, at formatering af drevet kan slette dataene og derved føre til tab af data. Hvis du ikke har råd til at miste dine dyrebare data, så gør brug af Remo gendan at gendanne data i sådanne scenarier.

remo recover windows

Trin til at Gendanne Data fra det Drev der siger at Volumen er Beskidt

 • Hent og installer Remo Recover software på din computer.
 • Vælg det drev, der repræsenterer “Volume is dirty error” og klik på Scan.
Select the Drive to Scan
 • Når scanningen starter, kan du klikke på Dynamic Recovery View for at gendanne den tabte fil under selve scanningsprocessen.
 • Efter scanningsprocessen kan du se dine tabte data under Lost and Found folder eller Lost Partition folder.
 • Du kan dobbeltklikke på enhver fil for at få vist de gendannede filer såsom dokumenter, PPT’er, excel-ark, fotos, videoer osv.
Preview the Recovered Files
 • Hvis du er tilfreds med genoprettelsesresultaterne, skal du vælge de filer, du vil gendanne, og trykke på Recover knappen for at gemme dem på det ønskede sted.
Select the Location

Konklusion:

I denne artikel har vi diskuteret et par effektive metoder til at rette fejlen. Det er et almindeligt problem, der opstår på grund af forskellige årsager, som vi har diskuteret ovenfor. Det anbefales dog at tage en sikkerhedskopi af dine data regelmæssigt for at undgå sådanne datatabsscenarier. Hvis du ikke har backup, så brug en pålidelig harddiskgendannelsessoftware som Remo.

Default image
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Articles: 68

Leave a Reply