Hvilket Videoformat til bruge og forskellen mellem hver af dem

4 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Livet syntes helt klart enklere, så længe vi var i VHS æraen, men da vi voksede ud af det, redigerede, uploadede, lagrede lyd- og videoformater tilsyneladende kun bliver komplicerede af dagen. Med så mange forskellige formater synes du at have mistet hvad der er hvad og hvad? Forvirret! Tænker det er for kompliceret - godt, tænk igen.

At vide, at erhverve en uddannet information om, hvad hvert af disse formater er, vil helt sikkert hjælpe med at fjerne de fleste tvivl, vi har. At have kendskab til noget, der er vigtigt, kan være rentabelt. Sammen med det vil du muligvis kunne træffe en solid beslutning om hvilken som passer bedst til os, hvad der passer bedre til vores arbejde.

Så inden vi diskuterer hvert af disse videoformater kan vi som første vide, hvad der er et videoformat? Interesseret? Fortsæt læsning yderligere ......

Hvad er et videoformat? Svaret er let at forstå, da de er formatet eller strukturen, hvor de er gemt i en fil. Disse videoer komprimeres normalt i en fil. Men den forvirrende del i dette er forskellen mellem 'Containere' og 'Codecs'.

Containere: Den enkle grundlæggende information om en container er, at det er en hel masse filer, der består af lyd- og video codecs.

Codecs: En codec komprimerer og dekomprimerer data, medens størstedelen af ​​de videoer, du ser, komprimeres for at tage mindre plads på din computer. Dette fortolker din videofil og konstaterer, hvordan du spiller det på skærmen.

Nu, med det grundlæggende klaret, lad os tage et kig på de forskellige formater, der er der.

  1. MP4 Format: Dette er en af ​​de mest populære og bruges til at lagre lyd og video online streaming. Det bruger generelt et separat lyd- og videospor til kompression.
  2. MPG-format: Dette format er populært og bruges mest til at oprette downloadbare film.
  3. AVI Format eller .avi: Dette står for Audio Video Interleave og blev oprettet og introduceret af Microsoft. For almindelige internetbrugere har dette været et af de mest populære valg, da det indeholder både lyd- og videodata. Dette format er kendt for at bruge mindre kompression sammenlignet med de andre formater.
  4. Flash Video Format eller FLV: De er blevet populære, fordi flash-videoer understøtter både streaming og progressive downloads. Flash-videoer kan også afspilles i forskellige flashfilmfiler.

Med nogle af de grundlæggende typer af videoformater omfattet. Det er nu tid til at finde ud af, hvilken en skal bruge, og hvad?

Husk, at der ikke er noget som dette er det eneste bedste, fordi hver af disse skal udnyttes på forskellige tidspunkter og af forskellige grunde. For at vide mere læs videre ... ..

  1. Hvis du deler formater online som Youtube, så sørg for at vælge en af ​​disse, det vil sige MP4, FlV, MOV eller AVI, da disse er gode til online video platforme.
  2. Det er ikke godt at holde dine seere på dit website venter for længe for hele videoen til at streame. Så HTML eller WEBM er formater, som er en rigtig god mulighed for en video på din hjemmeside.
  3. For dem, der søger et format, der brænder på en dvd, så behøver du ikke se for langt, som MPEG-2 er dit valg.

Med al denne information, der kan hjælpe dig med at beslutte bedre, ved du også, at mens du prøver nye ting eller eksperimenterer, husk at hvis du ender med beskadigede eller beskadigede MP4-filer, så ved at der er den bedste måde at mp4 video reparation.

About the Author: Remo Software