Gendan Slettede Fotos Fra Sony Kamera

2 minutes read
Skrevet af
Opdateret den

Hvis du ejer et Sony-kamera, er dit Instagram-spil uden tvivl højt, og det surrer med smukke billeder, der er taget med det. Sony er ikke kun kendt for at tage de bedste billeder, men er også blevet en af favoritterne for dem, der streamer eller opretter indhold på YouTube. Nå, det bringer os til diskussionspunktet, hvordan gendanner man slettede fotos fra sony kamera ?

Klar til hurtig Sony Kamera Gendannelse?

Spild ikke tid, gendan alle dine fotos fra Sony Camera med Remo Recover. En eksklusiv software til fotogendannelse lavet specielt til Sony-kameraer. Det eneste, der kræves, er kun 3 enkle klik gendanne sletted photos fra sony kamera.Hent nu.

Kan du gendan slettede fotos fra Sony kamera?

Ja, du kan nemt gendanne fotos fra sony kamera ved hjælp af en Sony Photo Recovery Software. Dette er muligt, fordi fotos slettes eller ikke slettes med det samme, når du sletter et billede fra et kamera-SD-kort. Filerne ligger stadig på lagerenheden, men markeres som klar til at blive overskrevet. Derfor anbefales det strengt at stoppe med at bruge kameraet eller SD-kortet snart efter sletning af fotos.

Alt hvad du behøver er en Photo Recovery Software specielt lavet til sofistikerede Sony-kort og kameraer.

Remo Recover er et kraftfuldt værktøj, der er specielt designet til at gendanne slettede billeder fra Sony kamera. Det være sig Sony Cybershot eller Sonys avancerede DSLR'er, Remo kan gendanne dem alle på ingen tid. Værktøjet er helt gratis at downloade, og du kan straks prøve Sony-kameragendannelse.

Stop med at tænke nu og start med at udføre Sony-fotogendannelse nu.

Vidste du? 

Fotos, der er taget på Sony-kameraer, genereres i Sonys originale filformat kaldet ARW-filer, som er et RAW-billedfilformat, der bruges af Sony. Du kan vide mere om ARW-filer, der bruges i Sony her.  

Hvordan gendanner man slettede fotos fra Sony kamera ?

For at gendan slettede billeder Sony kamera skal du slutte Sony SD-kortet til din computer, hent og installer Remo foto gendannelse software til Sony og følg nedenstående trin:

  • Start Remo Recover, vælg det drev, der indeholder billeder taget på Sony-kameraet, og klik på Scan.
Select the Drive
  • Softwaren starter scanningsprocessen. Du kan samtidig gendanne dine billeder med Dynamic Recovery View funktion, mens scanningen kører
Wait for Quick Scan
  • Når scanningsprocessen er afsluttet, kan du se alle dine gendannede fotos og kan forhåndsvise de gendannede fotos for at undersøge, om dataene er gendannet korrekt.
Preview the Recovered Photos
  • Hvis du er tilfreds med gendannelsesprocessen, vælg de billeder, du vil gendanne, og klik på Save mulighed for at gemme filerne på den foretrukne placering.

Vidste du?

Med Remo Photo Recovery Software, gendanne fotos fra Nikon eller billeder fra Canon kamera er lige så enkle som at udføre Sony kameragendannelse.

Ikke kun Sony Camera, det fungerer også på Sony SD-kort

Remo Recover eller Remo Photo Recovery Software hjælper dig ikke kun med at gendan slettede fotos fra sony kamera, men også fra Sony SD-kort. Ja, Sony SD-kort er meget udbredt over hele kloden ligesom deres kamera.sony fotokamera

SD-kort er dog tilbøjelige til at blive korrupte eller beskadigede ganske ofte, hvilket kan føre til tab af dine dyrebare billeder. Nogle gange mister du måske endda fotos, mens du overfører fotos fra kameraet.

Heldigvis har du Remo Recover, som kan hjælpe dig med at få dine fotos tilbage fra Sony SD-kort på ingen tid.

Tips til aldrig at miste fotos på dit Sony-kamera igen:

  • Oprethold en regelmæssig sikkerhedskopiering af fotos fra dit Sony Camera eller SD-kort
  • Begynd at skifte mod smarte sikkerhedskopiløsninger som skylagre for aldrig at miste dine data
  • Sørg altid for, at du håndterer dit kamera og SD-kort med forsigtighed under overførselsprocessen
  • I tilfælde af tab af data, glem ikke at vælge den bedste fotogendannelsessoftware

Før vi slutter:

Før vi slutter, er det vigtigt for os at vide, om du har haft succes gendanne fotos fra Sony kamera. Du kan fortælle os, at den bedste måde på mange måder er at skrive en anmeldelse på Remo Recover og dele ordet. Hvis du har spørgsmål, kan du altid gøre brug af kommentarsektionen nedenfor, vi hjælper mere end gerne med at gendan slettede billeder fra sony Kamera .

About the Author: Remo Software