Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Fejlfinding Backup lydstyrke er Læs kun Time Machine Fejl

Time Machine er en simpel backup-applikation, som er en af de bedste funktioner fra Mac. Data sikkerhedskopieret ved hjælp af Time Machine kan være en livredder på tidspunkter, hvor du mister dine vitale data på grund af uundgåelige omstændigheder. Men ligesom andre sikkerhedskopieringsapplikationer kan selv tidsmaskinen også blive udsat for fejl og problemer, som ville forårsage en alvorlig trussel mod din sikkerhedskopi. En af de mest almindelige Time Machine-fejl er “Sikkerhedskopieringsvolumen er skrivebeskyttet”. På grund af denne fejl vil du ikke have tilladelse til at gemme eller sikkerhedskopiere nye data til Time Machine-drevet, før fejlen er rettet.

Der er forskellige løsninger, der hjælper dig med at fejlfinde denne slags tidsmaskinefejl. Til tider antager operativsystemet, at drevets tilladelser ændres til skrivebeskyttet tilstand. I sådanne tilfælde kan du prøve at nulstille tilladelserne og løse problemet; men denne metode kan nogle gange mislykkes og giver muligvis ikke de forventede resultater.fejlfinding backups volume time machine.

Selv at slukke for tidsmaskinen vil hjælpe dig med at løse fejlen. For at gøre dette skal du åbne System Preferences, Klik på Time Machine preference pane og flyt derefter skyderen til OFF position. Antag, at hvis du bruger ekstern hdd som time machine backup volumen, så prøv at skubbe drevet ud fra din computer og tilslut drevet igen eller genstart computeren.

Hvis Time Machine-drevet ikke er monteret på skrivebordet, skal du bruge Disk Utility (placeret i /Application/Utilities) du kan afmontere drevet for at løse problemet. Til dette skal du blot vælge Time Machine drive fra Diskværktøjs sidebjælke, og klik derefter på Unmount knappen placeret i værktøjslinjen. Når du har afmonteret drevet, skal du frakoble kablet, og senere kan du tilslutte drevet; nu burde drevet fungere fint.backup lyd files.

Disse er de mest almindeligt anvendte, og en effektiv metode til at rette sikkerhedskopieringsvolumen er skrivebeskyttet fejl på tidsmaskinen. Men hvis fejlen ikke rettes tidligst, kan det føre til Time Machine-fejl, der forårsager stort datatab. Under sådanne omstændigheder, hvor du har mistet dine data, skal du bare bruge Remo Recover (Mac) software. Værktøjet er specielt designet til at udføre datagendannelse efter Time Machine-fejl på få minutter. Det understøtter datagendannelse fra enhver Mac OS-version inklusive den nyeste Yosemite.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply