Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendanne USB Drevkapacitet Ved Hjælp Af Diskpart

Resumé:

Undrer du dig over, hvorfor USB-drevet ikke viser sin fulde kapacitet? Et af de almindelige problemer, der kan ske med et USB-drev, er, at flashdrevet ikke viser tilstrækkelig plads. hvis du står over for det samme problem, så fortsæt med at læse denne artikel, og du kan finde trin-for-trin-proceduren for at gendanne USB-drevet tilbage til fuld kapacitet ved hjælp af Diskpart.

Hvrodan gendan USB drevkapacitet Ved Hjælp Af Diskpart?

Det er virkelig irriterende at være ude af stand til at bruge USB-drevets lager til sin fulde kapacitet. Dette sker, når dit USB-drev er inficeret med malware, som skjuler den faktiske lagerkapacitet. Dette skjuler ikke kun drevets kapacitet, men gør også din fil utilgængelig på et USB-drev. Så hvordan gendanner man USB-drevets tilbage til fuld lagerkapacitet?

Advarsel! Ved hjælp af Diskpart vil din Pendrive vende tilbage til fuld kapacitet, men dette vil helt slette alle data på et USB-drev. Hvis du ikke kan få adgang til dataene, kan du bruge softwaren til datagendannelse til at gendanne data fra USB-drev. Derudover skal du være meget forsigtig med at vælge den rigtige partition eller USB-drev, før du formaterer eller rengør det, ellers kan du ved et uheld tørre den forkerte disk.

Metoder til at gendanne USB-drev tilbage til fuld kapacitet

Dybest set er der to metoder til at gendanne USB-drev til fuld kapacitet igen.

Metode 1: Rengør USB-drevet med Diskpart
Metode 2: Formatering af USB-drev med diskhåndtering

Start først kommandoprompten som Admin. I Windows 10 og 8 kan du bare højreklikke på Windows-ikonet, eller du kan trykke på Windows-tast + X og vælge Command Prompt (Admin).

Ellers skal du søge efter kommandoprompt ved at skrive det samme i søgefeltet. Højreklik nu på genvejen Kommandoprompt og vælg Run som Administrator.

For at bruge Diskpart til at rense drevet, skal du sørge for, at USB-drevet, SD-kortet eller ethvert andet hukommelseskort, som du vil rense, er tilsluttet din computer.

Metode 1: Rengør USB-drevet ved hjælp af Diskpart

  1. Type Diskpart kommandoen i kommandoprompten, og tryk på Enter.

open the command prompt to clean the USB Drive

2. Type list disk kommando for at vide, hvor mange diske der er tilsluttet computeren.

Hvis du nøje overholder billedet nedenfor; Disk 0 er 465 GB, og Disk 1 er 4700 MB. USB-drevet, som vi vil rengøre, er 8 GB. Ved dette ved vi, at Disk 0 er computerens interne drev, og Disk 1 er USB-drevet.

select the appropriate drive to clean and restore USB to full capacity

 

  1. Når du er bekræftet om den disk, du vil rense, skal du skrive select disk efterfulgt af disk number og tryk på Enter.
    list disk to clean and restore USB Drive back to full capacity
  2. Disken er valgt som du har nævnt. Nu udføres enhver handling, du udfører på den valgte disk. For at slette disken helt ren, skriv kommandoen clean og tryk på Enter.clean the disk to restore USB Drive back to full capacity
  3. Du ser nu, at Diskpart lykkedes at rense disken. Så din disk er blevet udslettet, og du er færdig med denne opgave.
  4. Du kan se USB-drevet uden partition, For at oprette en partitionstype Create partition primary på kommandoprompten og tryk Enter.Skriv nu format fs=ntfs quick og ramte Enter.For at formatere din nyoprettede partition.

Bemærk: Lær mere om Diskpart med dette Diskpart vejlede  for at udnytte det bedre og også lære hvorfor SD-kort viser ikke filer.

 

Metode 2: Formatering af USB-drev ved hjælp af Diskhåndtering

I Windows er Disk Management et systemværktøj, der giver dig mulighed for at udføre avancerede lagringsopgaver, dette vil hjælpe dig med at gendanne dit USB-drev tilbage til dets fulde kapacitet. hvis du ikke er i stand til at rense USB-drevet (ved at følge metode 1). Følg nedenstående metode, det er meget nemmere.

1). Følg denne nedenstående metode, det er meget lettere.

  1. Klik på Windows+R samtidigt, i  Run dialogboks type diskmgmt.msc. 
  2. Klik på Format and indstil parametrene til formatering som volume, file system, allocation unit size.Og klik Ok.

Vent til formateringsprocessen er nået 100%. Nu formateres dit USB-drev til dets oprindelige tilstand. Men formatering fører til tab af data. dog kan du gendanne data fra et formateret USB-drev nemt.Gendanne kapacitet usb

Vi anbefaler Remo Gendan Pro en kraftfuld datagendannelsessoftware specielt lavet til USB-drev. Bygget med en avanceret scanningsmotor, der hjælper med at gendanne mistede, slettede eller ødelagte filer, er Remo let det bedste værktøj, du kan stole på. Hent og prøv værktøjet gratis nu

free-download-for-win free-download-for-mac

Afsluttende ord:

Nu skal dit USB-drev vise den fulde kapacitet og fungere korrekt. Hvis ovenstående procedure ikke virker, forsøger du at rense USB-drevet, som ikke kan genkendes, eller det er ikke i stand til at partitionere drevet. I et sådant tilfælde er USB-drevet fysisk beskadiget og kan ikke bruges fuldt ud.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply