Fejl Registreret i OST Fil

Errors have been detected in the OST fileOST er en offlinefil, der gemmer synkroniserede kopier af Outlook-data på din lokale computer. Hvis denne OST-fil er beskadiget, returnerer Outlook en fejlmeddelelse, der siger “Der er fundet fejl i filen .ost”.

Denne OST-fil kan blive beskadiget på grund af pludselig at lukke computeren ned, mens OST-filen synkroniseres med serveren, virusinfektion, harddiskkorruption osv.

For at løse dette problem og få adgang til e-mails fra Microsoft Outlook er der et par fejlfindingsmetoder. Hold dig til slutningen af artiklen for at forstå hvordan reparerer fejl registreret i OST fil.

Reparer OST-fil ved hjælp af Reparationsværktøj til indbakken (scanpst.exe)

Microsoft Outlook 2007 og ældre versioner har indbygget værktøj kendt som ScanOST til at reparere beskadiget OST-fil. Men dette værktøj er ikke tilgængeligt på Outlook 2010 eller ovenstående Outlook-versioner. Hvis du bruger en nyere Outlook 2010 eller nyere versioner, kan du bruge Scanpst-værktøjet til at reparere OST-fil Scanpst er et indbygget værktøj, der leveres af Microsoft Outlook til hurtigt at rette den beskadigede Outlook-datafil. At kende Scanpst placering klik på det givne link. Følg derefter trinene nedenfor for at reparere OST-filen.

 • Åbn Outlook, og vælg File > Account Settings > Data Files
 • Dann listen over Outlook-datafiler, vælg den beskadigede fil med filtypen .ost
 • Klik på Open File Location, og noter placeringen af OST-filen
 • Gå derefter til ScanPST-placeringen, dobbeltklik påexefil for at køre værktøjet
 • Klik på Gennemse, og vælg den beskadigede OST-fil
 • Klik derefter på Startfor at rette den beskadigede OST-fil
 • Når scanningen er afsluttet, får du enten en besked, der angiver No errors were foundeller Errors were found
 • Hvis værktøjet viser fejl, skal du klikke på Repairfor at rette OST-filen

Når reparationsprocessen er overstået, reparerer værktøjet til indbakke OST-filen og gør den brugbar igen. Du kan ikke stole på Scanpst hele tiden, fordi det kan reparere Outlook-datafiler med mindre korruption. Hvis du ikke kan reparation fejl registreret i OST fil med reparationsværktøjet til indbakke, prøv at genskabe OST-filen, prøv følgende trin for at genskabe OST-filen.

Slet og gendan OST-filen

Ved at slette OST-filen opretter Outlook automatisk en ny OST-fil og gendanner alle Outlook-data på den nye fil. Denne metode er også nyttig til problemer, når Outlook ved hjælp af gammel kopi af OST. Her er hvad du kan gøre for at genskabe OST-filen.

 • Gå tilC:\Users\\AppData\Local\Microsoft\Outlook (Her udskift brugernavn med dit kontobrugernavn)
 • Vælg OST-filen, og slet den
 • Start derefter Outlook-applikationen, og klik på Send/Receivefanen
 • Klik på det øverste bånd Send/Receive All Folders, dette vil hente alle de Outlook-data

Efter gendannelse af OST-filen løses fejlene, hvilket gør det nemt for dig at få adgang til Outlook-mails uden problemer. Desuden vil genskabelse af OST-filen kun hjælpe dig med at hente kun indbakke-e-mails fra serveren, du vil ikke være i stand til at gendanne dine brugerdefinerede indstillinger, kalendere, sendte e-mails og andre attributter. Derfor, for at få adgang til alle data fra OST-filen, er det en sikrere mulighed at konvertere OST-filen til PST ved hjælp af en professionel OST til PST-filkonverter.

Ved at få din beskadigede OST-fil konverteret til PST, vil du kunne få adgang til Outlook med alle dens data. Remo Konverter OST til PST-software er et effektivt værktøj, der er ideelt til dette job. Brug af robuste algoritmer til softwaren reparerer og konverterer OST til PST ved at bevare alle Outlook-data såsom Inbox, kalendere, tidsskrifter og andre attributter. Download og brug softwaren gratis nu.

download now to Recover Files from External Hard drive

Konverter OST-fil til PST-fil

Download og installer Remo konverter OST til PST software på din computer.

Klik på knappen Åbn OST-fil, naviger til OST-fildestinationen

vælg den relevante Outlook-profil med filtypenavnet (.ost), og klik på Næste

Klik nu på knappen Gennemse for at vælge den destination, du ønsker, for at gemme den konverterede OST-fil, og klik derefter på indstillingen Konverter.

Klik til sidst på knappen Afslut.

Konklusion

Kommunikation via e-mails kan blive vanskelig, hvis Outlook ikke fungerer korrekt på grund af fejl. Hvis du støder på fejlmeddelelser som f.eks “fejl registreret i OST fil”, den fejlfinding, der er nævnt i artiklen, vil bestemt hjælpe dig med at løse problemet. Men hvis du ikke er i stand til at rette OST-filen ved hjælp af de manuelle metoder, skal du konvertere OST-filen til PST ved hjælp af et betroet værktøj som Remo Konverter OST til PST.

Fejl Registreret i OST Fil was last modified: december 10th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*