Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Hvordan Gendanner man Fabriksindstillinger Windows 10, 8, 7 i Laptop, PC og Tablet?

Det er nødvendigt at nulstille Windows til fabriksindstillingerne, hvis du vil øge systemhastigheden eller forbedre computerens ydeevne. Nogle gange bruges det også som en måde at fejlfinde på; for at fjerne en malware-infektion fra din pc, løse eventuelle Windows-operativsystemfejl osv. Gendannelse af Windows til fabriksindstillinger er også et must, før du sælger dit system for at sikre, at dine personlige data ikke udnyttes.gendan computer til fabriksindstillinger windows 8

I denne artikel kan du finde ud af, hvordan du gendanner data efter nulstilling af Windows PC og forskellige tips til at undgå tab af data på grund af systemnulstilling.nulstil pc til fabriksindstillinger windows 10

Hvad sker der, hvis du nulstil Windows til fabriksindstillinger?

Nulstilling af pc’en til fabriksindstillinger fjerner alle data og fjerner tredjepartsprogrammer fra dit system. Desuden geninstallerer det Windows-operativsystemet og fjerner alle uønskede filer for at få dit system til at se helt nyt ud, som det var, da du købte det første gang. gendan pc til fabriksindstillinger

Reset Windows 10

Selvom Windows 10 giver dig mulighed for at bruge ‘Nulstil denne pc’-værktøjet sammen med to muligheder. Den ene er ved at holde personlige filer uberørte, og den anden er ved at fjerne alt, der er gemt på dit system. Nulstilling af Windows 10, 8 eller 7 til fabriksindstillingerne kan føre til et permanent datatabsscenarie, hvis der ikke tages backup før implementeringen.hvordan gendanner man fabriksindstillinger på windows 10 ?

Det anbefales dog at gå efter ‘Remove everything’ for at rette de store Windows-problemer og fejl. Selvom du vælger ‘Keep my files’ mulighed, betyder det ikke, at alle dine vigtige filer er sikre under fabriksnulstillingsprocessen.

option while resetting Windows 10, 8 or 7

Kan du gendanne filer efter fabriksindstilling af Windows 10/8/7?

Ja, du kan gendanne data efter fabriksnulstilling af Windows 10 eller enhver anden version. Hvis du har tabte data fra Windows PC, skal du sørge for at handle hurtigt for at gendanne den uden at overskrive det drev, hvorfra du vil gendanne dataene. På denne måde kan du med succes gendanne alle dine slettede filer efter fabriksnulstilling af Windows 10.

Vælg Remo Recover, en avanceret og brugervenlig datagendannelsessoftware. Det fungerer med dybe scanningsalgoritmer, der scanner og gendanne alle data uden nogen ændring. Dette værktøj tager kun et par trin for at gendanne filer tabt efter fabriksnulstilling af Windows. Og det understøtter datagendannelse på alle versioner af Windows, såsom Windows 10, 8.1, 8, 7 og mange flere.

free-download-for-win free-download-for-mac

Sådan gendannes filer efter fabriksnulstilling af Windows 10?

 1. Download og installer Remo Recover-softwaren på din Windows-computer.
 2. Start softwaren på din pc for at gendanne filer efter fabriksindstilling, og klik på Recover Partitions mulighed.
  recover files after factory reset windows 10
 3. Vælg nu det drev, hvor alle dine mistede eller slettede filer tidligere fandtes, før du nulstillede Windows 10, og klik på Scan mulighed.
 4. Når datagendannelsessoftwaren er færdig med at scanne drevet, vil alle dine slettede filer eller fotos efter fabriksindstilling blive vist for dig i File Type View eller Data View format.
  recovered deleted files after factory reset windows 10 using Remo Recover
 5. Vælg de filer, du vil gendanne, og klik på Save knappen for at gendanne dem på et hvilket som helst sted efter eget valg.
  Saving files lost after factory reset on Windows using Remo Recover

Hvorfor Remo Recover for at gendanne slettede filer efter fabriksnulstilling af Windows?

 1. Softwaren kan gendanne mere end 300 filformater såsom fotos, råbilleder, videoer, lydfiler, tekstfiler, Office-filer.
 2. Gendanner data fra interne og eksterne lagerenheder som ekstern harddisk, hukommelseskort, USB, SSD osv.
 3. Det kan nemt gendanne data fra forskellige datatabsscenarier som sletning, tab, formatering eller korruption.
 4. Giver dig mulighed for at forhåndsvise de gendannede fotos eller videoer gratis.
 5. Gendannet data kan filtreres baseret på filtype, dataformat, oprettelsesdato og mange flere.

Remo Recover to restore files after Windows reset

Tips til at undgå tab af data på grund af fabriksindstilling på Windows-pc

 1. Tænd altid Microsoft Windows Defender (eller anden pålidelig antivirussoftware) for at beskytte dit system mod virus- eller malwaretrusler.
 2. Tag en sikkerhedskopi, før du nulstiller Windows 10, formaterer et drev, geninstallerer Windows-operativsystemet eller opgrader din bærbare computer til den nyeste Windows 11 .
 3. Du kan bruge Systemgendannelse, som er et alternativ til at nulstille Windows til fabriksindstillingerne. Imidlertid virker både systemgendannelse og systemgendannelse ens, men de har forskellig funktionalitet. Tjek denne artikel på hvordan man genopretter mistede filer efter systemgendannelse at forstå bedre.
 4. Under ethvert datatabsscenarie skal du bruge pålidelig datagendannelsessoftware såsom Remo Recover til vellykket gendannelse af fotos og andre mediefiler fra din bærbare computer.

Konklusion:

At nulstille Windows til fabriksindstillinger er en god ting, hvis du vil fremskynde computerens ydeevne, eller hvis du vil rette en operativsystemfejl. Men før du nulstiller din pc til fabriksindstillinger, skal du sørge for, at du har taget en sikkerhedskopi af alle dine fotos og filer til et eksternt lagerdrev, da denne handling ikke kan fortrydes og fører til tab af data. I ethvert tilfælde af et permanent datatabsscenarie, kan du bruge Remo Recover til at gendanne filer, når alle de manuelle metoder, du prøvede, mislykkedes.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply