Gendan Data fra Slettet Partition

7 minutes read

Gad vide, hvordan man gendanner data fra slettede partitioner? Her er to mulige måder, du kan bruge til at gendanne data fra en partition, der er tabt eller slettet ved hjælp af CMD, eller du kan bruge Partition Recovery Software som Remo Recover.

Skrevet af
Opdateret den

En partition er en logisk sektion på din harddisk, der oftest er oprettet for at udnytte lagerenheden bedst muligt. Enhver skade på denne partition eller ved et uheld at slette denne partition kan være virkelig irriterende og resultere i et alvorligt datatab. Du spekulerer sikkert nu, hvordan genoprette data fra slettet partition? Kan den tabte partition gendannes? hvordan gendanner man slettede filer Partition ?

Da gendannelse af filer fra en tabt partition er en ret kompliceret opgave, har du derfor brug for et professionelt datagendannelsesværktøj til at gendan data fra slettet partitionen.Remo partition gendannelsesværktøj er et sådant professionelt datagendannelsesværktøj, der kan gendanne data fra slettede og tabte partitioner fra et systems interne harddisk samt den eksterne harddisk, pen -drev, USB -flashdrev, hukommelseskort og andre populære masselagringsmedier . Remo Partition Recovery -værktøj er praktisk, når du ved et uheld har slettet en partition på dit lagerdrev eller mistet en partition på grund af korruption, formatering osv. Sammen med dette gendannelsesværktøj er en manuel metode, der bruger CMD-indstillingen til at gendan filer slettet Partition, også forklaret i denne artikel. For at vide, hvordan man gør det, skal du fortsætte med at læse ..!

Hvordan Gendanner jeg en Slettet eller Tabt Partition?

Som anført i de følgende afsnit er der mange måder, hvorpå du kan gendanne data fra slettede eller tabte partitioner. En af de nemmeste og helt automatiserede metoder til gendan data fra slettet partition er at gøre brug af pålidelig partitionsgendannelsessoftware.

Ved et uheld slettet eller mistet partition i Windows 10? Datatab er et alvorligt problem, der skal håndteres med særlig forsigtighed. Hvis du leder efter en komplet automatiseret metode, der sikrer sikker gendannelse af data fra slettet partition- Meet Remo Partition Recovery Tool.

Inden du prøver Remo partition gendannelsesværktøj, der er en helt gratis manuel metode, der kan hjælpe dig med at gendannelses slettet skillevægen.

free-download-for-win

Det anbefales dog at være opmærksom på de risici, der er forbundet med at bruge den manuelle metode, som er nævnt i slutningen af det næste afsnit.

Sådan Gendannes Slettet Partition ved Hjælp af CMD?

Kommandoprompt eller kommandolinjetolker er virkelig kompleks at bruge, især for begyndere computerbrugere. Et par kommandoer, når de udføres, kan også hjælpe dig med at gendan slettet partition fra ekstern harddisk. Følg nedenstående trin for at annullere en partition:

 • Skriv msc og klik på diskhåndtering
screen shot of disk management

 • Disk Management vindue åbner med en liste over alle de logiske drev, herunder den slettede partition, som ikke -allokeret plads
 • Noter nu størrelsen på det ikke -allokerede rum, der vises
 • Skriv i søgelinjen cmd og højreklik på command prompt og vælg Run as Administratormulighed
 • Skriv diskpart og tryk på Enter
 • Indtast følgende kommandoer i rækkefølge, og tryk på Enter

list disk

select disk x hvor x refererer til den disk, hvor der er slettet partition

list volume

select volume y hvor y refererer til antallet af tabte partitioner

assign letter=z hvor z er drevbogstavet tildelt den gendannende partition

screenshot of performing diskpart to recover data from deleted partition

 • Afslut og Restart systemet for at se om Diskpart fjern sletning partitionen.

Risici bag brug af CMD til at gendanne slettet eller tabt partition:

Den ovennævnte metode vil helt sikkert hjælpe dig med at gendanne data fra slettede partitioner, men der er risiko for permanent at miste dataene og ødelægge harddisken ved hjælp af cmd.

Ja, enhver forkert indtastning af de ovennævnte kommandoer vil ikke kun resultere i datatab, men kan også forårsage alvorlig skade på harddisken/operativsystemet.

Men med hjælp fra nedenstående metode, kan du endda gendanne tabte data fra partition der mistede eller blev slettet efter DiskPart rengøring.

Er der en Sikker Måde at Gendanne en Slettet Partition på?

Selvom partitionsgendannelse kan lyde kompleks og risikabelt, er brug af betroet partitionsgendannelsessoftware den eneste måde at omhyggeligt gendanne tabt partition Windows 7/8/10.

Remo Recover er en sikker og pålidelig partitionsgendannelsessoftware, der kan gendanne slettede partitioner og få alle tabte partitionsdata tilbage. Værktøjet er bygget med en avanceret scanningsmotor, der vil grundigt scanne din harddisk og gendanne tabt partition. Download og prøv softwaren nu gratis.

free-download-for-win

Hvordan Gendan Data fra Slettet Partition?

Download og Install Remo harddisk gendannelse af data software på din computer, og følg nedenstående trin:

 • Start softwaren, vælg det drev, der indeholder slettet partition, og klik på Scan

Bemærk: Hvis du ikke er i stand til at finde din partition eller drev, skal du bruge Can’t find the drive mulighed

Start recovering data from deleted partition

 • Efter afslutning af scanningsprocessen viser værktøjet de gendannede data under Lost Partition Du kan forhåndsvise de gendannede data for at kontrollere succesraten for gendannelsen

 • Vælg nu de filer, du vil gendanne, og klik på Recover knappen for at gemme dataene på det ønskede sted

Fordele ved Remo partition gendannelsesværktøj:

 • Sikrer hurtigt formateret partition gendannelse
 • Værktøjet designet til at gendanne mere end 300 filtyper tabt i partition
 • Skræddersyet til at gendanne manglende partition Windows 7, 10, 8 og tidligere versioner
 • Filsystemer som ExFAT, NTFS, FAT16 og FAT32 kan let gendannes ved hjælp af Remo Recover
 • Letter et eksempel på gendannede data for brugere at bedømme softwaren
 • Tilgængelig på de nyeste Windows 10 og Mac OS såsom Catalina, El Capitan, Mojave, Sierra og andre versioner

Konklusion:

Partitionering eller ompartitionering af harddisk er altid lavet for at få den bedste udnyttelse af lagerenheden. Datatab bliver uundgåeligt, når du er uforberedt og går videre med partitioneringsprocessen.

Fremover besvarer ovenstående sektioner i denne artikel alle mulige spørgsmål fra en bruger, der forsøger at gendanne data fra slettet partition.

Del artiklen, og giv dine værdifulde tanker om Remo Partition Recovery Tool. Deltag i vores fællesskab med mere end en million tilfredse brugere.

About the Author: Remo Software