Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Fem Enkle Måder at Forhindre Korruption af Outlook PST Fil

Outlook er en af ​​Microsofts førende messaging og samarbejde klient. Det er en stand-alone applikation, som er inkluderet i Microsoft Office og Exchange Server. Mange brugere bruger denne applikation, som hjælper dig med at kommunikere og dele information effektivt. Derudover hjælper det dig med at søge og organisere oplysninger, så du kan arbejde ubesværet med kontorapplikation. På grund af alle disse fordele kan vi sige, at Outlook er den perfekte klient til mange erhvervsbrugere. Outlook indeholder mange attributter som indbakkeelementer, slettede elementer, kalenderartikler, RSS-feeds, noter, opgaver osv. Det gemmer alle disse oplysninger ved at danne respektive mapper i en PST-fil – Personal Storage File. Denne fil er yderst tilbøjelig til korruption og gør din Outlook-applikation utilgængelig. Endelig ender du med tab af e-mails og andre Outlook-attributter.

Derfor, for at forhindre korruption af Outlook PST-fil følg nedenstående forholdsregler:

  • Undgå at have store PST-filer:

I hver version af Outlook-applikationen er der forskellige foruddefinerede størrelsesgrænser for opbevaring af oplysninger i PST-filen. Outlook 2002 og nyere versioner understøtter PST-filstørrelse op til 2 GB. Hvis du gemmer data ved at overskride denne grænse, bliver PST-filen ødelagt. På samme måde understøtter Outlook 2003 til Outlook 2007 i op til 20 GB, men deres PST-fil begynder at opføre sig unormalt, når de når 15 GB. Derfor anbefales det, at alle brugere, der ikke gemmer data ud over foruddefinerede størrelsesgrænser for PST-filer.

  • Afslut ikke Outlook unormalt:

Lukning af Outlook-applikationen abrupt, som f.eks. Uden at følge korrekt udgang af Outlook, før du lukker PC forstyrrer Outlook PST-fil. Når du lukker pc, skal du sørge for, at Outlook-programmet kører eller ej, hvis det kører, vent på, at processen bliver færdig og afslut Outlook-applikationen.

  • Gem aldrig din PST-fil på serveren:

Det er en god praksis at gemme PST-filen på din pc i stedet for i en netværksenhed eller adskille. Hvis du gemmer dem på en server, vil de let blive udsat for virusangreb og blive ødelagt.

  • PST-filer, der er meget tilbøjelige til virus- og malwareangreb:

Outlook PST-filer bliver let beskadiget af disse virus- og malwareangreb og resulterer i tab af data. Del aldrig data fra andre brugere uden at sikre, at den er fri for trusler, og scan dit system regelmæssigt med opdateret antivirusværktøj.

  • Vedligehold regelmæssig sikkerhedskopiering af PST-fil:

Det er en praksis at overvinde Outlook PST-filkorruption og datatab er backup. Derfor regelmæssigt sikkerhedskopierer PST-filer og undgår datatab.

Selvom du følger ovennævnte forholdsregler, bliver din Outlook PST-fil beskadiget, og du mister alle data som indbakkeartikler, slettede elementer, noter osv. I så fald skal du bruge Remo PST Reparere Værktøj det hurtigt reparere beskadiget Outlook PST-fil der tilhører enhver version af Outlook-applikationen på en enkel måde.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply