Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendanne Beskadiget Harddisk Mac

Mens du bruger din Mac, har du måske bemærket, at systemet ofte går ned, mapper forsvinder, computeren bliver langsommere osv., Dette er indikationer på, at harddisken kan være beskadiget. Denne korruption kan være på grund af fysisk skade på drevet, virusinfektion, firmwarekorruption eller uorganiserede data på grund af filsystemfejl. På trods af korruptionen vil du være i stand til at gendanne den beskadigede Mac-harddisk ved at udføre et par fejlfindingstrin. Ved at følge slutningen af artiklen vil du være i stand til at forstå, hvordan du får succes gendanne Mac-harddisk selv efter at være blevet ødelagt eller beskadiget.

Her er 3 fejlfindingsmetoder, som en bruger skal udføre, før han gendanner data fra en korrupt harddisk.

  1. Tjek, om harddisken er beskadiget
  2. Reparer beskadiget eller beskadiget harddisk ved hjælp af DiskUtil-kommandoen
  3. Kør FSCK-kommandoen og reparere ødelagt harddisk Mac

Kontroller, om harddisken er beskadiget:

Nogle gange er drevet eller partitionen muligvis ikke faktisk beskadiget eller ødelagt. Analyser drevet, før du går til datagendannelse. Følg nedenstående trin for at kontrollere, om harddisken på Mac faktisk er beskadiget eller ej.

  • Åben Utilities og søg efter Terminal
  • Kopier denne kode i terminalen “diskutil verifyVolume /Volumes/DriveName
  • Erstat “DriveName” med dit beskadigede eller beskadigede Mac-partitionsnavn og tryk Enter.

Hvis der er tegn på korruption, vil fanen Terminal vise beskeden “Din diskenhed blev fundet korrupt og skal repareres”. Hvis du har stødt på denne meddelelse, skal du udføre fejlfindingstrinene nævnt i næste afsnit for at gendanne beskadiget Mac-harddisk.

Reparer beskadiget eller beskadiget harddisk ved hjælp af kommandoen Diskværktøj:

Når brugeren har fundet ud af, at diskenheden er blevet beskadiget, kan de reparere den ved hjælp af terminalen. Følg nedenstående trin for at reparere din beskadigede Mac-harddisk.

  • Åbn Mac Terminal og indsæt koden nævnt nedenfor.
  • diskutil repairVolume /Volumes/DriveName”.
  • Erstatte “DriveName” med det nøjagtige navn på den ødelagte Mac-partition og slå den til Enter.

Bemærk: Mac Terminal skelner mellem store og små bogstaver, så brugeren skal indtaste det nøjagtige navn på partitionen eller diskenheden.

Hvis Diskværktøjet indikerer, at drevet er repareret korrekt, kan du genstarte og få adgang til data på Mac.

Hvis du ikke er i stand til at rette harddiskkorruptionen ved hjælp af Diskværktøj, skal du fortsætte med at læse det yderligere afsnit.

Reparer beskadiget Mac-harddisk ved at køre FSCK-kommandoen:

For det første skal du genstarte Mac-systemet til enkeltbrugertilstand for at reparere korrupte Mac-partitioner ved hjælp af FSCK-kommandoen.

Trin 1: Åben Terminal, type diskutil list og slå på Enter

Trin 2: Noter det korrupte partitionsnummer, der vises noget lignende /dev/disk#.

Trin 3: Det “/disk#” skal erstattes med brugerens korrupte Mac-partitionsnummer (f.eks. disk0, disk1 osv.).

Trin 4: Genstart nu computeren, mens Mac’en genstartes, tryk og hold Command+S for at gå ind i enkeltbrugertilstand

Trin 5: Når du går ind i enkeltbrugertilstand, skal du skrive følgende kode “/sbin/fsck_hfs -fy /dev/disk#” og udskift “disk#” med den faktiske korrupte partitions nummer.

Trin 6: Lægge an på Enter og vent på, at terminalen scanner og reparerer fejlene

Trin 7: Når reparationsprocessen er afsluttet, hvis du finder en meddelelse om, at ***** FILSYSTEM BLEV ÆNDRET ***** ”, betyder det, at kommandoen fsck har fundet og løst problemet.

Trin 8: Kør derefter kommandoen igen, indtil du finder meddelelsen “** Lydstyrken [navn] ser ud til at være OK”. Skriv nu reboot i kommandoen. Dette genstarter Mac og fører dig til loginskærmen.

De ovennævnte metoder hjælper dig med at reparere og gendanne beskadiget Mac-harddisk. Men hvis du ikke er i stand til det få adgang til data efter at have kørt FSCK-kommandoen harddisk, selv efter fejlfinding, vil den sidste udvej være at bruge en pålidelig Mac-datagendannelsessoftware.genskab data fra ødelagt harddisk.

Bonus Tip: Hvis du specifikt kigger efter reparation beskadiget APFS disk og gendanne data klik på linket for at få flere oplysninger.

Software til at gendanne data fra beskadiget Mac-harddisk:

Reparation af beskadiget eller korrupt Mac-harddisk ved hjælp af Terminal er ikke let for nybegyndere af Mac. Disse processer er også komplicerede og risikable, da dette kan føre til datatab, hvis kommandoer er blevet indtastet forkert. Derfor er den sikreste og nemmeste måde at gendanne data fra en iMac- eller MacBook-harddisk, der er beskadiget, ved at bruge en professionel Mac-datagendannelsessoftware.

Remo Recover til Mac er bygget og designet med en selvforklarende grænseflade til at gendan data fra hard disk. Integreret med deep scan-algoritme scanner værktøjet sektoren for beskadiget harddisk efter sektor for at gendanne data på tværs af alle versioner af Mac OS inklusive den nyeste Mac OS Catalina. Download og prøv softwaren gratis nu.

download the software to repair avi files on Mac

Hvordan Gendanne Beskadiget Harddisk Mac:

Download, installer og start Remo Gendan Mac på din Mac-maskine.

Vælg “Recover Volumes/ Drives” fra hovedskærmen, og vælg derefter “Volume Recovery” fra følgende skærmbillede. Nu, den beskadigede eller beskadigede Mac-harddisk, hvorfra brugeren ønsker at gendanne data eller filer og trykke på “Next”. Hvis brugeren ønsker at gendanne hele partitionsdata, skal du blot vælge “Mark All” og klik på “Next”. Når scanningsprocessen er fuldført, vises dine gendannede filer fra det korrupte drev i “Filtypevisning” eller “Datavisning”. Klik på filen og vælg “Preview” mulighed, som er tilgængelig i øverste højre hjørne af softwaren. Klik til sidst på gem og Browse for et sted at gemme de gendannede data.Gendan data fra hdd til mac.

Se dette videolink til rådighed for at lære at gendanne data fra beskadiget Mac-harddisk.

Konklusion:

De ovennævnte fejlfindingstrin hjælper dig med at gendanne beskadiget Mac-harddisk. Men hvis du ikke er i stand til at gendanne den beskadigede harddisk, skal du bruge Remo Mac-datagendannelsessoftwaren til at gendanne dataene fra drevet. Derudover understøtter denne software datagendannelse fra HFS+, HFSX, FAT16, FAT32, APFS filsystemer. Hvis du finder problemer, mens du bruger softwaren eller under gendannelse af data fra værktøjet, kan du kontakte teknisk assistance team, der vil guide dig gennem den beskadigede Mac-partitionsgendannelsesproces.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply