Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Kan ikke Afspille DJI Phantom videofiler? Her er Hvordan man kan løser

DJI Phantom eller Inspire 1 er ikke bare nogle fancy gadgets, de er ubemandede lufthåndværkere med evner til at tage video og udforske enhver grund af personlige eller faglige grunde. Da du har brug for store investeringer for at købe et sådant avanceret stykke teknologi, er der intet galt at træffe foranstaltninger til sikkerhed, support og vedligeholdelse. Problemet vi adresserer i dette indlæg handler om tabte og beskadigede videofiler fra DJI Phantom.

Ulykker eller fejl sker til enhver tid. Du må muligvis miste din optagede video ved utilsigtet afbrydelse af DJI Phantom quadcopter, software- og hardwareproblemer kan føre til korruption eller skade på DJI Phantom-filer. Uanset hvad der er grunden til, bør sikker opgørelse af korruptionen være din første prioritet.

Men mange forbliver uvidende om at handle på det rigtige tidspunkt på grund af uvidende om problemet. I dette indlæg finder du detaljeret beskrivelse af, hvad der muligvis kan ske for din fil. Nu sker det:

Hvorfor sker dette?

Denne del kræver viden om filformater. Hvis du kun vil se løsningen, kan du springe over denne del og gå over til slutningen.

  • Mange gange vises den korrupte videofil som et korrekt MP4-filformat. Denne korrupte fil begynder med et ‘ftyp’ og ‘moov’ atomer, som efterfølges af en ‘mdat’ forkortet som ‘filmdata’ atom. Dette “mdat” -atom indeholder rå videodata. Men i en korrupt fil indeholder ‘mdat’-atomet i stedet nye’ fytp ‘,’ moov ‘,’ mdat ‘atomer. Alle disse atomer udgør en bestemt MP4 videofil. Så, filen kan simpelthen repareres ved at undgå over de oprindelige ‘fytp’ og ‘moov’ atomer, også overskriften til ‘mdat’-atomet og kopiere de resterende data til en ny fil.
  • Filkorruption er også mulig specifikt efter et nedbrud. I et sådant tilfælde består filen ikke af nogen MP4-formatdata. Filen består kun af en række rå H.264 NAL-enheder i stedet for, hver forfulgt af et felt med 4 byte størrelse. I et sådant tilfælde kan filen simpelthen repareres, men resultatet vil være en “.h264” -formatfil og ikke et MP4-filformat. Denne reparerede fil kan let afspilles af VLC medieafspiller, men kan muligvis ikke afspilles af andre medieafspillere.

Mulige årsager, der kan resultere i ødelagte DJI filer:

Folk er generelt uvidende om årsagerne til sådan ulykke. Her er et kort resumé, der hjælper med at holde øjet åbent.

  • Når batteriet dør under optagelse.
  • På grund af Abrupt landing af Phantom.
  • Ekstreme temperaturer.

Sådan repareres korrupte DJI Phantom eller Inspire videofiler

Brug video reparationssoftware til at reparere dine beskadigede DJI Phantom videoer. Det er specielt designet til at reparere beskadigede .mov og .mp4 filer. Dette værktøj har separate versioner til Windows og Mac. Det er nødvendigt at have en sund videofil taget fra den samme quadcopter som reference. Gå videre og download denne software på din Windows-pc eller Mac for at reparere beskadiget DJI Phantom video.

 

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply