Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gå Tilbage til Tidligere Version af Windows Uden at Miste Data

Afinstaller Windows 10 Version 1607 uden at miste data!!

Der var en masse hype og forventninger fra Windows 10 Anniversary Update før udgivelsen. Og brugerne håber især, at de denne gang ikke står over for nogen problemer, som de gjorde, da November Update blev udgivet. Det er klart, at Microsoft heller ikke ønskede tilbageslag og var overbevist om, at jubilæumsopdateringen vil bringe jubel på brugerens ansigt, da de arbejdede sammen med feedbacken fra Insiders Program.

Og så kommer den store udgivelse – The Anniversary Update, som var tilgængelig for sine 350 millioner enheder den 2. august, ikke for alle, men de fleste af dem. Da det var noget af en opgave at administrere et så stort antal enheder. Og brugere, der var blandt de første til at få Anniversary Update installeret på deres pc, var gaga over de nye funktioner som Windows Ink, synkronisering af pc til deres telefoner til forbedret personlig digital assistent Cortana til Xbox. Brugerne havde bestemt meget at juble over.gendan tidligere version af windows.

Men glæden forsvandt hurtigt med rapporter om systemnedbrud, BSoD-pc’er, der fryser og meget mere. Næsten 20 problemer blev rapporteret på få dage efter jubilæumsopdatering. Brugere begyndte at strømme ind med problemer i blogs og diskussionsforum på udkig efter en løsning. Til deres uheld syntes intet at virke. Og på godt og ondt var tilbagerulning den eneste mulighed, som Microsoft selv foreslog som en midlertidig løsning, indtil de undersøger problemet grundigt for at komme med en endelig løsning.

Lad os nu se på nogle problemer og tilbagekaldelsesmetoder

Gå tilbage til tidligere version af windows 10

Hvis Windows 10 fryser efter jubilæumsopdatering installeret på din pc med operativsystemet gemt på SSD (solid-state-drev) og data og apps gemt på et andet drev. Og dette problem opstår, når du starter Windows 10 i fejlsikret tilstand.gendanne windows uden at miste data

Hvis du står over for dette problem og stadig er inde inden for 10 dages periode, kan du logge ind på Windows 10 ved hjælp af fejlsikret tilstand og flytte data og apps til det samme drev som operativsystemet. Herefter kan du gå tilbage til den tidligere version af Windows, der kører på systemet.

Kan du ikke logge ind på din pc? Du kan stadig vende tilbage

Hvis du vil gå tilbage til den tidligere version af Windows 10, men ikke kan logge ind på din pc, kan du bruge disse to metoder:

Metode 1: Med genoprettelseskonsol

  1. Genstart din computer, når du når login-skærmen, skal du holde Shift-tasten nede og vælge Power > Restart.
  2. Når din pc genstarter, åbnes den til Choose an Option skærm, skal du vælge Troubleshoot, Advanced Options og Go back to the previous build.

Hvis denne indstilling ikke er tilgængelig, skal du bruge metode 2.

Metode 2: Brug af sikker tilstand

  1. Genstart din computer, når du når login-skærmen, skal du holde Shift-tasten nede og vælge Power > Restart.
  2. Når din pc genstarter, åbnes den til Choose an Option skærm, skal du vælge Troubleshoot –> Advanced Options –> Startup Settings og vælg Restart.
  3. Når din computer genstarter, vises en liste over muligheder. Vælg F4 eller 4 for at starte din computer i Safe Mode.
  4. Åben Settings
  5. Vælg Opdater & sikkerhed, og vælg derefter Recovery.
  6. I “Gå tilbage til en tidligere build”, klik på Kom i gang og følg instruktionerne.

Tilbagekald til Windows 7 eller 8.1

Hvis du slet ikke vil have Windows 10 og vil afinstallere det og forudsat at du har opgraderet din computer fra Windows 7 eller 8.1 til Windows 10. Så skal du udføre en ren installation for at komme tilbage til ældre versioner af Windows.

For at gøre det nemt for dig leverer Microsoft ISO-filer, hvorfra du kan downloade Windows 7 eller Windows 8.1. Download først officielt installationsmedie fra Microsoft, og kopier det derefter til et USB-drev, eller du kan brænde ISO-filen til en disk ved hjælp af Windows USB/DVD Download Tool. Start derefter fra den og geninstaller Windows 7 eller Windows 8.1 igen. Dette vil omskrive Windows 10, som er der på din computers harddisk. Det vigtigste er at tage en sikkerhedskopi af alle vigtige filer fra din Windows 10-pc før den rene installation.

For at geninstallere skal du bruge produktnøglen til din pc. For Windows 7, tjek din computer for “Certificate of Authenticity” mærkat, som har en nøgle på det. Klistermærket kan være under det aftagelige batterirum, undersiden af ​​den bærbare computer eller kan være på bærbare computeres strømklods. Og for Windows 8.1 PC behøver du ikke gøre alt dette. Nøglen vil blive indlejret i firmwaren på din computer, som Windows 8.1 vil registrere automatisk og tillade dig at geninstallere Windows 8.1 uden at du behøver at indtaste nøglen.

Min pc kom med Windows 10. Hvordan får jeg den tidligere version?

Hvis du har en ny computer, der fulgte med Windows 10, er det ret svært at gå tilbage til tidligere versioner af Windows. Du skal købe en Windows 7- eller 8.1-licens og installere den fra starten og indtaste produktnøglen under installationsprocessen.

Bare i tilfælde af at du tabte data under tilbagekald til tidligere versioner af Windows

At have en sikkerhedskopi af vigtige filer, før du udfører en ren installation, er meget – meget vigtigt, da det sletter din harddisk fuldstændigt. Hvis du har glemt at sikkerhedskopiere dine filer, er brug af en pålidelig harddiskdatagendannelse til Windows den eneste løsning. Datagendannelsessoftwaren er i stand til at hente og gendanne alle dine filer efter at have udført den rene installation.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply