Sådan Fejlfindes Adobe InDesign Nedbrud Problemer

Adobe InDesign er den mest populære og industrielle standard publishing applikation. Det giver dig mulighed for at designe og få digitale premium dokumenter samt udskrivbare dokumenter. Du kan endda få et tablet kompatibelt resultat ved hjælp af InDesign. På grund af alle disse fordele bevæger de fleste grafiske designere sig mod Adobe InDesign.

Selvom InDesign har masser af attraktive funktioner, oplever flere brugere gentagne crashproblemer med appen. Det er rigtigt, at du ikke kan fange den nøjagtige årsag til gentagen crash af InDesign. Og mange af jer tænker på at geninstallere InDesign-appen, som måske ikke altid er den rigtige løsning. Men der er nogle nemme måder, du kan forsøge at løse problemet med Adobe InDesign.

Metoder til fejlfinding af Adobe InDesign Crash-problemer:

Metode 1: Start den igen

Mange gange, hvis du bare genstarter InDesign app, løser dette problem. Men jeg anbefaler dig at genstarte computeren selv.

Metode 2: Plug-in

Hvis InDesign crashing problem startede efter installation af en ny plugin, skal du fjerne plug-in’en. Når der er en konflikt mellem plug-ins, som du har installeret, kan Adobe InDesign-applikationen krasje.

Metode 3: Font kamp

Det lyder vanvittigt, men få mennesker har virkelig oplevet dette. Mange skrifttyper, ældre eller mismatchede skrifttyper, beskadigede skrifttyper mv kan give anledning til InDesign crash. Så tag et kig på dem.

Metode 4: Gendan indstillinger

Nulstilling af præferencer er den teknik, der virker praktisk ved at løse InDesign crash problem, da hele brugerdefinerede indstillinger vil blive reformeret.

Bemærk: Denne måde tørrer alle dine programindstillinger. Så synkroniser først alle indstillinger til sky og følg nedenstående trin for at nulstille InDesign-indstillingerne.

 • Genstart InDesign-applikationen
 • Hold Ctrl + Alt + Skift (Cmd + Ctrl + Opt + Skift i Mac)
 • Tryk på “Ja” knappen i nulstil præferencer pop-up

Metode 5: Culprit-dokument?

Hvis InDesign går i stykker, når du forsøger at åbne et specifikt dokument, så kan du gætte det, den pågældende fil kan være årsagen til problemet. Hvis ja, så

 • Gå til Fil / Eksport
 • Gem det pågældende dokument som IDML-fil
 • Genåb filen
 • Gem tilbage som standard InDesign-fil

Denne proces fjerner mindre ødelæggelser, hvilket gør InDesign app til at gå ned.

Metode 6: Gendannelsesmappe

Automatisk indlæsning af genoprettelsesfil kan forårsage, at InDesign-programmet krasjer hver gang, når det startes. Så gå til “InDesign Genopretning” mappen og slet alle filer (sørg for, at du ikke længere har brug for dem).

Eftervirkninger:

Få brugere rapporterede, at Adobe InDesign crash slettet deres store filer, mens de arbejdede på det. Så hvis din fil også er slettet på grund af InDesign-crash, skal du gendanne filen fra “InDesign Genopretning ” -mappen. Hvis filen ikke findes i genoprettelsesmappen, skal du bruge denne Mac foto gendannelsessoftware for at gendanne din slettede InDesign-fil. Hvis du bruger InDesign på et netværksdrev, skal du tilslutte netværksdrevet som en ekstern enhed til din computer og gendanne slettede filer ved hjælp af samme procedure.

Sidst men ikke mindst:

 • Glem ikke at oprette en sikkerhedskopi af InDesign store filer, før du begynder at arbejde på dem
 • Gem filen samtidig, mens du arbejder på den i InDesign
 • Installer ikke uønskede plug-ins
 • Luk alle andre apps, når du bruger InDesign

 

Sådan Fejlfindes Adobe InDesign Nedbrud Problemer was last modified: december 4th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*