Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Fejl ved Indlæsning af Operativsystem

“Fejl ved indlæsning af operativsystem” er det problem, som brugere normalt får på den sorte skærm, når de prøver at tænde for computeren. Denne fejl bliver vist under indlæsning af operativsystemet og vises ofte, når der er et problem med harddisken eller operativsystemet.

Når du får denne fejl på skærmen, starter computeren ikke, og du vil ikke kunne få adgang til dit system og arbejde på det. Denne fejl hindrer computersystemets opstartsproces og vil ikke tillade systemet at starte.

De “fejl under indlæsning af operativsystem” kan forekomme, når du installerer et nyt operativsystem, eller når der er et pludseligt strømsvigt eller et systemnedbrud.

Der er dog mange andre årsager til, at fejlen opstår. I denne artikel finder du alle mulige årsager til fejlen og løsninger til at løse problemet med “Fejl ved indlæsning af operativsystem”.

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Indlæses OS ikke?

Når du tænder for computeren, tilføres strømmen til systemet, hovedprocessoren (CPU’en) begynder at udføre firmwaren, dvs. BIOS, derefter foregår kommunikationen mellem hardware- og softwarekomponenter i systemet via CMOS-chip, der sætter systemet i “normal tilstand”, på det tidspunkt tjekker systemet harddiskene for operativsystemet, som derefter tilgås og startes.

Hvis der under denne opstartsproces er problemer med harddisken eller operativsystemet, vil opstartsprocessen ikke blive fuldført, og du vil ikke være i stand til at få adgang til dit skrivebord eller nogen filer på computeren.

Årsager Bag “Fejl ved Indlæsning af Operativsystem” Problem

De vigtigste årsager, der kan forårsage “Fejl ved indlæsning af operativsystem” er angivet nedenfor.

 • Systempartitionen på din harddisk er beskadiget på grund af pludselige strømafbrydelser eller virusinfektion.
 • Operativsystemets filer og mapper er beskadigede.
 • Harddisken understøttes ikke af system-BIOS.
 • Harddisken er fysisk beskadiget.
 • Flere harddiske er forbundet til din computer, og på grund af disse bliver den primære harddisk, som har operativsystemet og systemfilerne, ikke fundet.

Disse problemer kan løses manuelt ved at følge visse procedurer nævnt i det senere afsnit af artiklen.

Hvordan Reparere Fejl ved Indlæsning af Operativsystem

Det er vigtigt at identificere problemet med din computer og derefter reagere på det. For at kontrollere, hvad der forårsager problemet “Fejl ved indlæsning af operativsystem”, skal du bruge en CHKDSK-kommando, et indbygget værktøj til at kontrollere det generelle sundhedsproblem for dit computersystem. Dette vil lade dig vurdere de mulige årsager bag fejlen og hjælpe med at udelukke problemerne.

1.       Brug Windows CHKDSK til at løse problemet

Følg nedenstående trin for at udføre et generelt helbredstjek af dit system ved hjælp af CHKDSK-kommandoen.

 • Højreklik på det drev, du vil kontrollere fejlen for, og klik på Properties.

Go to properties error loading operating system

 • Klik på Tools Så under Error-checkingboks klik på Check.

click on check to load operating system

 • Efter at have klikket på Check, en dialogboks vises, og klik derefter på Scan mulighed på det, vil scanningsprocessen begynde.

Scan CHKDSK to fix error loading operating system

 • Du kan rette fejlene, hvis du finder nogen, hvis du ikke har fundet nogen fejl, fortsæt til næste trin.

2.       Tjek BIOS opstartssekvens

Hvis du har flere harddiske i dit system, så skal du sikre dig, at den harddisk, der har dit operativsystem i, er indstillet som den startbare harddisk for at indlæse operativsystemet.

Nogle gange kan systemet indstille de andre harddiske, der ikke har operativsystem installeret i dem, som det startbare drev, og dette kan forårsage fejl ved indlæsning af operativsystemet.

Hvis det er tilfældet, skal du muligvis ændre opstartssekvensen og indstille harddisken, der indeholder operativsystemet, som et bootbart drev. Følg nedenstående trin for at gøre det.

 • Genstart dit system, og tryk på en bestemt tast for at komme ind i din BIOS.
 • Nøglen til at åbne BIOS vil blive vist på den første skærm, der vises, før Windows-logoet indlæses. Nøglen, der vil blive vist på skærmen, vil sandsynligvis være F2, F8, F10, F12, Esc, Del.
 • Tryk på den specifikt spurgte tast, og det vil tage dig til BIOS-opsætning.

BIOS setup to fix operating system error

 • Gå derefter til fanen Boot og opsæt en opstartssekvens ved at trykke på de anmodede taster. Sørg for, at du konfigurerer det rigtige dyk som et bootbart drev.
 • Du kan nu trykke på F10 for at gemme ændringerne og genstarte dit system med en ny opstartssekvens.
 • Nogle gange, når du ændrer opstartssekvensen, bliver din HDD eller SSD muligvis ikke registreret. Så skal du prøve reparere uopdagelig SSD i BIOSfor at få dit system til at fungere korrekt.

Men hvis denne metode ikke løste problemet med “Fejlindlæsning af operativsystem”, skal du sandsynligvis opdatere din BIOS-firmware til en ny version og gå til den næste metode til at opdatere BIOS.

3.       Opdater system BIOS til den nyeste version.

Du bør altid være ekstra forsigtig, mens du opdaterer din system-BIOS, hvis du oplever strømsvigt eller systemnedbrud under opgraderingsprocessen, vil du ende med at ødelægge BIOS-firmwaren.

Det er altid bedre at tage en sikkerhedskopi af alle dine data, før du fortsætter til BIOS-opdatering.

Følg nedenstående trin for at opdatere din system-BIOS:

 • For at opdatere BIOS skal du først tjekke den aktuelle version og model af din BIOS-firmware.
 • Gå til System Information app, og klik på System Summary, modellen og versionen af din BIOS-firmware vil blive vist.

error operating system not loading

 • Besøg derefter dit systems bundkortproducents websted og download den seneste version af BIOS ved at søge efter modellen for din version på den tilgængelige liste.
 • Download BIOS-opdateringen og kør den. Genstart systemet, når opdateringen er fuldført.

At forudse, at ovenstående trin hjalp dig med at løse problemer med indlæsning af operativsystemet. Men hvis opdatering af BIOS ikke kunne løse problemet med OS ikke-indlæsning? Så skal Master Boot Record sandsynligvis repareres.

4.       Reparer mestre opstartsrekord (MBR)

Nogle gange er problemet med “Fejlindlæsning af operativsystem” forårsaget af beskadiget MBR. Hvis MBR’en er beskadiget, vil hele opstartsprocessen blive afbrudt, og Windows kan ikke starte. Det er derfor, det er nødvendigt at rette den beskadigede MBR for at løse, at operativsystemet ikke indlæser fejl.

Bemærk: For at udføre dette trin skal du have en installationsdisk medfølger dit system.

Indsæt først det flytbare drev som CD eller USB, dvs. installationsdisken/-drevet leveret af producenten i din computer, med det kan du fejlfinde og reparere fejl.

 • Når du har indsat cd’en eller USB-drevet, skal du genstarte dit system og starte fra installationsdisken.
 • Tryk på den viste tast for at starte dit system fra det installerede drev.
 • Klik derefter på Repairdin computer. Vælg Troubleshoot
 • Åbn Command Prompt, så skal du indtaste fire kommandoer nedenfor i rækkefølge og trykke enter efter hver kommando og vente, indtil hver handling er fuldført.
  • bootrec /FixMbr
  • bootrec /FixBoot
  • bootrec /ScanOs
  • bootrec /RebuildBcd

Error loading operating system

 • Fjern installationsdisken, der er indsat i dit system, og afslut, Genstart systemet. Dette vil løse problemet med OS, der ikke indlæses.

På trods af det, hvis dette ikke fungerede godt, skal du geninstallere dit operativsystem.

Men før du går i gang med at løse problemet med “fejl ved indlæsning af operativsystem” ved at geninstallere Windows 07/08/10/11, skal du have en sikkerhedskopi af dine systemfiler, da der er en stor chance for permanent at miste data på dit systems drev og partitioner, når du geninstallerer dit Windows-operativsystem.

Det er altid bedre at bruge en professionel til at gendanne data. Den meget brugte Remo gendan værktøj er praktisk, når du vil gendanne tabte filer under sådanne datatabsscenarier. Det er godt designet til at gendanne alle filer, fotos, videoer og partitioner. Det er en sikker og sikker måde at gendanne alle dine data på drevene og partitionen uden besvær. Download og gendan nu!

5.       Geninstaller dit operativsystem.

Systemet viser “fejl ved indlæsning af operativsystem”, når der er beskadigede eller korrupte mapper og programfiler til dit Windows OS. Hvis ovenstående metoder ikke kunne løse problemet, og hvis harddisken også fungerer fint, er den eneste mulighed at geninstallere Windows-operativsystemet. Geninstaller dit operativsystem og prøv at løse fejlen.

Konklusion

Prøv ovennævnte metoder til at fejlfinde systemfejlen, der kan være forårsaget på grund af en beskadiget harddisk eller korrupte operativsystemfiler. Hvis du finder andre gode løsninger på reparation fejl ved indlæsning af operativsystem, eller hvis du har spørgsmål, kan du efterlade en besked i kommentarfeltet nedenfor.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply