Gendan Slettede Billeder på Computeren

“Billederne på min computer var ekstremt uorganiserede. Så jeg besluttede at flytte dem lidt rundt for at organisere dem. Under processen har jeg ved en fejltagelse slettet en hel mappe med fotos værd 1 GB. Er mine fotos stadig på systemet? Hvis så, hvordan gendan slettede billeder på computeren? Hjælp venligst!”

En anden bruger mistede fotos på grund af korruption.

“Min harddisk ser ud til at være korrupt på grund af en virusinfektion. Jeg kan ikke finde nogle af de fotos, der blev gemt i drevet. Kan heller ikke finde dem i papirkurven. Er de permanent slettet, eller kan jeg alligevel gendanne dem? Hvordan kan jeg gendanne de slettede fotos fra mit system?”

Tilfældig sletning af fotos er et af de mest almindelige problemer, som mange brugere kæmper med regelmæssigt. Ved hjælp af indbyggede værktøjer og professionelle software til fotogendannelse, man kan nemt gendanne slettede fotos fra en bærbar eller desktop.

Hvis du leder efter at gendanne slettede fotos fra et SD-kort, kan du henvise til denne info.

Gennem dette blogindlæg får du en forståelse af både de indbyggede værktøjer som File History, Time Machine osv. Til at gendanne slettede fotos fra en computer såvel som ved hjælp af et specialiseret og pålideligt datagendannelsesværktøj kaldet Remo Recover.

Det være sig ved et uheld at slette fotos, tab af fotos på grund af virusangreb, korruption, dataoverførsel eller en eller anden grund; Remo Photo Recovery kan gendanne fotos fra en computer i enhver datatabssituation. Gendan JPG-, JPEG-, PNG-, PSD-, GIF-, TIFF- eller RAW-billeder ved hjælp af denne yderst effektive fotogendannelsessoftware til pc eller Mac!

free-download-for-win free-download-for-mac

Hvis du er en Mac-bruger og vil gendanne slettede fotos, skal du gå direkte til sektionen gendanne slettede fotos på Mac.

Hvordan Gendanner jeg Permanent Slettede Fotos fra Min Computer (På Windows)?

Følg nedenstående løsninger for at gendanne alle de slettede eller mistede billeder fra en Windows-pc.

Løsning 1: Gendan slettede fotos fra computerens papirkurv

I de fleste tilfælde flyttes fotos, der er slettet fra computeren, til papirkurven. Så det første sted at tjekke for slettede fotos er papirkurven.

 • Gå til ‘Recycle Bin’mappe og se, om du finder dine fotos her
 • Hvis du finder dem, skal du højreklikke på den og klikke på ‘Restore’
 • Nu gendannes billederne til det originale sted

Hvis du ikke finder mappen i papirkurven, kan det betyde, at den mappe, du har slettet, var for stor og muligvis har omgået papirkurven (nogle gange uden nogen anmeldelse). I dette tilfælde kan Remo Photo Recovery-software gendan slettede billeder på PC.

Løsning 2: Gendan slettede fotos ved hjælp af filhistorikfunktionen

Bemærk: Dette fungerer kun, hvis du har en filhistorik-backupfunktion aktiveret på din Windows-computer, før fotografierne blev slettet.

 1. Gå til den mappe, hvor dine fotos blev slettet
 2. På den ‘Home’fane, klik ‘History’ for at åbne vinduet Filhistorik
 3. Gå gennem de forskellige biblioteker og mapper i Filhistorik for at finde de fotos, du vil gendanne
 4. Find den ønskede version af filen ved hjælp af venstre og højre pil
 5. Klik til sidst ‘Restore’for at gendanne dine fotos

Løsning 3: Brug af Photo Recovery Software til Windows

Remo Photo Recovery tilbyder en perfekt måde at gendanne slettede fotos fra en computer. Du kan også bruge det til at gendanne slettede billeder med succes på enhver enhed fra forskellige datatabscenarier som:

 • Når fotos ved et uheld slettes, eller når de slettes med “Shift + Delete”. Ved hvordan gendanne enhver fil slettet permanent med Shift delete.
 • Hvis du ikke kan finde billederne i papirkurven, kan du gøre brug af dette software til genoprettelse af digitale medier
 • Denne fotogendannelsessoftware kan også gendanne de fotos, der går tabt under ‘klip og indsæt’ eller slettes ved hjælp af kommandoprompten
 • At gendanne mistede fotos på pc’en under mislykket dataoverførsel til lagerenheder
 • Gendan fotos, der er slettet eller fjernet på grund af et alvorligt virus- eller malware-angreb
 • Du kan endda bruge Remo Photo Recovery-software til at hente fotos fra en formateret computer

Sådan Gendannes Slettede Fotos fra Computeren ved Hjælp af Remo Photo Recovery tool?

Begynd med at downloade Remo Photo Recovery-software på din computer, og installer softwaren. Vælg på hovedskærmen ‘Recover Photos’, Vælg det drev, du vil gendanne fotos fra, og klik på ‘Scan’. Nu vises alle fotos på drevet. Vælg de fotos, du har brug for, og gem det på det ønskede sted.

Her i denne 2-minuts videoundervisning lærer du, hvordan du gendanner slettede fotos fra bærbare eller stationære computere.

Sådan Gendannes Slettede Fotos på Mac Computer?

Her er et par løsninger, hvor du kan gendanne mistede fotos fra en Mac-computer eller bærbar computer.

Løsning 1: Hent slettede fotos fra Macintosh Computer papirkurv

Inden vi går ind på Time Machine-funktionen (som er det vigtigste sikkerhedskopierings- og gendannelsesværktøj på Mac), lad os se i ‘Trash’ mappe for at prøve at gendanne slettede fotos fra computeren.

Hvis du finder fotos i papirkurven, skal du vælge og højreklikke på dem. Klik derefter på ‘Put Back’ for at gendanne dem til den oprindelige placering. Også lære at gendanne fotos fra papirkurven.

Løsning 2: Brug af Time Machine-sikkerhedskopi

Hvis du har brugt Time Machine som din sikkerhedskopieringsstrategi i Mac, behøver du ikke at bekymre dig overhovedet. Time Machine har en sikkerhedskopi af alle fotos, der ved et uheld blev slettet, og du kan nemt få tilbage slettede fotos på Mac.

 1. Tilslut Time Machine backup drivetil din Mac-computer
 2. til ‘Applications’mappe og lancering ‘Time Machine’
 3. Find ‘Photos’-mappen i Time Machine (Du kan også klikke på ‘Package Contents’ for at gendanne specifikke fotos, eller hele fotobiblioteket gendannes)
 4. Gå tilbage i tiden for at se, hvornår dine fotos var til stede i ‘Photos’ mappe, inden du bliver slettet
 5. Kontrol Klik på ‘Photos Library’og vælg ‘Restore Photos Library’
 6. Klik ‘Restore’for at gendanne hele Fotos-biblioteket

Løsning 3: Brug af Remo Photo Recovery-software til Mac

Remo Recover er en fantastisk måde at gendanne slettede fotos på Mac-computeren. Det kan gendanne permanent slettede fotos eller gendanne mistede fotos på Mac i tilfælde af dataoverførsel på grund af virusangreb og andre årsager. Med understøttelse til gendannelse af alle fotoformater og understøttelse af både Mac-bærbare computere og desktops, er Remo Recover bredt at foretrække.

Bemærk: Remo Recover kan også bruges til at gendanne slettede fotos fra Mac Book Pro, Mac Book Air, Mac Book, Mac Mini, iMac osv. Remo opsving er praktisk til gendanne fotos fra mac papirkurven mappe.

Se denne videovejledning for at lære, hvordan du gendanner slettede fotos fra Apple-computere.

Opret en sikkerhedskopieringsplan og overhold den for at undgå tab af fotos

Tilfældigt at slette fotos, miste fotos på grund af virus / malware eller andre årsager kan ikke undgås og sker med de bedste af os. Hvis du altid har en sikkerhedskopi på plads, er dine fotos sikre, selv når du mister en af disse sikkerhedskopier. Men på grund af uheldige ulykker, når du mister den originale kopi af fotos, kan Remo Recover let gendan slettede billeder på computeren.

Fra eksterne harddiske til skylagring er der masser af backupindstillinger tilgængelige for dig. Du kan enten købe en ekstern harddisk og gemme alle dine fotos på den regelmæssigt. Eller du kan vælge mulige lagringsmuligheder som Google Drive, iCloud, Dropbox osv.

Gendan Slettede Billeder på Computeren was last modified: august 6th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*