Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendan Shift Slettede Filer

recover shift deleted files

De fleste af os har tendens til at holde skift, mens vi sletter og ender permanent med at slette filerne (Windows 10, Windows 8, Windows7). Desværre giver selv Windows ikke nogen muligheder for at gendanne de skiftede slettede filer. I denne artikel finder du dog ud af en ubesværet metode, der sikrer gendanne skift slettet filer.

Da mange af brugerne ikke er opmærksomme på, hvad shift-sletning gør med de filer, som brugere har tendens til at give op med at gendanne dem. Heldigvis kan du i denne artikel finde en komplet forklaring på det tekniske ved skift, der sletter en fil, og hvordan du gendanner skiftede slettede filer. Klik her for at gendanne skift slettede filer ASAP

Hvorfor Bruger vi Shift Delete?

Shift Delete bruges til permanent at slette filerne fra computeren. Mens sletning sender filerne til papirkurven

Som standard gemmes filen i papirkurven i 30 dage afhængigt af indstillingerne. Efter det angivne tidspunkt fjernes filer automatisk fra papirkurven.

På den anden side, når du bruger “Shift Delete” eller “CTRL Shift Delete”, i stedet for at sende filen til papirkurven, slettes filen permanent fra computeren. Derudover vil du også se nedenstående meddelelse.

shift deleted items on widows

Er det Muligt at Gendanne Shift Slettede Filer?

Ja, du kan gendanne filer efter skift sletning (Windows 10, Windows 8, Windows 7). Så hvad sker der faktisk, når du skifter, skal du slette en fil? når du bruger tasterne shift + del til at slette en fil, fjernes oplysningerne om filen fra lagerdrevets indeks. Når en fil fjernes fra indekset, kan Windows OS ikke længere få adgang til eller vise filen.

Filen vil dog stadig eksistere i lagringssektorerne. Hvis du har adgang til disse lagersektorer, kan du nemt gendan filer fra computeren.

Forsigtighed: Filerne eksisterer kun, hvis lagringssektorerne (placering) ikke overskrives med nye data. så lav ikke nogen ændringer på drevet eller brug det især på det sted, hvor de slettede filer plejede at eksistere.

Da der ikke er nogen måde at udføre på gendannelse af papirkurven, den eneste mulige måde at få adgang til dine Shift + Delete-filer er ved hjælp af datagendannelsessoftware.

Når du vælger en datagendannelsessoftware, skal du sørge for, at den gendannelsessoftware, du vælger, er udviklet og testet i realtidsdatatabsscenarier, for eksempel Remo-datagendannelsessoftware. Remo File Recovery-software er konstrueret ved at teste mod realtids-datatabsscenarier for fejlfri ydeevne selv under kritiske datatabsscenarier. Derfor anbefales det stærkt at vælge Remo-filgendannelsessoftware. Derudover kan datagendannelsesværktøjet registrere over 300 filtyper.

Hvordan Gendan Shift Slettede Filer?

download nowdownload the software to fix Photoshop program error for free

Her er den mest ubesværede metode til at gendanne skiftede slettede filer (Windows10, Windows 8, Windows 7). Det faktum, at du har brug for en filgendannelsessoftware er etableret; gå videre og klik på download-knappen og installer softwaren. Start softwaren, og følg nedenstående trin.Sådan gendanner skift slettede filer ?

    • Start softwaren fra startskærmen, og vælg indstillingen til filgendannelse for at gendanne Shift Slettede filer.

click on Recover Files and select drive from which you want to recover data

  • På det næste skærmbillede skal du vælge det drev, du vil scanne, og klikke på scan-knappen
  • Vent på, at værktøjet afslutter scanningen.

  • Efter scanning af drevet vil slettede datagendannelsessoftware adskille dataene og vise dem i gendannelsesvinduet
  • Fra gendannelsesvinduet kan du vælge de filer, du har skiftet, slettet og gemme dem på dit drev.

Forsigtighed: Installer ikke softwaren på det samme drev / den partition, du gendanner fra. Fordi der er en mulighed for, at softwaren overskriver lagersektorerne og sletter dataene permanent.

Hvordan kan Remo Software til Datagendannelse Gendan Shift Slettede Filer?

Remo software til datagendannelse er konstrueret med præcisionsscanmotorer. Når du klikker på scanningsknappen, begynder disse scanningsmotorer at arbejde ved at undersøge de enkelte lagersektorer for datasignaturer. Da værktøjet kan genkende over 300 filtyper, bliver ingen fil uopdaget. Hvis du arbejder på en udefineret eller sjælden filtype, kan du definere dem ved hjælp af tilføj filtype.

Efter scanning af drevet vil scanningsmotoren hente data, der findes i lagringssektorerne. Derudover er Remo-datagendannelsessoftware integreret med en forhåndsvisningsmulighed. Ved hjælp af preview-indstillingen kan brugerne kontrollere, om filerne med rette gendannes efter skiftesletning, selv uden at købe softwaren.gendan skift filer.

Værktøjet fås i både Windows- og Mac-varianter og er kompatibelt med alle versioner af operativsystemerne (Windows 10, 8, 7 endnu ældre versioner; Mac Catalina, High Sierra, Sierra)

Yderligere Information: Klik her hvis du kun ønsker at gendan permanent slettede Excel filer ved hjælp af Remo Gendan værktøj.

Konklusion:

Da Windows ikke er udstyret med nogen værktøjer til at gendanne shift + slettede filer, er den bedst mulige løsning for dig at gendanne dem ved hjælp af Remo-datagendannelsessoftware. Derudover strømliner værktøjet også hele gendannelsesprocessen. Desuden kan du bruge det samme værktøj til at gendanne data selv fra kritiske datatabscenarier som formaterede, beskadigede og ikke-allokerede lagerdrev.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply