Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Fejlfinding MacBook Pro Opstartsproblemer

Jeg har MacBook Pro 15inch, der har startproblem. Så snart jeg trykker på tænd / sluk-knappen efter få sekunder, vises Apple-symbolet med et læseskilt under det og går ikke længere foran det. Jeg er i et fjernt sted, hvor jeg ikke kan finde et supportcenter. Mine data er alle i harddisken. og det har en Mountain Lion !!!! Nogen hjælper mig med det her: Hvordan kan jeg fejle min MacBook Pro selv uden at miste data….?

Er du en af ​​dem, der støder på samme eller lignende opstartsproblemer som i ovenstående scenario? Hvis ja, så bare slappe af! Alle dine bekymringer og tryk slutter her, da denne side giver løsning på sådanne problemer.

Til tider kan du, når du tænder din MacBook Pro, muligvis se en grå eller blå skærm, eller den sidder fast ved Apple-logoet, som aldrig læser OS X. Dette kan ske af en række årsager, så det er en af ​​de mest frustrerende ting, som kan ske med en MacBook Pro, og fejlfinding er ikke en nem opgave. Her er nogle få trin, hvor du kan løse sådanne opstartsproblemer. Bare kig på disse enkle trin og prøv det !!

Trin 1: Afbryd alle eksterne enheder

En af hovedårsagerne til MacBook Pro opstartsproblem er inkompatibel hardware forbundet til maskinen. Dette kan være din eksterne harddisk, en printer eller endda en USB-hub. Så frakobl alt undtagen musen og tastaturet, og genstart din MacBook Pro.fejl Macbook Pro opstart

Hvis din Mac starter på denne måde, er det et problem med en af ​​disse eksterne enheder. For at finde ud af, præcis hvilken-en forårsager problemet, skal du prøve-og-fejl-metoden. Så tilslut dem igen til din computer en efter en, og genstart. Hvis en af ​​dem får din computer til at hænge på den grå skærm igen, har du fundet dit problem. Hvis der ikke opstår problemer med nogen enheder, og din Mac stadig ikke starter, så fortsæt med det næste trin.

Trin 2: Sikker Start din MacBook Pro

Sikker start gør din MacBook Pro til at starte op med det mindste antal drivere, der er nødvendige for at få det til at fungere, og det kontrollerer din harddisk i processen. Det kan tage lidt længere tid at starte op. For at opnå dette skal du starte din bærbare computer, mens du holder nede “Shift-tasten“, indtil Apple-logoet passerer. Hvis din Mac starter med sikker boot, skal du fortsætte og genstarte computeren igen og se om den starter normalt op. Hvis ikke, prøv at køre Diskværktøjet som beskrevet nedenfor.Macbook Pro opstart problemen

Trin 3: Kør Diskværktøj

Hvis de ovennævnte to trin ikke kunne starte din OS X normalt, er det tid til at køre “Diskværktøj” og tjek din harddisk. Gå gennem nedenstående trin:

(Bemærk: Sørg for, at du har data backup, før du kører Diskværktøj)

  • Start din MacBook Pro ved at holde Kommando + R nede (hvis du kører Snow Leopard eller tidligere version, skal du finde din OS installations disk, sætte den i drevet og genstarte computeren med C). Dette vil starte dig i en diagnostisk tilstand.
  • Vælg “Disk Utility” og din harddisk
  • Klik nu på “Bekræft” og vente på, at Disk Utility er færdig med at køre
  • Når det er gjort, hvis der rapporteres om problemer som en pop op, klik derefter på “Reparer disk
  • Hvis der ikke rapporteres noget, skal du klikke på “Reparer tilladelser” og vente, indtil diskværktøjet scanner harddisken igen
  • Hvis Diskværktøj finder og reparerer nogle problemer, skal du bare gå videre og genstart af macbook Pro

I de fleste tilfælde vil det køre problemer med opstartsproblemer ved at køre “Disk Utility“. Nogle gange kan en enkelt fil med de forkerte tilladelser få hele systemet til at falde sammen, eller hvis noget ikke er på det rigtige sted, starter det ikke.Fejlfinding Macbook Pro.

Med ovenstående trin kan MacBook Pro opstartsproblemer løses. Inden du kører “Disk Utility“, skal du tage backup af hele dine data. Hvis du enten reparerer disken eller tilladelserne, hvis der opstår afbrydelser, vil dine data på MacBook Pro gå tabt. I sådanne tilfælde vil backupkopiering hjælpe med at gendanne dem igen ellers, brug bare Remo Gendanne Mac værktøj til at få tilbage dine tabte data. Værktøjet virker exceptionelt godt for at få alle dine data tilbage. Derfor er alle dine MacBook Pro-problemer nu rettet effektivt. Desuden er dette værktøj også praktisk for brugerne Gendan manglende filer på Mac på en enkel måde. Klik på et givet link for at vide mere om det.

 

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply