Gendan Data Mac SSD

SSD (Solid State Drive) er en lagerenhed, der er mere avanceret end normale HDD’er. Solid State-drev er kendt for hurtigere responstid og en hurtig send- / modtagelsesproces.

Uanset de avancerede funktioner i en SSD er den altid sårbar over for datatab på grund af korruption, utilsigtet formatering, utilsigtet sletning af filer og endda malwareangreb. Læs denne informative opskrivning indtil udgangen og kend hvordan gendan data Mac SSD.

Kan jeg gendanne slettede data fra Mac SSD?

Ja, gendannelse af data fra en nedbrudt, mislykket eller formateret Mac SSD er kun mulig, hvis TRIM-indstillingen er deaktiveret. Hvis TRIM-funktionen er aktiveret, sletter Mac-systemet indekset for de filer, der var før, for at få en hurtig læse / skriveproces. Dette gør filgendannelse fra Mac SSD meget kompliceret, selv med en professionel software til datagendannelse.

Sådan kontrolleres, om TRIM er aktiveret på dit Mac-system?

Klik på Apple-ikonet i øverste venstre hjørne af dit Mac-system, mens du holder Option knappen på tastaturet. Find og klik på SATA kolonne, og kontroller, hvad der er anført i TRIM Support kolonne.
Yes” betyder, at TRIM er aktiveret på dit Mac-system.image of the window which shows if TRIM is enabled on your Mac system or not

Hurtigtips: Sådan deaktiveres TRIM på MacBook?

Åben Terminal på dit Mac-system, og skriv eller kopi-indsæt “sudo trimforce disable”. Dette vil hjælpe datagendannelsessoftwaren med at genkende alle de tidligere slettede data fra din Mac SSD.

Gendan data fra Mac SSD vha Software:

Du spekulerer måske på, hvilken er den bedste datagendannelsessoftware til mac til gendannelse af filer fra din Mac SSD? Her er en prisbelønnet software til genoprettelse af Mac-data.

Remo Mac-datagendannelsessoftware er bygget med en robust scanningsalgoritme, der kan scanne og gendanne mere end 300+ filtyper fra din Mac SSD. For at holde datagendannelsen fra Mac SSD effektiv og nem, er Remo Recover designet med en selvforklarende brugergrænseflade. Download softwaren og forhåndsvis dine gendannede filer fra din Mac SSD gratis nu.

free-download-for-mac

Funktioner ved Remo Recover Mac:

  • Understøtter gendannelse fra APFS, HFS +, HFSX, NTFS og FAT32 filsystemer
  • Fra Select File Type vindue, gendan de vigtigste filtyper fra din MacBook for at spare tidselect file types that you want to recover from your Mac SSD
  • Kan effektivt gendan data fra macbook Air og MacBook Pro.
  • Forhåndsvis de gendannede filer på din SSD, før du gemmer dem på en lagerenhed
  • Remo gendannelse af data Mac software er også i stand til at gendanne data fra hukommelseskort, USB-drev, FireWire-drev, SD-kort, iPad, iPod, ekstern SSD og HDD’er
  • Hjælper effektivt med at hente iWork-filer fra din MacBook eller Mac-computer

Remo Recover Mac kan også bruges til at udføre:

  • Gendannelse af data fra en tømt Mac-papirkurv
  • Gendannelse af data på grund af mislykket filoverførsel på Mac-system
  • Photogendannelse fra RAW-mængder
  • Filgendannelse fra Mac-partitioner eller -volumener og alle de andre store datatabsscenarier til Mac-systemer

Remo Mac-gendannelsessoftware hjælper med at gendanne data fra utilgængelige, formaterede og beskadigede SSD af Mac. Gør brug af den avancerede Scan-funktion til gendanne data Mac SSD på grund af formatering eller utilgængelighed. Download nu for at scanne og forhåndsvise de gendannede data fra SSD’en til Mac gratis.

free-download-for-mac

Hvordan gendanner jeg filer fra min Mac SSD?

Trin 1: Download, installer og start Remo Mac-datagendannelsessoftware på dit Mac-system.

Trin 2: Vælg det mest relaterede datatabscenarie, og følg derefter videoen nedenfor for at gendanne data fra Mac-harddisken.

Trin 3: Videovejledning til den software, der hjælper dig med at gendanne data fra Mac SSD

Har du problemer med at udføre datagendannelse på en Mac SSD?

Med den ovennævnte guide kan du gendanne data fra din Mac SSD uden konsekvenser. Hvis du har problemer med at udføre filgendannelse fra en MacBook SSD ved hjælp af Remo Recover, skal du dog bruge teknisk assistance leveret af Remo Software-teamet.

Gendan Data Mac SSD was last modified: oktober 9th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*