Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendan Data MacBook

Husk, da Apple udsendte en massiv tilbagekaldelse af MacBook Pros i året 2018. Apple har klart sagt, at der er problemer, der kan resultere i datatab eller drevfejl på 13 tommer MacBook-proffer. Hvilket gjorde det klart, at selv de berygtede MacBooks ikke er modstandsdygtige over for datatab.

Bortset fra den tekniske årsagssammenhæng er der mange hverdagsscenarier, såsom utilsigtet sletning eller umonteret lydstyrke eller ulæselige lagringsdrev, som også er hovedårsager til datatab.

Heldigvis er gendannelse af data fra en MacBook ganske enkelt med det rigtige sæt værktøjer og information. Sammensat med instruktioner og det rigtige værktøj til brug af denne artikel vil give dig komplet vejledning til, hvordan du gør det gendanne data macbook, så se venligst de senere afsnit i denne artikel.

“Ved du at Apple har husket det 15 tommer MacBook, der sælges i mellem 2015 og 2017 til problemet med batteriets overophedning, og de fleste af flyselskaberne udstedte endda et forbud mod denne MacBook-model.”

Hvordan kan jeg gendanne data fra MacBook?

“Hvordan kan du muligvis gendanne data, når de er slettet fra en Mac-computer?”

Dette afsnit forklarer klart, hvad der sker, når data slettes eller harddisken er beskadiget. Fortsæt videre for at få en bedre forståelse af MacBook-datagendannelse.

Når de permanent slettes, slettes filerne ikke helt fra MacBook, i stedet er pladsen, der er besat af disse filer, markeret som fri og klar til at blive overskrevet. I tilfælde af et MacBook-harddisknedbrud er skaden eller korruption for det meste begrænset til drevets filsystem, og dataene, der er gemt på drevet, forbliver intakte.

Bortset fra fysisk skade kan alle andre operativsystemrelaterede fejl rettes, og data kan let gendannes fra MacBook-harddisk. For maksimal gendannelseseffektivitet anbefales det at lade harddisken være ubrugt, indtil du udfører datagendannelse fra MacBook.gendan filer på mac

For at gendanne data fra en Mac-harddisk skal du dog have en MacBook-datagendannelsessoftware. En datagendannelsessoftware fungerer som en grænseflade til at interagere med alle de utilgængelige data, der findes på lagringsdrevet, selv efter datatabskrisen. Med mange tilgængelige værktøjer derude, vælger du det rigtige Mac-gendannelsessoftware kan være en vanskelig proces. Remo Recover Mac er det professionelt pålidelige værktøj til at hente data tilbage fra Mac-computere. Instruktionerne i, hvordan man gendanne data fra MacBook sikkert, forklares i det følgende afsnit.Gendannelse af macbook

free-download-for-mac

Trin til Gendan data fra Macbook

Advarsel: Download eller installer ikke Remo Recover Mac på det samme drev, du prøver at gendanne. Hvis du gør det, slettes de gendannelige data og resulterer i permanent tab af MacBook-data.

 • Download og installer Remo gendannelse til Mac og følg de nævnte trin nedenfor
 • Vælg Recover Volumes/ Drives(Du kan bruge denne udgave til at gendanne data fra enhver alvorlig datatabssituation)
 • På næste skærmbillede ser du Volume Recovery and Formatted/ Reformatted Recovery.
 • Vælg Volumengendannelse, og klik på Next På næste skærmbillede ser du de lagringsdrev, der er tilgængelige på din MacBook
 • Vælg det lagerdrev, du har brug for for at gendanne, og klik på knappen Næste
 • Efter scanning af lagringsdrevet kan du se de tilgængelige mængder på lagringsdrevet vælge lydstyrken og klikke på næste
 • I dette trin vil MacBook-datagendannelsesværktøjet give dig to scanningsindstillinger
 • Standard scan 
 • Advanced scan
 • Vælg en af dem i henhold til kravet.
 • I det næste vindue beder softwaren dig om at markere den filtype, du vil gendanne. Hvis du ikke er klar over at tilføje filtype, skal du klikke på Mark Allog klik på næste

Bemærk: Det er obligatorisk at markere filtypen

 • Vent, indtil scanningen er afsluttet. De gendannede filer vises i eksempelvinduet. Klik bare på knappen Gem for at afslutte MacBook Pro-datagendannelse.

Du kan bruge denne proces til at gendan data fra macbook air, MacBook Pro og almindelige MacBooks. Selvom alle de nyeste MacBooks-modeller bruger SSD’er, kan du stadig bruge dette værktøj til at gendanne data fra MacBook SSD’er.

5 grunde til, at Remo er en betroet MacBook Pro-gendannelsessoftware

 • Designet med en minimalistisk og selvforklarende brugergrænseflade Remo MacBook datagendannelsessoftware gør en perfekt DIY datagendannelsessoftware.datagendannelse macbook air
 • Forsynet med gratis opdateringer af omkostninger holdes Remo opdateret for at understøtte alle de nyeste versioner, der inkluderer Catalina, Mojave og High Sierra, med sin support udvidet til APFS, HFS +, HFSX osv.
 • Integreret med fotogendannelsesudgave Remo Recover Mac kan identificere og gendanne over 300 digitale medieformater denne Remo et perfekt valg til at gendanne fotos fra MacBook.
 • Ved hjælp af indstillingen gemme gendannelsessession kan du pause, gemme og genoptage gendannelsessession efter ønske.
 • Et team af højtuddannede faglige supportpersoner er altid under din kommando for at hjælpe dig med at gendanne data fra meget komplicerede datatabsscenarier.

Nu hvor du er klar over hvordan gendan data macbook senere afsnit af artiklen giver dig oplysninger om scenarier, hvor datatab kan ske

Nogle hyppige scenarier med MacBook-datatab

Umonteret lagringsdrev eller lydstyrke: Afmontering af harddisk opstår, når MacO’er ikke genkender lagringsdrevets filsystem. Dette forekommer for det meste under pludseligt strømtab eller afbrydelse af en dataproces.

Enkel formateret harddisk: Dette er et ret ofte scenarie, hvor brugeren ønsker at ændre drevets filsystem for at gøre det anvendeligt på Mac men ender med at slette drevet ved hjælp af diskværktøjet. Selv i scenarierne kan du med succes gendan data macbook lagringsdrev.

Brå strømafbrydelser: Brat strømtab forårsager afbrudende processer på Mac-lagerdrevet, hvilket resulterer i beskadiget eller afmonteret drev eller lydstyrke.

Tilfældige sletninger: Dette skal være den mest klichésituation, som enhver bruger står overfor en gang i sin levetid

Rydder papirkurven eller sletter permanent: Mange brugere har en vane med at permanent slette filen ved at holde Option + kommando + slette taster eller rydde papirkurven umiddelbart efter sletning af filen.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply