Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Forskel mellem SSD og Normal Harddiske

Indtil for nylig havde pc-købere kun få valgmuligheder til at vælge, hvilken slags lagerenhed de skulle bruge med deres bærbare eller stationære, og formfaktoren havde kun en harddisk (HDD). Men nu har du et valg om at konfigurere dit system med enten en HDD, SSD eller i nogle tilfælde begge dele. Hvordan vil du vælge mellem dem? Hvad er de største forskelle mellem normal HDD og SSD? Her er nogle få forskelle mellem SSD’er og HDD’er, der kan hjælpe dig med dette. Læs videre for at kende dem alle..

Hvad er en harddisk?

Harddiske betragtes som den traditionelle roterende harddisk (HDD). Det er den grundlæggende ikke-flygtige lagerenhed på en computer. Harddiske er metalplader, der kommer med en magnetisk belægning, som gemmer dine data. Den har et læse-/skrivehoved, der er placeret på en arm, der bruges til at få adgang til dine data, mens pladerne snurrer inde i et harddiskkabinet.Hvad er bedst hdd eller ssd

Hvad er SSD?

SSD, står for Solid State Drives, er også en ikke-flygtig lagerenhed, der bruger NAND-baseret flash-hukommelse til at gemme dine filer. Selvom de udfører samme funktion som HDD’er, bruger den ikke magnetisk belægning på pladerne som HDD’er til at gemme data. I stedet bruger SSD de indbyrdes forbundne flash-hukommelseschips, der kan gemme dataene, selv når der ikke er strøm til stede. Dette er den største forskel mellem HDD og SSD’er.hvad er forskellen på hard drive og ssd

SSD Vs HDD

Her er nogle store forskelle mellem SSD’en og normal HDD:

Fart

De fleste solid state-drev er betydeligt hurtigere til at læse data end en harddisk. Hovedårsagen er, at der ikke er nogen bevægelige mekaniske dele på en SSD som på HDD’er, og på grund af dette er søgetiden blevet væsentligt reduceret på SSD.gendan filer ekstern harddisk.

Lagringsteknologi bruges

Normale harddiske gemmer alle dine data i form af fragmenter, dvs. dine filer vil blive opdelt i bidder og vil blive spredt i sammenhængende blokke gennem hårde dykkesektorer og -blokke. Solid-State-drev er dog helt forskellige fra HDD og behøver ikke fragmentering for at gemme data. Derfor har den ingen fysiske læsehoveder, hvilket gør det hurtigere at gemme data eller starte applikationer osv.

Koste

SSD’er er meget dyrere end en HDD med samme kapacitet. Generelt kan prisen på 1 GB af en SSD være fire til otte gange dyrere end 1 GB på en harddisk.

Kapacitet

Når man taler om drevenes lagerkapacitet, har harddiske stadig fordelen i lagerkapacitet, da det er tilgængeligt som 1TB til 2TB-drev, der er let tilgængelige for forbrugerne. Men SSD’er opfylder ikke de nuværende lagerkrav, da disse kun er tilgængelige med 256GB til 512GB kapacitet, og en 1TB version er stadig i test.

Holdbarhed

En HDDs bevægelige dele gør drevene betydeligt mere udsatte for levetidsslitage, stød, vibrationer og varme end SSD’erne, som kører meget stille og bruger lidt strøm sammenlignet med HDD’er.

Harddiske kan dog have en længere levetid, fordi SSD’er har et begrænset antal gange, hver “celle” kan skrives til. Men de bevægelige dele af en harddisk kan blive slidt over tid, hvilket SSD’er ikke har. Generelt vil holdbarheden af begge typer drev være god og kan nemt køre flere år eller mere!

Pålidelighed

Selv i tilfælde af pålidelighed er begge teknologier, dvs. både HDD og SSD, designet til at bekæmpe fejl, men SSD kan fungere mere effektivt i hårdere miljø end HDD. Almindeligvis fejler disse solid state-drev, når data bliver skrevet til dem, mens de fleste af harddiskene fejler, når data læses.

Faktisk, hvis et drev fejler, når data bliver skrevet, forsøger computerens operativsystem at skrive dataene et andet sted. Men hvis det fejler, mens du læser dataene, er der flere muligheder for at miste dine vitale data fra drevene. Men der er ingen grund til at blive spændt; i sådanne tilfælde kan du gøre brug af Remo Gendanne Windows / Mac-software, der nemt kan gendanne alle tabte data, når din HDD fejler. Ikke kun fra HDD, selvom SSD’en fejler, hvilket resulterer i datatab, hjælper dette værktøj dig med at udføre SSD-gendannelse..

Konklusion

I det hele taget er det op til brugerne og deres behov, der betyder noget, når de vælger et drev. For en gennemsnitlig computerbruger ville harddiske være en god mulighed, da de er meget billigere, pålidelige og giver en håndfuld muligheder og kapaciteter. SSD’er er dog fantastiske, hvis du udfører et tidskritisk arbejde som videoredigering og lignende, da de er hurtigere til at læse og skrive data til disk. Men de er ret dyre og er ikke helt bevist. Endelig er det brugeren, der skal beslutte i henhold til deres krav, hvilken man skal vælge.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply