Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Forskellen mellem PST-fil, PST-arkiver og OST-filer

Outlook er blandt de mest berømte applikationer, der bruges på Windows-computere over hele kloden. De fleste af de officielle e-mails såvel som personlige e-mails læses oftest på Outlook. Der er en stor skare, der foretrækker at synkronisere alle deres postkasser på Outlook. Den personlige mappe-fil på din Outlook indeholder alle dine e-mails, som er sendt eller modtaget af dig. Dette har en udvidelse af .pst og kaldes Personal Storage Table. Der er andre filer, der kaldes pst-arkiv og ost-filer, som indeholder information. De fleste brugere misforstår disse filer, som til tider kan være dårlige. Lad os finde forskellen mellem pst-fil, pst-arkiv og ost-filer på din Outlook.

Hvis du gennemser systemmapperne på din computer, kan du finde så mange pst- og ost-filer fra Outlook-data. Deres navne kan være forskellige i forhold til situationen, når filen er gemt, men udvidelsen vil være den samme. En stor mængde data er gemt på computeren med disse pst- og ost-filer. hvis du ikke kender forskellen mellem disse filer, kan du ende med at ødelægge vigtige pst-, ost-filer eller slette dem. Så for at administrere dine data fra Outlook skal du have kendskab til pst-, pst-arkiv og ost-filer,ost fil outlook.

PST og OST-filer

Den grundlæggende forskel mellem pst-filerne og ost-filerne er deres håndgribelighed. Det betyder, at pst-filerne indeholder de faktiske data fra alle e-mails fra din Outlook-postkasse. Hvorimod ost-filerne indeholder cachelagrede filer, der skal bruges i cachelagret til dine e-mails. Ost-filen på din computers hukommelse er kun den lokale kopi eller den cachelagrede kopi af dine Outlook-data. Hovedkopien af Outlook-data gemmes i Outlook-serveren, og der oprettes en lokal cachekopi af dataene i din computers hukommelse, som kaldes ost-filen.

Hvis du bruger de tidligere versioner af imap outlook, såsom Outlook 2010 eller Outlook 2007 på din computer, oprettes det cachelagrede indhold på din IMAP-konto i en pst-fil. Men Outlook ændrede dette i senere versioner af applikationen. Nu din IMAP-konti i 2013, 2016 og den seneste 2019 oprettes og cachelagres i ost-filer.

Der er nogle filer og mapper i ost-filen, som ikke synkroniseres med Outlook-mailserveren og ligger fuldstændigt på din computer. Sådanne slags mapper er markeret som ‘Kun denne computer’. Dette indikerer, at disse filer er helt i din computers hukommelse ikke har nogen chance for at synkronisere med serveren. I nogle situationer vil din Outlook kan også undlade at synkronisere OST med serveren. Du skal være meget forsigtig, mens du opretter en sikkerhedskopi for at holde dataene sikre. En gammel eller korrupt fil kan give dig fejlmeddelelser relateret til ikke at åbne ost-filer. Med brug af passende værktøj ost-filen kan ikke tilgås problemet kan løses. Men dette kræver mere indsats end at oprette en sikkerhedskopifil.

PST Arkiver

Pst-filerne på Outlook er alle de samme som hinanden. Alle pst-filer gemmer Outlook-e-mail-data på samme måde. Du kan få adgang til disse pst-filer fra en anden computer ved hjælp af Outlook. Der er en meget lille, men væsentlig forskel mellem pst-filer og pst-arkiver.

Hvis pst-filerne ikke er knyttet til nogen live-e-mail-konto på computeren, såsom POP3 eller IMAP, kaldes de pst-arkiver. Du kan også arkivere dine Outlook-data ved at oprette en pst-fil og flytte vigtige e-mails til den. Der er også en automatisk arkiveringsfunktion, som du kan bruge til at lave den automatisk. For at gøre dette kan du indstille parametrene for arkivering såsom dato/friskhed osv. relateret til posten.pst fil outlook

Hvis du bruger Outlook 2007 eller tidligere versioner:

Gå til Filer > Datafilhåndtering

For Outlook 2010 og Outlook 2013:

Gå til Filer > Kontoindstillinger > Datafiler

Den eneste måde at arkivere OST-mappen på er ved at konvertere den til PST ved hjælp af et værktøj til at ændre OST til PST.

Du kan oprette eller frakoble enhver pst-fil fra Outlook-mailserveren for at gøre den til en pst-arkivfil. Men når de først er arkiveret, vil disse data ikke synkroniseres med serveren på noget tidspunkt. Disse data vil ligge i din computers hukommelse til at overføre eller opbevare dem som et arkiv af dine e-mails.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply