Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Fejlfind Din Harddisk Støj problem

Har du nogensinde hørt de skarpe klik, spin og andre lyde, der udsendes fra din harddisk, mens du arbejder på din computer? De fleste gange vænner folk sig til en slags harddiskstøj. Nogle gange bliver det en forstyrrelse, men nogle gange betyder støjen, at din harddisk har brug for opmærksomhed. Så hvad skal du gøre, når en harddisk larmer? Find ud af årsagerne og fejlfinding af harddiskstøjproblemet.

Hvad er harddisk støj

En tavshed på grund af spin-dæmpet klik på grund af strømforandring og klik, da harddisken virker på data, er normalt det meste af tiden.

Computerteknologien er forbedret markant gennem årene, og det samme er bestræbelserne på at gøre computerdriften så lydløs og smidig som muligt. Derfor er vores moderne systemer lavet så sofistikerede som muligt. Alligevel kan en lille støj få din opmærksomhed nogle gange. Så for at analysere sværhedsgraden af ​​den støj og fejlfinde den, skal du forstå kilden til harddiskstøjen.

Der er to forskellige typer lyde, som harddisken laver, og at anerkende dem ville være det første skridt mod fejlfinding af problemerne. Nogle gange får din harddisk den roterende lyd alt for høj end normalt, det kan skyldes overophedning af din maskine.

Vibrationslyde, summen, klynken i høj tone er nogle af de unormale lyde, som din harddisk kan lave. Nogle af de andre træk ved et harddiskproblem er lyde som rytmiske tryklyde, bip osv. bør altid tages alvorligt. Dette kan være en alarm for dig om at tage en sikkerhedskopi af dit drev eller fejlfinde problemerne indeni.lyd fejlfinding

I tilfælde af eksterne harddiske er der en række lyde, der viser, at din harddisk er i problemer. Mens du tilslutter harddisken til din computer, kan den udsende lyde af klik og bip. Dette er det grundlæggende problem, der hænger sammen med eksterne harddiske. Så snart du har mistanke om lyden, skal du foretage en fejlfinding.

Fejlfinding Harddisk Støj

Hvis du vil fjerne harddisklyden, skal du gå til roden af det problem. Problemet kan variere fra gang til gang, men hvis du følger en nøje undersøgelse, vil du være i stand til at finde ud af roden.

Her er et par trin til fejlfinding af dit harddiskstøjproblem:

1. Tjek harddisken ved at frakoble den fra din computer. Dette giver dig mulighed for at opdage, om støjen kommer fra harddisken eller en anden komponent i dit system, såsom blæseren, datakabelproblemet og så videre.

For at gøre dette skal du fjerne strømkablet fra din harddisk og tilslutte drevet, se om støjen stadig vedvarer. Når du er sikker på, at støjen kommer ud af harddisken, skal du prøve at tage backup med det samme.

2. Når du er sikker på harddiskstøjen, er det en fejl og en trussel mod dine harddiskdata. Kør harddiskdiagnoseværktøjet, som dit system tilbyder. Dette vil præsentere din harddisks sundhed og forsøge at løse de problemer, der er forbundet med harddisken.fejlfinding harddisk støj

Før du kører diagnosticeringsværktøjet, skal du lukke alle de åbne programmer i dit system. Dette vil gøre det muligt for diagnoseværktøjet at tilbyde den bedste løsning

3. Efter harddiskdiagnosen, prøv at få en sikkerhedskopi af alle data på din harddisk. Og selvom problemet er løst, skal du få en erstatning til din harddisk. Dette kan indeholde dårlige sektorer, som vil blive forhindret i at bruge. Men det berørte område vil gradvist ødelægge alle harddisksektorerne.

4. Prøv at fjerne harddisken fra computeren efter at have slukket. Mens du holder drevet, skal du prøve at tilslutte det til computeren igen og se, om harddisken opfører sig korrekt eller ej. Hvis problemet fortsætter, skal du sørge for udskiftning af harddisken.fejlfinding ekstern harddisk

For eksterne drev er der en mindre chance for at få dårlige sektorer, men flere chancer for en fysisk anomali. Det kan forårsage stor fare for det eksterne drev. Hvis dit eksterne drev generer dig med støj. Prøv at få det rettet med disse fejlfindingstrin

1. Hvis harddisken gradvist klikker og giver dig snurrende lyde, kan det skyldes utilstrækkelig eller ujævn strømforsyning. Prøv først og fremmest at tilslutte harddisken og sætte den i 2.0 eller højere USB-porte på din computer. Hvis en harddisk får ekstern strøm, skal du bruge adapteren i en ren og god stikkontakt.

2. Nogle gange kræver den fragmenterede harddisk mere bevægelse for operationen, hvilket kan give den problemer. Prøv at defragmentere harddisken før brug. En defragmenteret harddisk kræver mindre efterspørgsel efter hardwaren og eliminerer derfor støjen.

Du kan lave en masse fejlfinding på meget kort tid. Selvom du skal være forsigtig, mens du trækker harddisken ud af systemet. Også mens du skifter kablet, og starter harddisken i din computer eksternt. Sådanne lyde kan elimineres. Hvis de fortsætter, kan de vise sig at være en stor trussel mod dit systems sundhed.

For at sikre dine oplysninger bør du få en sikkerhedskopi, så snart du her truende lyde fra din harddisk. Det kan nogle gange koste dig dine vigtige data. Hvis du ikke kan finde din partition til at lave en sikkerhedskopi, er det muligt nemt at gendanne slettede partitioner på din harddisk. Så snart du har alle data, få en sikkerhedskopi uden at tænke på levetiden på din harddisk. Støjen kan undertrykkes, men problemet med din harddisk kan opstå på et tidspunkt. Det er ikke sikkert, din harddisk kan holde for længe eller for kort

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply