Fix Ekstern Harddisk Vises ikke på Mac | 7 Bevist Måder

Eksterne harddiske er ikke kun kendt for deres datalagringskapacitet, men også for deres bærbarhedsfunktion. Når du tilslutter din eksterne harddisk til USB-porten på din Mac-computer, vises den ikke kun på skrivebordet, men også i Finder-menuen på venstre side under Steder eller enheder.

På grund af forskellige årsager, der er nævnt nedenfor, Mac kan ikke finde ekstern harddisk. Hvis du har gemt al din vigtige sikkerhedskopi på det eksterne drev, kan MacBook ikke genkende ekstern harddisk føre til et datatabscenarie.

I denne artikel finde ud af:

 1. Hvorfor vises din eksterne harddisk ikke på Mac?
 2. Hvordan gendannes data, hvis Mac ikke genkender ekstern harddisk?
 3. Sådan repareres ekstern harddisk vises ikke på Mac?

review on Remo Recover Mac

Hvorfor vises min eksterne harddisk vises ikke Mac?

 • Ekstern harddisk korruption.
 • Fysisk skade på den eksterne harddisk.
 • Defekt USB-stik.
 • Problem med Mac USB-porte.
 • Skjult eksternt drev.
 • Forkert formatering på den eksterne harddisk.
 • Seneste MacOS Big Sur eller Catalina opdateringsproblem.

Før du går videre for at finde dokumenterede måder til fejlfinding ekstern harddisk vises ikke pa Mac, skal du først vide, hvordan vi gendanner data fra det.

Sådan gendannes data fra ekstern harddisk vises ikke på Mac?

Hent Remo Recover Mac, et brugervenligt værktøj til at gendanne data fra interne og eksterne lagerenheder som ekstern harddisk, SSD, USB, SD-kort osv. Værktøjet understøtter gendannelse af mere end 300 filtyper såsom fotos, videoer, PDF-filer , lydfiler, rå billeder, Office-filer. Ved hjælp af dette værktøj kan du nemt gendanne data fra MacBook Air, MacBook Pro, WD MY Passport, Seagate ekstern harddisk og mange flere.

free-download-for-mac   free-download-for-win

Trin til gendannelse af data fra ekstern harddisk virker ikke på Mac:

Hent og installer Remo Recover (Mac/ Windows) > Start værktøjet, og klik på Recover Volumes/ Drives option> Vælg Volume Recovery og vælg external hard drive der ikke vises på Mac for at gendanne data fra den> Klik på Advance Scan knap for at starte datagendannelsesprocessen> Når scanningen er afsluttet, skal du vælge de filer, som du vil gendanne fra din eksterne harddisk, der ikke vises Mac> Til sidst skal du klikke på Save knap for at gendanne de valgte filer til ethvert sted efter eget valg.

Sådan Reparation Mac kan Ikke Finde Ekstern Harddisk?

1. Tilslut den eksterne harddisk korrekt

Den første og fremmeste ting at gøre, hvis din eksterne harddisk ikke vises på Mac, er at kontrollere, om den gør ikke tilslut ekstern harddisk til Mac. Når det er bekræftet, at den eksterne harddisk er korrekt forbundet til din Mac-enhed, skal din Mac let genkende den eksterne harddisk og de data, der er gemt på den.

Hvis din Mac ikke genkender ekstern harddisk på grund af hardwareproblemer, kan du tilslutte den ukendte eksterne harddisk til en anden USB-port på din Mac. Det kan se ud som leg, men at indsætte en ekstern harddisk i en anden eller sund USB-port kan hjælpe dig med at forstå, om problemet vedrører harddiskfejl eller USB-kabel.

2. Løs problemer med USB-kablet

Din Mac kan ikke finde ekstern harddisk, kan skyldes USB-kablet eller HDMI-kablet, der forbinder den eksterne harddisk til din MacBook Pro eller Air.

 • Adgang til data fra en ekstern harddisk på Mac afhænger af USB-kablet. Hvis USB-kablet ikke er tilsluttet korrekt til din enhed, genkender Mac ikke den eksterne harddisk.
 • Hvis dit USB-kabel er beskadiget, bliver det en prioritet at få adgang til din eksterne harddisk på Mac, hvis du retter det. Brug derfor et andet USB-kabel til at forbinde den eksterne harddisk til en Mac-computer.

Hurtig Bemærk: Hvis din MacBook har USB-C- eller Thunderbolt 3-porte, skal du bruge USB-C til USB-adapter til at slutte den eksterne harddisk til din Mac.

3. Nulstil Mac-computer

Nulstilling af en Mac-maskine kan genstarte et par systemindstillinger til sin standard og sikre, at ethvert problem med hensyn til det er løst. Dette kan også hjælpe dig med at løse problemet med den eksterne harddisk, der ikke starter, på grund af Mac-operativsystemet. For at genstarte din Mac;

Gå til Apple menuen og klik Restart. (eller) Tryk på og hold nede power nede, indtil en dialogboks vises, og tryk på Restart eller tryk på R nøgle.

4. Skift præferenceindstillinger

En af grundene til, at den ekstern harddisk virker ikke på Mac, er præferenceindstillinger. Hvis du ikke har tilladt din Mac at få adgang til den eksterne harddisk i præferenceindstillingen, vises Mac ikke ekstern harddisk på skrivebordet. For at lade din Mac vise den eksterne harddisk, skal du redigere indstillingen ved hjælp af nedenstående trin;

 • Åbn en Finder vindue.
 • Gå til Preference og vælg General.
  change preference settings
 • Under “Show these items on the desktop”, tjek External disks mulighed.
  Show Preference Settings to access external hard drive on desktop

I de fleste tilfælde vil denne metode vilje fix ekstern harddisk vises ikke pa Mac skrivebordet eller Finder-menuen.

Hvis din Mac ikke genkender ekstern harddisk på trods af at du udfører ovenstående trin, eller hvis denne indstillingsindstilling allerede er konfigureret, skal du gå ned til nedenstående afsnit.

5. Brug en anden Mac- eller Windows-pc

Hvis du stadig finder ud af, at din Mac ikke genkender harddisken, skal du prøve at forbinde den eksterne harddisk til et andet Mac-system, nogle gange kan der være et problem med selve din Mac-computer.

Tilslut din eksterne harddisk til en anden Mac for at finde ud af, om den monteres på den eller ej. Hvis den eksterne harddisk monteres på den nye eller anden Mac, er problemet med din gamle Mac. Hvis den eksterne harddisk ikke vises på begge Mac-enheder, skal du slutte den til en Windows-computer.

Hurtig Bemærk: Hvis din eksterne harddisk er tilgængelig på Windows 10, men ikke på Mac, er den eksterne harddisk formateret til Windows-computere og ikke til Mac-systemer. Tjek denne artikel på hvordan man laver en ekstern harddisk kompatibel med Mac.

6. Brug Diskværktøj

Når du først har fundet ud af, at Mac-enheden ikke er ansvarlig for, at den eksterne harddisk ikke vises. Følg nedenstående trin for at køre førstehjælpeprogrammet for at løse ekstern harddiskkorruption.

 • Naviger til Go Utilities Applications Disk Utility
  Disk Utility to access external hard drive not showing up
 • Hvis din ekstern harddisk vises i Diskværktøj, skal du højreklikke på drevet og vælge Mount. Dette gør din eksterne harddisk tilgængelig på skrivebordet og i Finder menu. Således kan du få adgang til alle dine filer på den eksterne harddisk.
  Mount external hard drive to access it
  (Bemærk: Hvis Mac allerede har monteret din eksterne harddisk (lydstyrke), skal du vælge indstillingen Unmount vil blive vist.)
 • Hvis drevet er ikke tilgængelig da, Mount indstillingen bliver nedtonet.
  unrecognized external hard drive on Mac is not mountable
  (Bemærk: At reparere din utilgængelige eller ikke viser ekstern harddisk Run Førstehjælp.)
 • Nu skal du vælge den First Aid indstilling og klik Run.
  Using First Aid to repair external hard drive not showing up on Mac
 • Efter at have kørt Førstehjælp, hvis Diskværktøj opdager eventuelle problemer eller fejl på den eksterne harddisk så skal du klikke på Repair Disk.

Ved hjælp af denne metode kan du nemt reparere mindre korruption og få adgang til en ukendt ekstern harddisk på Mac. I tilfælde af, hvis førstehjælpsprogram undlader at reparere den eksterne harddisk eller SSD, dette indikerer følgende 2 grunde;

A) Dit eksterne drev er alvorligt korrupt eller ødelagt: Hvis First Aid Disk Utility ikke reparerer drevet, kan det skyldes RAW eller ødelagt drev. Filsystemregistret, der indeholder oplysningerne om de data, der er til stede på drevet, bliver brudt eller beskadiget, Mac genkender ikke den eksterne harddisk.

B) Det eksterne harddiskfilsystem er ikke kompatibelt med Mac: Ekstern harddisk eller USB er formateret ved hjælp af et filsystem, som din Mac ikke kan læse. For eksempel, hvis en ekstern harddisk er formateret ved hjælp af NTFS-filsystemet, kan ingen Mac-computere læse eller skrive den eksterne harddisk. På samme måde, hvis den eksterne harddisk eller USB er formateret med HFS + -filsystemet, kan intet Windows-operativsystem understøtte det.

ExFAT og FAT32 er de to mest almindelige filsystemer, der let kan understøttes af både Windows- og Mac-operativsystemer.

Nu er den sidste ting at gøre for at fix ekstern harddisk vises ikke på Mac, at formatere den ved hjælp af kompatible Mac-filsystemer som exFAT, FAT32, HFS + eller APFS.

7. Formater ukendt ekstern harddisk

Formatering af den eksterne harddisk på Mac fører til et datatabscenarie. Før du formaterer din eksterne harddisk til exFAT, Mac OS Extended (Journaled), FAT eller APFS filsystem, anbefales det at gendanne data fra det ved hjælp af Remo Recover Mac.

Remo Recover (Mac / Windows) er designet med avancerede scanningsalgoritmer til nemt at gendanne filer fra korrupte, ukendte, formaterede eller utilgængelige eksterne harddiske på Mac. Dette værktøj er kompatibelt med alle versioner af Windows og Mac-operativsystemer inklusive de nyeste Windows 10 eller Mac Big Sur.

free-download-for-mac   free-download-for-win

For at formatere ekstern harddisk vises ikke på Mac:

 1. Naviger til Disk Utility
 2. Vælg external hard drive vises ikke på Mac og klik på Erase mulighed
  select corrupt external hard drive that needs to be formatted
 3. Giv nu et nyt navn til din eksterne harddisk (valgfrit)
 4. Klik på Format knappen for at vælge den formattype, du vil udføre på den. (Vælg exFAT hvis du vil være sikker på, at den er kompatibel med PC og Mac, ellers, Mac OS Extended (Journaled) er sandsynligvis den bedste løsning)
  formatting corrupt external hard drive on Mac
 5. Klik på Erase mulighed, og vent, indtil Diskværktøjsfunktionen fjerner alle de filer, der findes på den eksterne harddisk, og formater den derefter med det valgte filsystem.

Konklusion

I de fleste tilfælde redigeres indstillingen Præference til vise den eksterne harddisk på skrivebordet løser problemet. Men hvis den eksterne harddisk er korrupt, skal du reparere den ved hjælp af First Aid-værktøjet eller formatere den med kompatible Mac-filsystemer som exFAT eller APFS.

Fix Ekstern Harddisk Vises ikke på Mac | 7 Bevist Måder was last modified: september 6th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*