Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendan Slettede Filer Mac Gæstekonto

Gæstekonti er en sikker måde at dele en Mac-computer med andre brugere. Da gæstekontoen ikke har adgang til administratorniveau, er alle dine personlige oplysninger beskyttet. Desværre gemmer gæstkontoen på den negative side de nyligt oprettede filer midlertidigt. Dette betyder, at så snart du logger ud fra din Mac-gæstekonto, slettes de filer, du har oprettet, automatisk, og der er ingen anden måde at undgå det. Derudover er der ingen anden funktionalitet på macOS til at gendanne slettede filer fra Mac-gæstekonto. Så søger du efter hvordan gendan slettede filer Mac gæstekonto? Du kan finde svaret på det spørgsmål i den følgende artikel, så rulle ned uden yderligere problemer.

Er det muligt at gendanne slettede filer fra Mac-gæstebruger?

Ja, der er to mulige metoder til at gendanne slettede filer fra Mac Guest-bruger.

  • Gendan mistede filer fra Mac-gæstebruger ved hjælp af Time machine backup
  • Gendan slettede filer ved hjælp af en professionel software til gendannelse af data

Gendan mistede filer fra Mac-gæstebruger ved hjælp af Time machine Backup

Time machine backup er en af de bedste hjælpeprogrammer leveret af Apple mod datatab. Du kan oprette sikkerhedskopifiler af dine vigtige filer. Ikke desto mindre er den største ulempe ved dette værktøj i dette specifikke scenarie, at du er nødt til at aktivere sikkerhedskopi af filer, der er oprettet på gæstebrugeren. Mere vigtigt er, at en planlagt backup af Time Machine, der er aktiveret på admin-kontoen, kun sikkerhedskopierer admin-filerne, men den inkluderer ikke filerne fra gæstekontoen.

Så hvis du ikke har oprettet en sikkerhedskopi-fil før datatabet på en gæstekonto, er de eneste chancer for at gendanne data fra Mac-gæstebrugerkontoen næsten ingen. Hvis du har oprettet en sikkerhedskopifil, kan du gå til at gendanne filer og gendanne filer fra Mac-gæstekontoen. Dette forbliver det samme selv for gendannelse af data fra MacBook.

Mens der ved hjælp af en datagendannelsessoftware helt sikkert er muligt at udføre gendannelse af mistede data fra en Mac-gæstekonto. Du kan finde forklaringen i det følgende afsnit.

Gendan slettede filer fra Mac-gæstekonto ved hjælp af en professionel datagendannelsessoftware

På en teknisk note betyder det det samme, når en fil slettes eller mistes fra Mac-gæstekonti. Dette betyder, at når en fil slettes fra en Mac-gæstekonto, slettes filerne ikke permanent. De er lige fjernet fra Mac-indekset. Så når en fil fjernes fra indekset, bliver filen utilgængelig og usynlig, men filen findes i lagringssektorerne. Opbevaringssektorer er blokke med lagerplads på din Mac-mængder, der gemmer filerne.

Det betyder, at hvis du har adgang til disse lagersektorer, kan du gendanne de data, der er gemt i disse sektorer. Mac gendannelse data værktøj kan oprette en grænseflade for at få adgang til lagringssektorerne, som vil hjælpe brugerne med let at gendanne slettede eller mistede filer fra Mac. Uden en effektiv Mac-gendannelsessoftware er det yderst umuligt at få adgang til lagringssektorerne.

Remo Mac Data Recovery Software er en af de bedst vurderede software, der kan gendanne data fra ethvert alvorligt datatabsscenario. Download softwaren, og følg instruktionerne nævnt i næste afsnit.

Remo Recovery til Mac er konstrueret af testning i realtid med datatabsscenarier og kan nemt gendanne data fra de mest komplicerede tab af scenarier. Remos enkle og selvforklarende brugergrænseflade hjælper dig med let at gendanne data fra Mac-gæstebrugerkonti. Så download nu, og prøv Remo Mac Data Recovery Software gratis.

download the software to fix Photoshop program error for free download now to recover deleted files from my documents folder

Instruktioner til gendannelse af filer fra Mac Guest-konto

Klik på linket ovenfor, og installer Remo-software. Start Remo Mac Data Recovery-softwaren, og klik på startskærmen Recover Volumes or Drives valg fra næste skærm “Volumes Recovery” mulighed

Vælg dine primære volumener fra de viste lagervolumener, og klik på Next

Du har to metoder til at scanne et drev, du kan enten vælge Standard Scan eller Advanced scan baseret på dit krav. Da du bare gendanner slettede filer fra en Mac Guest-brugerkonto, er standarden tilstrækkelig.

Vent til processen er afsluttet, da du scanner hele drevet, kan det tage et stykke tid. Efter scanning af drevet viser Remo Mac Datagendannelsessoftware de gendannede filer i gendannelsesvinduet.

Du kan adskille de gendannede data i henhold til filtype eller datatype, hvilket forenkler processen med at finde de filer, der er slettet fra Mac-gæstekontoen. Vælg filerne, og klik på “Save” mulighed og gem filerne på det ønskede sted. Værktøjet fungerer også problemfrit til at gendanne data fra mest komplicerede tab af scenarier som f.eks. Ødelagte Mac-volumener.

Hvorfor Remo er ideel til at gendanne mistede filer fra Mac-gæstekonto

Kan gendanne data fra de fleste kritiske datatabsscenarier:

I modsætning til de fleste datatabsscenarier, gendannelse slettede filer Mac gæstekonto er kompliceret. Fordi du ikke kan installere software på gæstekontoen. Så skal du installere softwaren på admin-kontoen og gendanne data. Da softwaren er installeret på en anden konto, skal datagendannelsessoftwaren være i stand til at scanne Mac-volumener med hensyn til datasignaturer. Ligesom Remo, som er designet til at implementere en scanning på sektorniveau for datasignaturer og rense enhver eksisterende bit af data fra sektorerne.

Kan registrere over 300 filformater fra Mac Volumes.

Derudover er softwaren udviklet til at registrere over 300 filformater. Derfor er ingen af filerne efterladt. Hvis du under alle omstændigheder arbejder med udefinerede filtyper, kan du tilføje personaliserede filtyper. Desuden kan du også bruge dette værktøj til at gendanne MacBook efter nulstilling af fabrikken. Værktøjet kan let gendanne filer fra forskellige filsystemer som APFS, HFS, HFS +, ExFAT, FAT32, FAT16 osv.

Det mest effektive værktøj til at gendanne data

Remo Data Recovery for Mac strømline hele datagendannelsesprocessen, alt hvad en bruger skal gøre er at klikke på et par knapper og vente på, at softwaren gendanner dataene. Ingen grund til at ansætte nogen professionel eller investere hundreder af dollars bare for at gendanne et par filer. Værktøjet understøtter gendannelse fra alle versioner af Mac OS inklusive den nyeste Mac OS Catalina.

At overveje alle de diskuterede funktioner gør Remo til en ideel løsning til at gendanne data fra Mac-gæstebrugerkonti.

Tips til at undgå tab af filer fra gæstekonto

Da gæstekonti oprettes for at fungere som en midlertidig konto, slettes filerne bestemt fra gæsten, så snart du logger ud. Så det foreslås at,

  • Gem på dine filer på eksternt lagerdrev, så snart du var færdig med at arbejde på dem
  • Sikkerhedskopier dine data til din iCloud-konto eller ethvert skylager

Konklusion

Afslutningsvis er en vigtig ting, du skal huske, at det er muligt gendan slettede filer Mac gæstekonto. Du har dog brug for professionel software til gendannelse af data, såsom Remo Mac Datagendannelsessoftware. Brug af Remo Mac Datagendannelsessoftware automatiserer hele gendannelsesprocessen. Hvis du stadig har spørgsmål, så lad os vide det i kommentarafsnittet nedenfor.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply