Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendanne Kamerarulle Mappe

Kamerarulle er muligvis den mest underminerede mappe på enhver enhed. Det være sig din iPhone, Windows, Mac eller Android, brugerne estimerer Camera Roll som en space hogger og sletter den. Men i betragtning af det faktum, at kamerarulle er standardplaceringen for at gemme fotos eller videoer, som du optager fra et enhedskamera, er kamerarulle en fremtrædende mappe. Da mange brugere har en tendens til ved et uheld eller utilsigtet at slette Camera Roll-mappen, har gendannelse af Camera Roll været et emne, der er slået vidt op på tværs af brugere fra alle platforme. Så her er en detaljeret side, der hjælper dig med at gendanne kamerarulle fra Windows, Android, iPhone og Mac.

Hvordan Gendanne Camera Roll?

For nylig bemærker mange af os os selv til at blive en indholdsskaber, hvad enten det er spil eller tutorials, som brugerne bliver lempelige til at bruge webkameraer. Derudover får skærmoptagelser af onlinekonferencer eller ansigt til ansigt interviews en stigende tendens. Da alt dette medieindhold som standard er gemt i en Camera Roll-mappe, forklarer det, hvorfor Camera Roll-mappen for nylig blev så fremtrædende. Her er de 4 mest platforme, hvorfra brugerne oplever sletning af Camera Roll.

Gendannelse af Kamerarulle fra Computer

Det første sted, du skal kontrollere for at finde mistede filer, er papirkurven. Som enhver bruger, der allerede er fortrolig med papirkurven, skal vi bare gennemse processen.

  • Gå til Recycle Bin> Kontroller for Camera Roll folder > Hvis mappen Camera Roll findes på papirkurven, right-click on den og vælge restore mulighed for at få den slettede kamerarulle tilbage
  • Desværre, hvis du ikke kan finde mappen Camera Roll, betyder det, at du muligvis har slettet den permanent.

Sådan gendannes permanent slettet kamerarullemappe?

Hvis du nogensinde har slettet en Camera Roll-mappe, som brugere permanent kan gendanne fra sikkerhedskopien, eller i tilfælde af Windows, er det et gendannelsespunkt. I de fleste tilfælde er Windows-brugere imidlertid ikke vant til at oprette en sikkerhedskopi. Dette kan komplicere gendannelsen af Camera Roll-processen.

Heldigvis er der den nemmeste metode til at gendanne mappen Camera Roll, som er Remo gendannelse af billeder software. Remo er en af branchens førende software til datagendannelse. Det har en dedikeret indstilling til fotogendannelse, der er dedikeret til at gendanne fotos. Da du forsøger at gendanne mappen Camera Roll, fungerer denne applikation undtagelsesvis. Så download værktøjet lige nu for at gendanne den slettede mappe med kamerarulle.

  • Hent og installer Remo Recover software på din Windows eller Mac
  • Da du forsøger at gendanne mappen Kamerarulle, skal du vælge C drive som er standardplaceringen af det på Windows. Men hvis du har ændret placeringen af mappen Kamerarulle, skal du vælge det drev, hvor det eksisterede. Og klik videre Scan

restore camera roll on Windows using Remo Recover

Bemærk: Vent på, at scanningen er fuldført, efter scanningsprocessen vil værktøjet gendanne slettede fotos fra computeren og vis dem under Lost and Found Files folder.

preview and save camera restore photos

  • Vælg nu mappen Kamerarulle fra gendannelsesvinduet, og klik på Recover mulighed

Efterhånden som vi har fuldført gendannelsen af kamerarullemappen på Windows, lad os gå til Mac.

Gendan Camera Roll fra Mac

I modsætning til Windows adskiller Mac alle fotos og videoer i Mac Photos-applikationen. Dette er grunden til, at det højst usandsynligt er at slette en Camera Roll-mappe på Mac. Stadig, hvis du nogensinde sletter nogen form for fotos fra din Mac, kan du bruge dette indhold til at gendanne dem tilbage.

Selv i tilfælde af Mac skal du først søge i papirkurven for at få tilbage fotos eller gendan slettet video Mac. Hvis papirkurven ikke har det, du leder efter, skal du gå gennem sikkerhedskopien. Sammenlignet med Windows-brugere er Mac-brugere vant til at oprette sikkerhedskopier ved hjælp af Time Machine Backup. Så der er bedre chancer for gendanne slettede billeder på Mac. Instruktioner om, hvordan du bruger tidsmaskinesikkerhedskopiering til at gendanne kamerarulle, er nævnt i det næste afsnit.

Sådan gendannes kamerarulle på Mac ved hjælp af Time Machine Backup?

Hvis du tidligere har brugt backup af Time Machine, vil processen være ligetil.

  • Gå til systemindstillinger, og vælg Time Machine Backup
  • Efter åbning af Time Machine Backup skal du gå til menulinjen og vælgeEnter Time Machine
  • Nej gå til Camera Roll-mappen og gendan Camera Roll på Mac ved hjælp af Time Machine Backup
  • Selvom det muligvis er muligt for alle brugerne at opretholde en Time Machine-sikkerhedskopi. Hvis du ikke har Time Machine Backup, kan du bruge Remo

Remo er tilgængelig i både Mac- og Windows-varianter og er kompatibel med alle de nyeste Mac OS-versioner, der inkluderer Catalina. Så download Remo Recover til Mac, da processen forbliver næsten den samme som Windows, så du perfekt kan bruge den til at gendanne data fra Mac eller MacBook.

Hvordan Gendanner jeg Min Kamerarulle på Min iPhone?

iPhone-mapper er ikke tilgængelige som Android, derfor forklarer processen, om du har slettet et billede fra en iPhone-kamerarulle, end at gendanne hele kamerarulle-mappen.

Det bedste ved iPhone er, at telefonen fungerer problemfrit i næsten alle aspekter. iPhone er inkorporeret med alle de funktioner, der hjælper dig med at gendanne slettede fotos fra iPhone. Funktionen er Recently Deleted folder fra Fotos-applikationen.

Inden du fortsætter, skal du have en klar idé om iPhone-mappestrukturen. Tidligere på iPhone havde fotosapplikationen en Camera Roll mappe, men for nylig er navnet ændret til Recents folder. Så vær ikke forvirret, hvis du ikke kan finde mappen Camera Roll på iPhone.

Hvis du nogensinde har slettet et enkelt foto, ikke et problem, fordi iPhone har din ryg. Som nævnt tidligere har iPhone-fotos en nyligt slettet mappe, hvorfra du kan gendanne slettede fotos fra iPhone. Du kan direkte åbne den nyligt slettede mappe og gendanne iPhone-fotos.

Den nyligt slettede mappe har dog en 30-dages tidsbegrænsning, forbi at du ikke kan gendanne slettede iPhone-fotos.

I sådanne tilfælde kan du bruge iCloud-mappen og gendanne slettede iPhone-fotos.

Gendan slettet iPhone-kamerarulle fra iCloud

Log ind på Apple iCloud-kontoen, og naviger til mappen Fotos på iCloud, og gendan slettede fotos fra iPhone Camera Roll-mappen. Da iCloud-abonnementet er dyrt, foretrækker mange brugere iTunes-backupmuligheden. Hvilket måske ikke er praktisk, men langt billigere end iCloud-tjenesten. Derfor, hvis du har iTunes-sikkerhedskopien, kan du gendanne de slettede iPhone-fotos fra iTunes-sikkerhedskopien.

Gendanne Camera Roll fra Android

Alle Android-enheder har muligvis ikke for nylig slettede mapper som iPhone, men de fleste af de populære mærker som OnePlus og Samsung har for nylig slettet mapper. Derfor kan du gendanne Camera Roll-fotos fra nyligt slettede mapper, hvis din enhed har det. Hvis ikke, kan du bruge mappen Lost.dir til at gendanne mappen Android Camera Roll.

Hvis du ikke har en nyligt slettet mappe, kan du bruge appen Google Fotos. Da næsten alle Android-telefoner som standard er installeret med Google fotos-applikationen. Google leverer også ubegrænset lagerplads og uploader automatisk dine fotos til Google fotos online-server. Så du kan få adgang til Google fotos-applikationen og gendanne mappen Camera Roll på Android.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply