Forskel Mellem Sorte, Blå, Rød og Lilla WD SSD og Harddisk

Du har måske købt den vestlige digitale harddisk en eller to gange eller kan være et antal gange. Der er en ejendommelig klassificering af disse harddiske af producenten. De kommer i farvekodning som WD Black, WD Blue, WD Red og WD Purple. Hvis du ikke har bemærket det, prøv at bemærke, næste gang du ser disse harddiske. De fleste brugere spekulerer på, hvad der muligvis kan være forskellen mellem sort, blå, rød og lilla WD SSD og HDD? Dette er et simpelt og effektivt skridt til at skelne mellem forskellige harddiske fra Western Digital.

Der er en signifikant forskel mellem WD-farvekodede harddiske og SSD’er. De adskiller sig i forskellige aspekter fra omdrejningstal til redundans og ydeevne. Den vigtigste faktor i hvilken de adskiller sig fra hinanden er deres priser. Her er nogle af de vigtige punkter at overveje, mens man sammenligner mellem disse lagringsenheder fra WD.

Da markedet har været så tilbøjelig til SSD’erne fra de sidste par år, har brugen af ​​HDD’er i høj grad været aftagende. Nogle af de mest brugte computere bruger SSD som primærlager. Men der er stadig nogle computerentusiaster, der foretrækker HDD’er til deres computere. Brugere, der kan lide at bruge højkapacitets spilcomputere, foretrækker at bruge HDD’er. Nogle af de systemer, der kører simuleringer, er også udstyret med HDD’er.

Forskel mellem sorte, blå, røde og lilla SSD’er og harddiske

Alle drevene WD Black, Blue, Red og Purple bruger SATA-interfacing til interaktion med processoren. Alle drev bruger SATA III interface til at interagere med systemet.

Nogle gange har brugere stillet det samme spørgsmål i forbindelse med vestlige digitale harddiske. Den primære bekymring for enhver bruger er Western Digital drev datagendannelse? Svaret ville være positivt. Ved brug af ekstern software kan du gendanne alle de data, der er gået tabt på din Western Digital harddisk.

Kapaciteten for alle drev varierer fra 500 GB til 6 TB for Western Digital Blue og Black, mens Western Digital Red har 750 GB til 8 TB kapacitet. WD-lilla har en lagerkapacitet, der varierer fra 500 GB til 8 TB hukommelse.

Den vigtigste faktor for nogle af brugerne er overførselskapacitet eller overførselshastigheden, det er forskelligt for hver harddisk i WD. For WD blue er overførselshastigheden 175 MB / s for en 6 TB-model, hvor hastigheden for en WD-sort er 218 MB / s for en 6 TB-drev. WD rød og lilla deler den samme dataoverførselshastighed på 178 MB / S for deres 8 TB-modeller. Dette er det vigtigste aspekt ved differentiering mellem disse drev.

De andre egenskaber, der adskiller disse harddiske, omfatter deres rotationshastighed eller omdrejningstal. Hastigheden for WD Blue er 5400-700 RPM, mens den af ​​en WD Black er 7200 RPM, hvilket er den øvre grænse for WD Blue. De andre drev har deres unikke hastigheder med hensyn til drift. WD Rød og Lilla deler samme hastighed på 5400 RPM.

Western Digital fremstiller disse drev med garantiperiode for hver af drevene. Nogle af de vigtigste faktorer, der tiltrækker kunderne involverer garantiperioden for hver harddisk. For Western Digital Blue er garantien 2 år, mens garantiperioden for WD black er 5 år. De to andre WD rød og WD lilla dele samme garantiperiode på 3 år.

I en kort bemærkning er hver af de vestlige digitale harddiske ganske gode at arbejde på. Du kan foretrække en hvilken som helst af de blå, sorte, røde eller lilla WD-drev som du ønsker. Omkostningerne ved disse harddiske er relativt ligner hinanden og varierer afhængigt af kapaciteten.

Forskel Mellem Sorte, Blå, Rød og Lilla WD SSD og Harddisk was last modified: december 5th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*