Gendan Data fra Unbootable Mac

En ikke-startbar eller ikke-opstartende Mac-computer gør alle dine filer utilgængelige. De almindelige årsager til ikke-startbar Mac er virus- eller malware-infektion, filsystemkorruption og funktionsfejl i operativsystemet.

Hvis du har mistet adgangen til dine data på grund af en computer, der ikke kan startes, skal du fortsætte med at læse denne artikel for at lære, hvordan du gør det gendanne data fra unbootable Mac ved hjælp af 3 forskellige pålidelige metoder.

Metode 1: Gendan data fra ikke-startbar Mac ved hjælp af Remo Mac Data Recovery Software:

Brug Remo Recover (Mac) -software til sikkert at gendanne data fra ikke-startbar Mac i et par trin. Dette Mac Data Recovery-værktøj udfører sektor for sektor-scanning for at gendanne mistede eller slettede filer fra Mac, der ikke starter.

Remo Recover Mac-værktøj fungerer i skrivebeskyttet tilstand for sikkert at gendanne data fra ikke-startbare, beskadigede eller formaterede Mac-computere som MacBook Air, MacBook Pro, iMac og så videre. Remo Recover (Mac) værktøj er også kompatibel med alle de nyeste versioner af macOS som Catalina, Mojave, High Sierra osv.

free-download-for-mac

Hvordan Gendan Data fra Unbootable Mac?

Tilslut din ikke-startbare Mac til den fungerende Mac ved hjælp af et datakabel. Og følg nedenstående trin for at gendanne data fra en ikke-startbar Mac.

 1. Download og installer Remo Mac Data Recovery-software på den fungerende eller sunde Mac og klik på Recover Volumes/ Drives
 2. Vælg Volume Recoveryvalgmulighed, og vælg dit ikke-startbare Mac-drev, der er vist som et eksternt drev, og klik på Næste.
 3. Klik på den ønskede lydstyrke, hvorfra du vil gendanne data fra en Mac, der ikke kan startes, og klik på Næste.
  (Marker afkrydsningsfeltet nedenfor, hvis den ønskede lydstyrke ikke er synlig)
 4. Vælg nu indstillingen Avanceret scanning, og angiv den filtype, der skal gendannes fra en Mac, der ikke starter, og klik på Næste.
  (Tryk på Spring over, hvis du ikke er sikker på, hvilken filtype du vil gendanne)
 5. Efter afslutningen af scanningsprocessen viser softwaren alle de gendannede filer fra den ikke-startbare Mac-computer.
 6. Se de gendannede filer som fotos eller videoer gratis, og gem dem på det ønskede sted efter eget valg.

Hurtig note: Du skal have en sund eller fungerende Mac-computer for at gendanne filer fra en ikke-startbar Mac-computer.

Metode 2: Gendan data fra ikke-startbar Mac ved hjælp af måldisktilstand:

Forudsætninger:

 1. Før du gendanner filer fra en ikke-startbar Mac ved hjælp af Target Disk Mode, skal du sørge for at have en bootbar eller sund Mac-computer sammen med din ikke-bootbare Mac til at gendanne data.
 2. Til start Mac i måldisktilstandtil overførsel af data fra ikke-startbar Mac kræves et tilslutningskabel såsom Thunderbolt eller FireWire med nødvendige adaptere som FireWire til Thunderbolt osv.
 3. For at undgå afbrydelser som computernedlukning skal du sørge for, at dine Mac-enheder er fuldt opladede.

Start ikke-startbar Mac fra en anden Mac for at gendanne filer:

Trin 1: Forbind dine to Mac-systemer (Mac, der ikke kan startes og Mac, der kan startes) ved hjælp af tilslutningskabler. Og brug også adaptere til at forbinde din Mac, hvis det er nødvendigt.

Trin 2: Tænd din ikke-startbare Mac, og hold T-tasten nede på tastaturet for at starte din ikke-bootbare Mac i måldisktilstand.

Trin 3: For at overføre eller gendanne data fra ikke-opstartende Mac til dit bootbare Mac-system skal du vente, indtil en ikke-startbar Mac vises på den fungerende Mac som en ekstern harddisk.

(Bemærk: Dekrypter dit måldrev (ikke-startbart macOS), hvis det er beskyttet med FileVault.)

Trin 4: Tænd nu din fungerende Mac (startbar Mac), og hold Option-tasten nede, indtil Mac-drevet vises som startbart.

Trin 5: Vælg derefter ikke-startbar Mac, som gør den fungerende Mac til ikke-startbar Mac.

Trin 6: Gå til Finder og det ikke-startbare Mac-drev, der vises som et eksternt drev på din fungerende Mac.

Trin 7: Vælg og kopier de filer, som du gerne vil gendanne fra en ikke-startbar Mac til værten eller den bootbare Mac.

Trin 8: Skub Mac-drevet ud, når du har overført eller gendannet data fra det.

Metode 3: Opstart af Mac i gendannelsestilstand:

Følg nedenstående trin for at sikkerhedskopiere eller gendan data fra unbootable Mac ved hjælp af gendannelsestilstand (Diskværktøj).

 1. Tilslut en ekstern harddisk til din Mac, der ikke kan startes.
 2. Genstart din ikke-startbare Mac, og hold den nede Command + Rnøgler, indtil du ser Apple-logoet.
 3. Når OS X Utilities vises på skærmen, skal du vælge Disk Utility.
 4. Vælg nu disk du vil gendanne eller sikkerhedskopiere data fra det (for eksempel Macintosh HD, medmindre du omdøber det).
 5. Vælg derefter Filer, og klik på Nyt billede.
 6. Vælg billede fra det valgte disk (Macintosh HD).
  (Bemærk: Du kan ændre navnet på den valgte disk)
 7. Vælg nu dit eksterne drev> vælg compressed format> klik på Gem.
 8. Når gendannelses- eller sikkerhedskopieringsprocessen er afsluttet, kan du finde dine ikke-startbare Mac-data på det eksterne drev.

Bemærk: Ovenstående metode udføres på en OS X El Capitan-grænseflade, og de andre OS X-versioner kan variere lidt.

Konklusion:

Hvis din Mac starter, men operativsystemet ikke indlæses, kan dette skyldes korrupt Mac-drev, som kan repareres kører førstehjælp fra genopretningstilstand. Hvis ikke, skal du bruge Remo Recover (Mac), som er pålidelig software til at gendanne filer fra en ikke-startbar Mac og et formateret eller beskadiget Mac-drev. Remo Mac Data Recovery-værktøj understøtter også datagendannelse fra eksterne harddiske som pen-drev, SSD, hukommelseskort osv.

Gendan Data fra Unbootable Mac was last modified: oktober 29th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*