Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gemme Fotos DCIM Mappe

Hver gang du klikker på et billede, er alle de billeder, du har taget gemme fotos DCIM mappe. Uanset om det er et digitalt kamera eller kameraappen til Android eller iPhone, er de fotos taget og gemt på et SD-kort. Hvert digitalt kamera uanset dets brand bruger DCIM-mappen til at gemme fotos. Selv de apps, du bruger til at redigere og dele fotos, der klikkes på din smartphone, bruger den samme mappe til at gemme fotos. Du må nu undre dig over, hvorfor denne DCIM-mappe er så vigtig, og hvorfor hvert foto er gemt i DCIM-mappen. Læs videre for at vide hvorfor.

Hvad Står DCIM for?

DCIM står for Digital Camera Images. Det er det foretrukne standardnavn, da en mappe med navnet Fotos eller billeder ville være enklere og også let at få øje på. Der er dog en grund bag valget af en DCIM-mappe.

Hvorfor Gemme Fotos DCIM Mappe?

Navnet DCIM, der gives til lagring af fotos i digitale kameraer, er en del af DCF (Design Rule for Camera File System) specifikationer. Dette er blevet vedtaget af alle producenter af digitalkameraer og er blevet en industristandard. Da DCF-specifikationen er almindelig, holder kamera- og smartphone-producenter, herunder app- og softwareudviklere, sig til denne vane med DCIM-opbevaring.

Antag, at enhver digitalkameraproducent eller telefonens operativsystem havde sin egen billedmappe, at softwareprogrammerne ikke kan finde billeder automatisk på en tilsluttet enhed. Du kan heller ikke tage et SD-kort fra et digitalt kamera og tilslutte det direkte til et andet. Selv adgang til fotos uden at omformatere enheden eller omarrangere filsystemet ville ikke have været mulig.

Bemærk: Hvis du har slettet DCIM-mappen eller mistet fotos fra den, kan du nemt få dem tilbage. Følg linket til gendan slettet DCIM mappe fra dit kamera eller din smartphone

DCF dikterer ikke kun den mappe, som fotos skrives til, men det gør meget mere. DCF spec siger også SD-kort, som et specifikt filsystem skal bruges, når de er formateret. Det siger også underkataloger og filnavne, der bruges til gemte billeder for at følge et bestemt mønster. Så alt dette gør det lettere at arbejde med billeder på andre enheder sammenlignet med hver producent, der kommer med deres egne regler for standardlagermappe.

Således betyder det standardiserede DCIM-format, at kameraets fotooverførselssoftware automatisk kan identificere billeder på et SD-kort eller et digitalt kamera, når du slutter det til computeren. Den samme ting holder også godt for DCIM-mappen på smartphones.

Hvordan Adgang DCIM Mappen?

For at få adgang til DCIM-mappen skal du slutte dit kamera eller din smartphone til computeren. Når du tilslutter enheden, får du forskellige tilslutningstilstande på kameraet / smartphones. Vælg PTP-tilstand fra de indstillinger, der vises på dit kamera / smartphones. PTP er en standardprotokol til kommunikation med det digitale kamera. Åbn nu File Explorer på computeren og se efter drevet med et kameraikon i venstre kolonne. Når du åbner kameradrevet, finder du DCIM-mappen.

Hvad hvis jeg ikke Finder DCIM Mappen?

Hvis du ikke finder DCIM-mappen, kan det være muligt, at mappen er skjult. Hvis det er tilfældet, skal du muligvis gør mappen synlig for at få adgang til det.

På trods af skjult, er det sandsynligt, at DCIM-mappen kan gå tabt, hvis du stadig ikke kan finde mappen. I hvilket tilfælde du kan gendan den slettede DCIM mappe fra SD kort med hjælp fra en betroet data opsving programmel.

Relaterede oplysninger: Ligesom DCIM-mappen, hvis du ikke kan finde og gendan fotos fra kamerarullen mappe. Klik på det givne link for at vide mere.

Hvis du fandt disse oplysninger nyttige eller stadig er i tvivl eller spørgsmål vedrørende emnet, bedes du give os besked i kommentarfeltet nedenfor.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply