Gem flere Outlook mail bilag på én gang

Hvem har tid nok til at gå om at gemme hver fil en efter en i dagens travle tidsplan? Når alt kommer til alt er vi ikke mikrobølgeegenerationen, og når alt i teknologi skriger bedre hastighed, god effektivitet, bedre ydeevne, mere arbejde afsluttet i mindre tid. Så hvorfor vil nogen tro, at vi har tid nok til at gemme hver enkelt e-mail-vedhæftning individuelt, når de sendes i en bulk? Nå, er der en nemmere måde og en nemmere løsning på dette?

Svaret er en bestemt ‘Ja’. Hvorfor ikke spare tid ved at gemme flere Outlook E-mail vedhæftede filer på én gang? Det sparer ikke kun tid, men også en anstændig indsats. Når du ved, hvordan man går hen til det, bliver det lettere at få en masse arbejde gennemført med et par enkle klik, hvilket forbedrer effektiviteten.

Nysgerrig at finde ud af mere om, hvordan du gemmer flere Outlook E-Mail vedhæftede filer på én gang? Fortsæt med at læse denne artikel….

For at vide, hvordan du gemmer flere e-mail-vedhæftede filer, følg denne enkle trinvise proces.

 1. Gå til den mail, du har modtaget med mange vedhæftede filer, i din Outlook-e-mail-konto.
 2. Klik på Filer, ved at klikke på Valg.
 3. Klik på Indstillinger på venstre side af vinduet på Trust Center.
 4. I Trust Center-vinduet på højre side finder du en lille boks Trust Center Setting, klik på det.
 5. Når du gør det, åbnes et andet vindue, der klikker på Makroindstillinger. Nogle gange bliver Macro-indstillinger deaktiveret, så du vil klikke for at aktivere dem. Når du gør det, skal du klikke på OK
 6. Nu for at køre makroen, så du kan gemme flere e-mail-vedhæftede filer, skal du holde nede tasterne Alt + F11. Hvis du gør dette, åbnes applikationen til Microsoft Visual Basic, som giver dig mulighed for at køre et program, som i det væsentlige vil hjælpe dig med at gemme flere e-mails på ét sted.
 7. For at du kan gemme alle disse filer til et sted, skal du downloade flere vedhæftede filer fra Microsoft kaldet ‘mAttachmentSaver.zip’.
 8. Når du har downloadet det, skal du gå til filen og klikke på importen. Husk, at alle dine filer bliver befolket i VBA-filen. Tryk derefter på F5, et lille vindue åbnes, klik på Kør dette vil hjælpe med at køre makroen.
 9. Umiddelbart åbnes et andet lille vindue, hvor du spørger, hvor du skal lægge alle vedhæftede filer. Når du har valgt placeringen for at gemme alle filerne, skal du klikke på OK.

Du kan også vide, at du enten kan vælge en e-mail, eller hvis du holder nede kontroltasten, mens du klikker med musen, kan du vælge flere e-mails med flere vedhæftede filer og gemme dem ad gangen.

Hvis du kun har én e-mail med flere vedhæftede filer, skal du følge nedenstående trin.

 1. Åbn e-mailen, klik på den lille pil nedad i vedhæftningsboksen.
 2. Når du gør det, skal du i rullelisten klikke på Gem alle vedhæftede filer, der åbnes et lille vindue med de vedhæftede filer, du vil gemme fremhævet.
 3. Hvis du vil tilføje eller fjerne filer fra de valgte filer, skal du holde tasten ‘ctrl’ nede for at vælge. Du kan også holde ‘Skift’ nede for at vælge en række vedhæftede filer i listen. Når du har valgt, klik derefter på OK.
 4. Du kan derefter vælge den mappe, som du vil vedhæfte disse filer til, og klik på OK for at gemme dem.

Så det er de to enkle og tidsbesparende måder at gemme flere Outlook E-mail vedhæftede filer på én gang. Hvis du kæmper med dette eller problemer med send modtagelsesfejl, så ved, at der er enkle, godt vejledende skridt til Outlook 2010 PST Fil Reparation.

 

Gem flere Outlook mail bilag på én gang was last modified: december 6th, 2019 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*