Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Forskellige Typer af Formatering: Fuld og Hurtig format

Hver gang du formaterer dine diske eller pennedrev eller hukommelseskort, beder computeren om et hurtigt format eller et fuldt format. De fleste gange ignorerer brugerne forskellen mellem dem og går efter en af dem. For det meste foretrækker de at gå efter en hurtig formateringsmulighed. Så hvad kunne være forskellen mellem hurtigt format og et fuldt format? Lad os diskutere dette i detaljer.

Du har muligvis set denne mulighed, mens du formaterede et hvilket som helst pendrev eller et hvilket som helst lokalt drev på din computer. Dette skaber en ganske betydelig forskel i den måde, din hukommelsesenhed er formateret og filerne i den. Denne mulighed opstår, hvis en bruger mange gange, f.eks. installerer et nyt operativsystem eller prøver bare at åbne det. Nogle af de vigtigste faktorer, der adskiller de to, er gendannelse af filer efter hurtig formatering og fuldt format.gendanne data formateret hard disk

Formatering

Formateringen af en harddisk udføres på to niveauer, et lavt niveau og et højt niveau. Formatering på lavt niveau refererer til opdelingen af en disk i mindre hukommelsesenheder og blokke. Disse enheder er let tilgængelige for operativsystemet. De seneste dages computere har ikke adgang til formatering på lavt niveau. Hvis du er en bruger, har du ikke adgang til en lavniveauformatering på nyere versioner af Windows.

Formatering på højt niveau er en anden form for formatering, du kan udføre på din harddisk. Dette er tilladt for brugeren og kan gøres manuelt.

Formateringen på højt niveau refererer til skrivningen af filsystemstrukturen på din computers harddisk. Operativsystemet skriver en bootsektor til din computers harddisk. Det gøres ved hjælp af en FAT-filsystemstruktur på drevet. Så snart opstartssektoren er skrevet, rydder operativsystemet resten af afsnittet. Dette kaldes tømning af drevet på grund af det faktum, at alle attributter med indtastninger er markeret som ubrugte.

Formateringen på højt niveau er dybest set scanning af hele harddisken og alle dens sektorer. Det inkluderer også skrivning af nuller på alle sektorer på din harddisk. Så mens du formaterer en disk på din computer, udfører operativsystemet et højniveauformatering og skriver en filsystemstruktur på din computers harddisk.

For så vidt angår tiden med begge procedurer, er der en enorm forskel mellem den tid, det tager for hurtig formatering, og den tid, det tager for et fuldt hdd format.

Hvornår skal formatering fuld udføre og Hurtig

Der er visse tilfælde, hvor du ønsker at udføre en hurtig og fuld formatering af din harddisk. Dit valg af format afgør integriteten af dine data og også din harddisk.

Hvis du har et drev, der skaber et problem for dig og giver dig en hård tid på grund af korruption eller virus, vil du måske vælge en fuld scanning, da der er rødder af korrupte filer, der skal destrueres.

I tilfælde af at du ønsker at give væk eller sælge din computer og har en masse vigtige filer, som du allerede har sikkerhedskopieret, der vil du udføre et fuldt format. Et hurtigt fuld Format kan være skadeligt for integriteten af dine personlige filer som genoprette filer efter hurtigformat er muligt og meget nemt. Dette kan efterlade din personlige fil, billeder, e-mails osv. åbne for alle.

Nogle gange vil du måske bare formatere dit indhold, fordi det har akkumuleret over dit drev. Dette giver dig en chance for at udføre en hurtig scanning og begynde at bruge et nyt drev om et par minutter.

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply