Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Forskel Mellem Sorte, Blå, Rød og Lilla WD SSD og Harddisk

Du har måske købt den vestlige digitale harddisk en eller to gange, eller det kan være et antal gange. Der er en ejendommelig klassificering af disse harddiske af producenten. De kommer i farvekoder som WD Black, WD Blue, rød og lilla WD. Hvis du ikke har bemærket det, så prøv at lægge mærke til det næste gang, du ser disse harddiske. De fleste brugere spekulerer på, hvad der eventuelt kan være forskellen mellem sort, blå, rød og lilla WD SSD og HDD? Dette er et enkelt og effektivt træk til at skelne mellem forskellige harddiske fra Western Digital.

Der er en væsentlig forskel mellem WD farvekodede HDD’er og SSD’er. De adskiller sig i forskellige aspekter fra RPM til redundans og ydeevne. Den vigtigste faktor, hvor de adskiller sig fra hinanden, er deres priser. Her er nogle af de vigtige punkter at overveje, når du sammenligner mellem disse lagerenheder fra WD.

Siden markedet har været så tilbøjeligt til SSD’erne fra de sidste par år, er brugen af HDD’er i høj grad faldet. Nogle af de mest brugte computere bruger SSD som et primært lager. Men der er stadig nogle computerentusiaster, der foretrækker HDD’er til deres computere. Brugere, der kan lide at bruge gaming-computere med høj kapacitet, foretrækker at bruge HDD’er. Nogle af de systemer, der kører simuleringer, er også udstyret med HDD’er.

Forskel mellem sorte, blå, røde og lilla SSD’er og harddiske

Alle drevene WD Black, blå, rød og lilla bruger SATA-grænsefladen til interaktion med processoren. Alle drevene bruger SATA III-interface til at interagere med systemet.lilla ssd hard disk

Et antal gange har brugere stillet det samme spørgsmål relateret til vestlige digitale harddiske. Den primære bekymring for enhver bruger er, om data kan gendannes fra vestlig digital harddisk? Svaret ville være positivt. Med brug af ekstern software kan du gendanne alle de data, der er gået tabt, fra din western digital harddisk.

Kapaciteten for alle drevene varierer fra 500 GB til 6 TB for Western Digital Blue og Black, mens Western Digital Red har 750 GB til 8 TB kapacitet. WD lilla har en lagerkapacitet, der varierer fra 500 GB til 8 TB hukommelse.

Den vigtigste faktor for nogle af brugerne er overførselsevnen eller overførselshastigheden, dette er forskelligt for hver harddisk i WD. For WD blå er overførselshastigheden 175 MB/s for en 6 TB model, hvor hastigheden for en WD sort er 218 MB/s for et 6 TB drev. WD rød og lilla deler den samme dataoverførselshastighed på 178 MB/S for deres 8 TB-modeller. Dette er det vigtigste aspekt ved at skelne mellem disse drev.WD SSD hard disk

De andre egenskaber, der adskiller disse harddiske, inkluderer deres rotationshastighed eller RPM. Hastigheden for WD blå er 5400-7200 RPM, hvorimod hastigheden for en WD sort er 7200 RPM, hvilket er den øvre grænse for WD blå. De øvrige drev har deres unikke hastigheder med hensyn til drift. WD Red og Purple deler samme hastighed på 5400 RPM.

Western Digital fremstiller disse drev med garantiperiode for hvert af drevene. Nogle af de vigtigste faktorer, der tiltrækker kunderne, involverer garantiperioden for hver harddisk. For Western Digital blå er garantien 2 år, hvorimod garantiperioden for WD sort er 5 år. De to andre WD rød og WD lilla deler den samme garantiperiode på 3 år.

I en kort note er hver enkelt af Western Digital-harddiskene ret gode at arbejde på. Du kan foretrække et hvilket som helst af de blå, sorte, røde eller lilla WD-drev efter dit behov. Omkostningerne ved disse harddiske ligner hinanden forholdsvis og varierer alt efter kapaciteten.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply