Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Formater en Harddisk på Windows 10, 8, 7, XP og Vista

Vi er en generation, der er ret vant til at formatere en HDD eller SSD. Og oftest eller ej vælger vi at formatere det af forskellige årsager, har vi købt en brugt harddisk til drev, der var formateret til et andet operativsystem som Linux eller Mac. Årsagen til formatering kan være hvilken som helst, og det er ligegyldigt, da det er populært kendt for mennesker at tage fejl, så vi har fundet ud af, at vi til tider formaterer HDD eller SDD ved et uheld. Derfor er det ikke nødvendigt at tørre harddisken ren af grunden til, at nogen eller mange ikke tager højde for. Det, der betyder noget, er, hvor mange gange kan du formatere din HDD eller SDD? Nysgerrig efter at vide? Fortsæt derefter med at læse videre……

Lad os bare hypotetisk sige, at du har en cykel, som du bruger hver dag til at løbe ærinder og køre op til 2 – 3 kilometer. Men en dag beslutter du dig for at tage den på en lejrtur, der går op til en afstand på 20 kilometer. Analogien er den samme, alt hvad du gør er at køre videre på din cykel. Hvad er formålet med denne hypotetiske analogi?

Svaret er enkelt, det er at fortælle, at du kun bruger det yderligere, indtil det er slidt. Formatering af et drev er grundlæggende at tørre det rent og nulstille drevets interne system. Så præcis hvor mange gange kan du formatere? Nå, så mange gange som nødvendigt eller påkrævet. Du undrer dig måske over, hvordan er det muligt at gøre det? Det er, fordi du ikke altid kommer til at skrive hvert sted igen og igen. Derfor er levetiden ret lang.

Husk, formatering afhænger også af scenariet, da der er forskellige typer formatering som lavniveau-formatering, som dybest set omskriver hvert eneste sted, der er. Derefter er der et hurtigt format, som kun sletter eller sletter allokeringstabellerne og ikke forstyrrer dataene. Dette var blot for at nævne nogle få. Selvom du formaterer lavniveautypen, kan du stadig gå videre og formatere din HDD eller SDD mange gange.

Konklusion: Du kan formatere din HDD eller SDD mange gange efter behov eller behov. Der kan ikke sættes en specifik tællegrænse på dette. Men som tidligere nævnt, hvis du ender med at formatere en vigtig fil uden at tage en sikkerhedskopi og ender med at miste den. Husk derefter, at filer kan 7 Måder at Oprydning Harddisk Windows 10

Default image
Remo Software
Articles: 191

Leave a Reply