Gendan Data fra Slettet Partition

Når vi taler om, hvordan man gendanner data fra slettet partition, kræves et professionelt værktøj til gendannelse af data. Remo Partition Recovery Tool er et sådant professionelt datagendannelsesværktøj, der kan gendanne data fra slettede og mistede partitioner fra et systems interne harddisk såvel som ekstern harddisk, pendrev, USB-flashdrev, hukommelseskort og andre populære masselagringsmedier. Remo Partition Gendannelsesværktøj er praktisk, når du ved et uheld har slettet en partition på dit lagringsdrev eller mistet en partition på grund af korruption, formatering osv. Sammen med dette gendannelsesværktøj bruges en manuel metode ved hjælp af CMD mulighed for at gendanne filer fra slettet partition er også forklaret i denne artikel. For at vide, hvordan man skal det, skal du fortsætte med at læse ..!

Er det muligt at gendanne slettet eller mistet partition?

En partition er et logisk afsnit på din harddisk, som oftest oprettes for at udnytte lagerenheden bedst muligt. Enhver skade på denne partition eller ved et uheld at slette denne partition kan være virkelig irriterende, hvilket resulterer i et alvorligt datatab.

Som anført i de følgende sektioner er der mange måder at bruge, som du kan gendanne data fra slettet eller mistet partition.

En af de nemmeste og helt automatiserede metoder til at gendanne data fra slettet partition er at bruge en pålidelig partitiongendannelsessoftware.

Tilfældigt slettet eller mistet partition i Windows 10? Datatab er et alvorligt problem, der skal håndteres med særlig omhu. Hvis du leder efter en komplet automatiseret metode, der sikrer en sikker gendannelse af data fra slettet partition – Mød Remo Partition Recovery Tool.

free-download-for-win

Før du prøver Remo Partitiongendannelsesværktøj, der er en helt gratis manuel metode, der kan hjælpe dig med at gendanne slettede partitioner.

Det anbefales dog at være opmærksom på de risici, der er forbundet med at gøre brug af den manuelle metode, der er nævnt i slutningen af næste afsnit.

Sådan gendannes den slettede partition ved hjælp af cmd?

Kommandoprompt eller kommandolinjetolk er virkelig kompleks at bruge især til begyndere af computere. Et par kommandoer, når de udføres, kan også hjælpe dig med det gendanne slettede partitioner fra den eksterne harddisk. Følg nedenstående trin for at slette en partition:

 • Type msc og klik på diskadministration
 • Disk Management vindue åbnes med en liste over alle logiske drev inklusive den slettede partition som ikke-allokeret pladsscreen shot of disk management
 • Noter nu størrelsen på det ikke tildelte rum, der vises
 • I søgefeltetypen cmd og højreklik på command prompt og vælg Run as Administratormulighed
 • Type diskpart og ramte Enter
 • Indtast følgende kommandoer i rækkefølge og tryk Enter

list disk

select disk x hvor x refererer til den disk, hvor der er slettet partition

list volume

select volume y hvor y refererer til antallet af mistede partitioner

assign letter=z hvor z er drevbrevet, der er tildelt den gendannende partitionscreenshot of performing diskpart to recover data from deleted partition

 • Udgang og Restart systemet for at se om Diskpart fjern sletningen af partitionen.

Risici bag brug af cmd til at gendanne mistet partition:

Ovennævnte metode vil helt sikkert hjælpe dig med at gendanne data fra slettet partition, men der er risiko for permanent at miste dataene og ødelægge harddisken ved hjælp af cmd.

Ja, enhver forkert indtastning af ovennævnte kommandoer vil ikke kun resultere i datatab, men kan også forårsage alvorlig skade på harddisken / operativsystemet.

Men ved hjælp af nedenstående metode kan du endda gendanne mistede data fra partition, der mistede eller slettes efter DiskPart-ren.

Er der en enkel og sikker måde at gendanne slettet partition på?

Selvom partitiongendannelse muligvis lyder kompleks og risikabel, er brug af pålidelig partitiongendannelsessoftware den eneste måde at omhyggeligt gendanne data fra slettede partitioner.

Remo Recover er en sikker og betroet partitiongendannelsessoftware, der kan gendanne slettede partitioner og få alle de mistede partitionsdata tilbage. Værktøjet er bygget med en avanceret scanningsmotor, der nøje vil scanne din harddisk og gendanne mistet partition. Download og prøv softwaren nu gratis.

free-download-for-win

Hvordan gendan data fra slettet partition?

Download og Install Remo harddiskgendannelsessoftware på din computer og følg nedenstående trin:

 • Start softwaren, klik på hovedskærmen Recover Partitions, vælg det drev, der indeholder slettet partition, og klik på Scanscreenshot of first step in using remo recover to recover data from deleted partition
 • Efter afslutningen af scanningsprocessen viser værktøjet de gendannede data i file type view og data type viewscreenshot recovered data listed in File view type and data view type while recovering data from deleted partition
 • Du kan også se en forhåndsvisning af de gendannede data fra den slettede partition for at kontrollere succeshastigheden for gendannelsepreview of recovered data from deleted partition
 • Gå videre og gem de gendannede mistede partitionsdata på det ønskede sted.

Fordelene ved Remo Partition Recovery Tool:

 • Sikrer hurtig gendannelse af den formaterede partition
 • Værktøjet Designet til at gendanne mere end 300 filtyper, der er mistet i partitionen
 • Skræddersyet til at gendanne manglende partition Windows 7, 10, 8 og tidligere versioner
 • Partitioner af filsystemer som ExFAT, NTFS, FAT16 og FAT32 kan let gendannes ved hjælp af Remo Recover
 • Letter en forhåndsvisning af gendannede data for brugere til at bedømme softwaren
 • Fås på de nyeste Windows 10 og Mac OS, såsom Catalina, El Capitan, Mojave, Sierra og andre versioner

Konklusion:

Partitionering eller genpartitionering af en harddisk er altid lavet i interesse for at udnytte lagerenheden bedst muligt. Når du er uforberedt og går videre med opdelingen, bliver datatab uundgåeligt.

Herefter svarer ovennævnte afsnit i denne artikel på alle mulige spørgsmål fra en bruger, der prøver at gøre genoprette data fra slettet partition.

Del artiklen og giv dine værdifulde tanker om Remo Partition Recovery Tool. Deltag i vores samfund bestående af mere end millioner tilfredse brugere.

Gendan Data fra Slettet Partition was last modified: June 24th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*