Fra iPhoto til Fotos App: En guide til Importere iPhoto bibliotek

Apple trak gardinerne ned i kampen om begrænsningerne med iPhoto i OS X, med lanceringen af Photos -appen som en opdatering. Denne Fotos -app giver dig mulighed for at håndtere dine fotos på en helt ny måde! Med forbedringer i funktioner og funktionalitet har redigering og deling af fotos aldrig været så sjovt.
Selvom det ligner iOS 8 med hensyn til funktionalitet, men Apple sørgede for, at iPhone -brugere føler sig godt tilpas med den nye app og foretager en overgang fra iPhoto & Aperture til Photos -appen glat og let.
Det er sikkert, at der er mange spørgsmål i tankerne omkring denne app lige nu. I denne artikel vil vi prøve at besvare nogle af læserens spørgsmål og også en guide til, hvordan du importerer iPhoto til Fotos til OS X.

Så, hvad er dette Fotos App Alligevel?

Fotos til Mac er designet til at gøre dit stadigt voksende fotobibliotek organiseret og tilgængeligt. Man kan få adgang til hele deres samling fra iOS-enheder, Mac og endda Windows-computeren når som helst og hvor som helst. Hvis du optager en selfie, slow motion video eller et øjebliksbillede på din iPhone, tilføjes det automatisk til iCloud Photo Library. Og vises også på din Mac, alle iOS-enheder, din pc og på iCloud.com. Da det er organiseret på samme måde i alle dine Apple-enheder, vil det ikke være svært at navigere i dit bibliotek. Ikke bare det, nogen redigering du gør på din Mac, afspejles ændringerne på din iPad, iPhone og iCloud.com og Vice Versa.

Hvordan Importere iPhoto Bibliotek fra Bilder til OS X?

Hvis du har opgraderet dit OS til OS X Yosemite 10.10.3 eller nyere, opdateres din iPhoto automatisk til Photos for Mac som en standardfunktion. Dit hele bibliotek, herunder billeder, videoer, album, projekter og meget mere, ses automatisk, når du åbner det første gang efter opgraderingen.

Hvordan Importere iPhoto Bibliotek?

Hvis du har flere end et blændebibliotek eller iPhoto-bibliotek, vil appen Billeder bede dig om at vælge et bibliotek, der skal importeres, når du åbner første gang, efter at du har startet appen. Dette skyldes, at Fotos til OS X er kompatible med kun ét primært fotobibliotek pr. Maskine. Det betyder, at du ikke kan kombinere alle dine Aperture- og iPhoto-biblioteker til et bibliotek. Følg trinene for at import fra iphoto til fotos app bibliotek manuelt.

At importere et fotobibliotek fra flere biblioteker manuelt

  1. Afslut billeder
  2. Åbn fotos, mens du holder tasten Option nede
  3. Klik på biblioteket, du vil importere, og klik derefter på Vælg bibliotek

Hvis biblioteket, du ønsker at importere, ikke er angivet, skal du klikke på Andet bibliotek og navigere til det ønskede bibliotek og klikke på Åbn. Den du vælger bliver synkroniseret med iCloud.

Hvad om blænde og iPhoto efter opgradering?

Du kan stadig bruge dine iPhoto- og blændebiblioteker ved at opgradere dem til at adskille Photos library. Når du har opgraderet til Photos-appen, når du åbner Aperture eller iPhoto-bibliotek for første gang, spørger den, om du vil åbne dit bibliotek i Fotos eller der selv.

Det er ikke overstået endnu. Der er en fangst

Godt at synkronisere dine fotos til iCloud Photos-bibliotek gør dine billeder, videoer tilgængelige på alle iOS-enheder, Mac og pc hvor som helst og når som helst, er der også en ulempe. Denne bekvemmelighed kommer til en pris. Det er garanteret, at du har betalt for en iCloud opbevaringsplan. Du får kun 5 GB lagerfri, som hurtigt overskrider grænsen selv med mindste biblioteker. For 2 GB opbevaring har du betalte 99 cent og går op til $19.99 for 1TB om måneden!

Chancerne for at miste hele dit iPhoto- eller blændebibliotek under opgradering

Der er enhver chance for at du kan miste dine værdifulde billeder og videoer, mens du opgraderer til Photos app. Det er en meget enkel og almindelig ting at tage en tilbage af filer og mapper før nogen opgradering, men mange brugere ignorerer bare den del eller husker ikke at gøre det. I tilfælde af datatab som følge af opgradering, skal du bruge en Foto gendannelse software til Mac er den bedste og eneste løsning. Softwaren har kapacitet til at gendanne mangler, slettede eller tabte fotos og videoer. Og hvad mere? Softwaren genopretter de genoprettede billeder og videoer i deres originale format.

 

Fra iPhoto til Fotos App: En guide til Importere iPhoto bibliotek was last modified: oktober 11th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*