Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendanne Data efter Korruption af Journalfil

En journalfil er et indbygget program i HFS + -filsystemet “også kendt som Mac OS Extended (Journaled)” der opretholder alle de ændringer, der er foretaget på dit system eller din disk, selv før ændringerne gemmes på drevet. Når journalisering er aktiveret på en disk, hjælper journalfilen med at gendanne disken til sin sunde tilstand efter pludselig strømsvigt, malwareangreb osv. Journalfil sporer ændringer, der sker i systemet, som endnu ikke er gemt eller komplet. Hvis systemet eller operativsystemet mislykkes, hjælper journalfilen med at fuldføre den ufuldstændige eller brat afsluttede opgave ved at tage de for nylig sporede ændringer. Men hvis selve journalfilen er beskadiget, kan du ikke gendanne de afbrudte opgaver eller begivenheder. Så lær at vide, hvordan du kan gendanne data efter korruption af journalfil ved at læse denne artikel i detaljer.

Symptomer på korrupt journalfil:

Når en brugers Mac Journal-fil er beskadiget:

  • Mac-systemet lukkes muligvis tilfældigt efter at have fungeret fint i et stykke tid
  • Forsinket respons og langsom ydeevne
  • Programmer fryser tilfældigt eller forsinkes, når de udføres

Du kan stadig gendanne data fra en beskadiget Mac Journal-fil ved at bruge en sikkerhedskopi, som han / hun besidder. Men hvis brugeren ikke har en sikkerhedskopi, har de muligvis mistet deres data permanent. Ikke desto mindre behøver brugeren ikke være bekymret, da de stadig kan gendanne data efter at have fundet korrupte journalfiler på Mac ved hjælp af en professionel datagendannelsessoftware. Remo Recover er en software, der kan gendanne data fra Mac systemer uanset sværhedsgraden eller typen af korruption.

Bemærk: Brugeren skal stoppe med at bruge partitionen eller Mac’en til effektiv datagendannelsesproces efter at have været udsat for Journal-filkorruption.

Før du fravælger en professionel Mac-datagendannelsessoftware som Remo Recover, kan du stadig gendanne din Journal-fil og reparere utilgængelig disk eller system gratis ved at følge nedenstående trin.

Brug FSCK Command til at få adgang til Mac System eller Drive, når du står over for Journal File Corruption:

Når en bruger ikke er i stand til at få adgang til deres system eller drev på grund af Journal-korruption, kan man rette det ved hjælp af FSCK-kommandoen ved at skifte til enkeltbruger-tilstand. For at starte i Single-User-tilstand skal du slukke for dit system og holde det nede Command + S indtil skærmen starter. Skriv eller kopier og indsæt denne kode fsck -fy. Dette skal løse enhver mild korruption eller problemer, der findes i din partition eller dit filsystem.

Brug Disk Utility’s First Aid Option til at gendanne Mac efter at have været korrupt i journalfilen:

Når en bruger ikke har adgang til deres Mac-system eller et bestemt drev, skal han / hun starte deres mac i gendannelsestilstand. For at starte Mac-systemet i gendannelsestilstand skal du slukke for dit system og holde det nede Command + R knapperne, indtil skærmen starter. Når brugeren er startet i gendannelsestilstand, skal du starte “Diskværktøj”, vælge det drev, der er utilgængeligt og klikke på “Førstehjælp” efterfulgt af proceduren.

Bemærk: Hvis brugeren har problemer med at starte i gendannelsestilstand, skal du holde den nede Command + Option + R knapper, hvis brugeren har internetadgang, da Mac OS downloader data fra internettet for at starte i gendannelsestilstand.

Ovennævnte metoder er gratis løsninger, der kan løse korruption eller fejl, der findes i drevet eller systemet. Det foreslås dog at være forsigtig, når du udfører FSCK eller førstehjælpsproces, da indtastning eller indsættelse af forkerte koder kan føre til ændring eller sletning af partitioner fra Mac-systemet. Gennem FSCK- eller førstehjælpsprocessen kan en nybegynder-Mac-bruger finde dette forvirrende eller vanskeligt.

Hvis brugeren ikke er i stand til at få adgang til drevet eller Mac-systemet, selv efter at have prøvet alle disse løsninger, vil formatering af drevet ved hjælp af Diskværktøj være den sidste udvej for brugeren. Dette betyder, at brugeren skal ofre de eksisterende data for at få adgang til Mac-systemet eller drevet efter at have været udsat for Journal-korruption.

Software til Gendan Data efter Korruption af Journalfil:

Som nævnt i starten er Remo Recover en prisvindende Mac-datagendannelsessoftware, der kan gendanne data uanset sværhedsgraden af korruption. Denne software er kendt blandt mennesker som et brugervenligt værktøj på grund af den selvforklarende brugergrænseflade i softwaren. Remo Recover Mac kan også gendanne data fra ekstern harddisk beskadiget og alle de andre større lagerenheder, der er formateret med APFS-, HFS +- og exFAT-formater

En nybegynder Mac-bruger kan let udføre filgendannelse efter at have modtaget Journal-filkorruption uden nogen vejledning eller service fra tredjeperson. Hvordan? Bare download Remo Recover Mac, og følg nedenstående trin for at gendanne data efter at have været udsat for Journal-korruption.

download the software to recover data after journal file corruption

Hvordan Gendanne Data efter Korruption af Journalfil:

Download, installer og start Remo Recover Mac på Mac-systemet.

Bemærk: Hvis dit Mac-system selv ikke er tilgængeligt, skal du fjerne den berørte Mac HDD, slutte det til et sundt Mac-system og køre Remo Recover Mac.

Trin 1: Vælg Recover/ Volumes fra hovedskærmen, og vælg derefter Volume recovery fra følgende skærmbillede.

Trin 2: Vælg dit berørte drev, og klik på Next.

Trin 3: Hvis dit beskadigede drev ikke er på listen, skal du markere den anden mulighed “Hvis den ønskede lydstyrke ikke er angivet, skal du vælge (afkrydse) denne mulighed for at søge efter diskenheder (Ikke efter diske til FAT-diske)” og klikke på Next.

select the 2nd option if your volume is not listed

Trin 4: Vælge Advanced Scan fra det følgende vindue for at begynde at scanne drevet med en beskadiget journalfil.

choose advanced scan to recover data after journal file corruption

Trin 5: Vælg de filtyper, du vil gendanne, og tryk på “Næste”. Brugeren kan også springe dette trin over, hvis de ønsker at gendanne alle de data, der findes på drevet

select the file types that you want to recover after facing journal file corruption

Trin 6: Når scanningen er afsluttet, kan brugeren evaluere de gendannede filer ved at vælge dem og klikke på Preview knap.

preview the data recovered for a volume affected with journal file corruption

Konklusion:

Med de ovennævnte gratis metoder og instruktionerne til brug af Remo Mac-datagendannelsessoftware skulle brugeren have rettet korruption eller gendannede data efter at have stødt på korruption i Journal-filer. Men hvis brugeren står over for problemer eller forvirring under brugen af softwaren, kan de gøre brug af teknisk assistance leveret af Remo Software-teamet.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply