Mac

Fra iPhoto til Fotos Appen: En Guide til Import af iPhoto Bibliotek

5 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Apple trak gardinerne ned for kampen om begrænsningerne med iPhoto i OS X, med lanceringen af Photos-appen som en opdatering. Denne fotos-app giver dig mulighed for at håndtere dine billeder på en helt ny måde! Med forbedringer i funktioner og funktionalitet har det aldrig været så sjovt at redigere og dele billeder.
Selvom det ligner iOS 8 med hensyn til funktionalitet, men Apple sørgede for, at iPhone-brugere føler sig godt tilpas med den nye app og gør overgangen fra iPhoto & Aperture til Photos-appen smidig og nem.
Det er sikkert, at en masse spørgsmål dvæler i dit sind om denne app lige nu. I denne artikel vil vi forsøge at besvare nogle af læserens spørgsmål og også en guide til, hvordan du importerer iPhoto til Photos til OS X.

Så, hvad er dette Fotos App Alligevel?

Fotos til Mac er designet til at gøre dit stadigt voksende fotobibliotek organiseret og tilgængeligt. Man kan få adgang til hele deres samling fra iOS-enheder, Mac og endda Windows Computer når som helst og hvor som helst. Hvis du optager en selfie, video i slowmotion eller et snapshot på din iPhone, føjes det også automatisk til iCloud Photo Library. Og vises på din Mac, alle iOS-enheder, din pc og også på iCloud.com. Da det er organiseret på samme måde på alle dine Apple-enheder, vil det ikke være svært at navigere i dit bibliotek. Ikke bare det, enhver redigering du foretager på din Mac, ændringerne afspejles på din iPad, iPhone og iCloud.com og omvendt.importera iphoto-bibliotek till bilder

Hvordan Importere iPhoto Bibliotek fra Bilder til OS X?

Hvis du har opgraderet dit OS til OS X Yosemite 10.10.3 eller nyere version, vil din iPhoto automatisk blive opdateret til Fotos til Mac en standardfunktion. Hele dit bibliotek inklusive billeder, videoer, album, projekter og meget mere vil automatisk blive set, når du åbner det første gang efter opgraderingen.iphoto library bilder anzeigen

Hvordan importere iPhoto bibliotek?

Hvis du har mere end ét Aperture- eller iPhoto-bibliotek, vil Fotos-appen bede dig om at vælge ét bibliotek, der skal importeres, når du åbner første gang efter lancering af appen. Dette skyldes, at Fotos til OS X kun er kompatibelt med ét primært fotobibliotek pr. maskine. Det betyder, at du ikke kan kombinere alle dine Aperture- og iPhoto-biblioteker i ét bibliotek. Følg trinene for at importere ét bibliotek manuelt.Iphoto bibliotek til fotos

At importere et fotobibliotek fra flere biblioteker manuelt

  1. Afslut billeder
  2. Åbn fotos, mens du holder tasten Option nede
  3. Klik på biblioteket, du vil importere, og klik derefter på Vælg bibliotek

Hvis det bibliotek, du ønsker at importere, ikke er på listen, skal du klikke på Andet bibliotek og navigere til det ønskede bibliotek og klikke på Åbn. Den, du vælger, synkroniseres med iCloud.

Hvad om blænde og iPhoto efter opgradering?

Du kan stadig bruge dine iPhoto- og Aperture-biblioteker ved at opgradere dem til et separat fotobibliotek. Efter opgradering til Fotos-appen, når du åbner Aperture- eller iPhoto-biblioteket for første gang, vil den spørge, om du ønsker at åbne dit bibliotek i Fotos eller der selv.

Det er ikke overstået endnu. Der er en fangst

Nå, synkronisering af dine fotos til iCloud Photos-biblioteket gør dine fotos, videoer tilgængelige på alle iOS-enheder, Mac og pc hvor som helst og når som helst, der er også en ulempe. Denne bekvemmelighed har en omkostning. Det er garanteret, at du betaler for en iCloud-lagringsplan. Du får kun 5 GB gratis lagerplads, som hurtigt vil overskride grænsen selv med de mindste biblioteker. For 2 GB lagerplads skal du betale 99 cent og går op til $19,99 for 1 TB om måneden!

Chancerne for at miste hele dit iPhoto- eller blændebibliotek under opgradering

Der er enhver chance for, at du kan miste dine dyrebare billeder og videoer, mens du opgraderer til Fotos-appen. Det er en meget enkel og almindelig ting at tage en back af filer og mapper før enhver opgradering, men mange brugere ignorerer bare den del eller husker ikke at gøre det. I tilfælde af datatab på grund af opgradering er brug af en mediegendannelsessoftware til Mac den bedste og eneste løsning. Softwaren har kapacitet til at gendanne manglende, slettede eller mistede fotos og videoer. Og hvad mere? Softwaren gendanner de gendannede fotos og videoer i deres originale format.

About the Author: Remo Software