Fjern SD Kortvirus Uden Formatering

Dit fjern SD kortvirus uden formatering og du har mistet adgangen til alle dine vigtige filer, der er gemt i den. Det er bekymrende, fordi det er utænkeligt at miste så mange vitale filer. Nå, SD-kort er modtagelige for virusinfektion i sammenligning med andre oplagringsmedier, fordi de bruges på computere, bærbare computere, kameraer og mange andre enheder. De kan nemt tilsluttes ind og ud til forskellige lagerenheder, og det gør dem sårbare over for at blive inficeret.

Okay, SD-kortet er inficeret med virussen. Det næste trin er at handle hurtigt og fjerne virussen. Men hvordan man fjerner virussen fra SD-kort uden formatering, fordi alle filer, der findes på kortet, slettes efter formatet. Bare rolig, det er muligt at fjerne virussen fra gendanelse SD kortvirus uden formatering. Her er et par tip til at fjerne SD-kortvirus uden formatering. Læs videre.

Fjern SD kortvirus uden formatering

Følg metoderne nævnt i nedenstående afsnit for nemt at fjerne virus fra dit SD-kort uden formatering

  1. Ved at bruge CMD
  2. Ved hjælp af antivirussoftware

Brug af CMD:

  • Slut det virusinficerede SD-kort til dit Windows-system
  • Gå til startmenuen, skriv cmd i søgefeltet hit Indtast
  • Du finder ‘Command Prompt’ under listen over programmer
  • Højreklik på Kommandoprompt, og vælg “Kør som administrator“. Du får kommandopromptvindue.
  • Skriv nu følgende kommando, og tryk på Indtast –

attrib -h -r -s /s /d drive letter:\*.*

Nu bliver det virusinficerede SD-kort repareret. Når processen er afsluttet, kan du kontrollere, om dit kort fungerer fint. Denne metode er dog undertiden midlertidig. Problemet kan ikke løses helt.

Antivirus software:

Så hvis gendanelse SD kortvirus uden formatering hjælp af metode 1, er det næste skridt at bruge en antivirus software til at fjerne viruset. Sørg for at bruge en pålidelig og opdateret version af softwaren, så den giver fuldstændig sikkerhed. Installer antivirusprogrammet, og kør en scanning for at identificere og fjerne virus.

Formater kortet:

Hvis denne metode heller ikke virker, er den sidste mulighed for at slippe af med fjern SD kortvirus uden formatering. Gå til et hurtigt format, hvis antivirusprogrammet ikke kan fjerne virusen. Men før du formatterer, skal du tage backup. Da du har mistet adgangen til SD-kort, kan du ikke tage en sikkerhedskopi. Således ender du med at miste SD-kortdata. Men rolig, da det stadig er muligt at gendanne filer ved hjælp af en Kort opsving Software. Du kan gendan fotos fra formateret SD-kort, sange, videofiler osv. med lethed. Så selv efter formatering af SD-kort er det stadig muligt at få data tilbage.

Få tips:

  • Scan dit SD-kort regelmæssigt
  • Backup vigtige filer uden fejl
  • Brug altid pålidelig anti-virus software

 

Fjern SD Kortvirus Uden Formatering was last modified: juli 7th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*