Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Fokus forbedring af dit arbejde på MS Word

Som forfatter er der ikke noget vigtigere end at have plads til klare tanker. Det er en velsignelse i forklædning, når du får nogle fredelige, uforstyrrede omgivelser til at skrive dine tanker ned uden afbrydelse eller distraktion. At være i stand til helt at fokusere på din skrivning er en fordel, som de fleste forfattere leder efter. Med hver forfatter, der bruger Microsoft Word til at lægge deres tanker ned. Den ene ting, der er kommet til en fordel her, er Focus-tilstanden, der blev introduceret i 2011 i Word. Denne funktion har været der i nogen tid nu, men med flere og flere blogskribenter, der er kommet ind i rammen, har den opnået en anstændig popularitet.dokument i fokustilstanding

Hvis du ikke har været opmærksom på denne tavse funktion, der var til stede i dit MS Word og er nysgerrig efter at vide, hvad det er, så fortsæt med at læse videre. Fokustilstand blev oprettet i Word-dokument, så al opmærksomhed og fokus kun vil være på dit indhold. Der vil ikke være noget skærmrod, det skjuler også værktøjslinjen. Således hjælper dig med at give udelt opmærksomhed til dit indhold.

Da denne fokustilstand fjerner enhver distraktion, kan den også komme med en lille farvetone for en hurtigere arbejdsproces, dvs. du vil være i stand til at se 2 sider ved siden af hinanden ved at vælge Flere sider i fokustilstand. Ikke nok med det, da et godt flertal af befolkningen nu bruger Mac, er denne funktion i Fokustilstand blevet gjort tilgængelig i Word til Mac.Fokus forenkling og forbedring.

Tidligere var baggrunden for fokustilstand ganske enkelt sort, men for nylig er den blevet opdateret, og nu kan du vælge træagtige baggrundsnuancer som eg, mahogni, sorttræ, palisander, valnød osv. Disse nuancer er tilgængelige til både Windows og Mac. For at vide, hvordan du kommer ind i fokustilstand, mens du arbejder på dit Word-dokument, skal du blot følge de enkle trin.Fokus forbedring MS Word.

Få dit dokument til fokus-tilstand

Mens du arbejder i dit Word-dokument, kan du komme i fokustilstand

1. Du kan klikke på fanen Vis i båndet og vælge Fokus

Den anden vej til at gå om dette er:

2. I bunden af ​​dit Word-program kan du vælge Fokus på statuslinjen.

Der er endnu en måde at komme ind i fokus mode, og det er:

3. Du kan gå på systemmenuen, og du kan klikke på Vis og vælge Fokus.

Hvis du bruger Mac, er alt du behøver at gøre, at:

4. Du kan enten klikke på fanen Vis i båndet eller i visningsmenuen eller klikke på statuslinjen og vælge fokus.

Men det vigtigste spørgsmål, som du sandsynligvis har, er ‘hvad nu hvis du har brug for at få adgang til en af kommandoerne?’. Nå, svaret er ret simpelt, og det er, fordi du nemt kan få adgang til enhver kommando, du ønsker. Alt du skal gøre er at trække musemarkøren til toppen af skærmen og trække i båndet for at få adgang til de kommandoer, du har brug for.dokument til fokus-tilstanding

Mens vi beskæftiger os med emnet Word-dokument, hvis du ender med en beskadiget eller beskadiget docx-fil og panikker om, kan jeg korrupte docx-filer repareres. Nå, svaret er et sikkert ‘ja’. For at vide, hvordan du gør det, skal du blot klikke på linket og finde al den hjælp, du har brug for.

 

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply