Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendanne Data fra Ekstern Harddisk Mac

Gendannelse af data fra en ekstern Mac-harddisk kan være udfordrende. Den gode nyhed er, at vi i denne artikel viser dig flere metoder til at gendanne dine data og reparere din Mac-harddisk. Når du har brug for at gendanne filer eller billeder fra en Mac-harddisk, uanset om det er internt eller eksternt, kan Remo Recover hjælpe dig med at gendanne data med lethed.

Indholdsfortegnelse:

 Hvad forårsager datatab på Mac ekstern harddisk?

4 metoder for Mac-brugere til at gendanne data fra en ekstern harddisk

Metode 1: Brug papirkurven til at gendanne slettede data på Mac

Metode 2: Gendan filer fra Backup/Time Machine

Metode 3: Brug datagendannelsessoftware til at gendanne filer

 Trin til at gendanne data fra ekstern harddisk på Mac:

Metode 4: Reparer din Mac eksterne harddisk med Diskværktøj

Tips til at undgå datatab fra Mac ekstern harddisk

Vi gemmer vores data på eksterne drev for at holde dem sikre, men det lykkes desværre ikke altid. Det er nemt at gå i panik, fordi de tabte data kan indeholde vigtige dokumenter.

Heldigvis er det muligt at gendanne eller gendanne de slettede fotos, filer og andre vigtige data fra det eksterne drev. Du kan sagtens gendanne data fra ekstern harddisk Mac på fire måder, og jeg vil lede dig gennem hver metode i detaljer i denne artikel. Før det lad os vide, hvad er årsagerne til datatab på ekstern harddisk?

Hvad Forårsager Datatab på Mac Ekstern Harddisk?

Før vi starter med gendannelsesprocedurerne, er det vigtigt at vide, hvad der forårsager datatab på eksterne Mac-harddiske; der er mange grunde til, at data på en ekstern Mac-harddisk kan forsvinde. Blandt dem er;

 • Virus angreb.
 • Utilsigtet sletning eller formatering af drevet.
 • Tab af partitionsstruktur, filsystemfejl eller korruption.
 • Fysisk skade på drevet.
 • Nogle gange er en brat nedlukning forårsaget af drevets gentagne tilslutninger og afbrydelser.

I betragtning af disse tilfælde og datatabsscenarier har vi fundet fire måder, du kan bruge til at gendanne en ekstern harddisk på Mac. Sådan går det.

Hvordan Gendanne Data fra Ekstern Harddisk Mac?

Afhængigt af detaljerne for dit eksterne harddiskdatatabsscenarie, vil forskellige metoder hjælpe dig med at gendanne dine data fra en Mac ekstern harddisk eller SSD. Før vi gennemgår hver metode i detaljer, lad os først hurtigt forstå, hvorfor du skal prøve at gendanne dine tabte data, før du bruger det samme eksterne drev til at gemme nye filer.

Dagens operativsystemer, som macOS, fjerner ikke øjeblikkeligt data, når du sletter data eller filer fra en lagerenhed. Enhver specialiseret datagendannelsessoftware kan rette slettede logiske links og gendanne adgangen til dataene, så længe filen stadig er fysisk til stede på lagerenheden (som ikke overskrives).

Under alle omstændigheder, når drevet er overskrevet, kan dataene på det ikke gendannes ved hjælp af datagendannelsesværktøjer. Dette faktum bringer os til det mest vitale punkt, som er at huske ikke at tilføje nye data på et drev, når du forsøger at gendanne fotos eller filer på Mac.

Du kan altid bruge pålidelig ekstern harddiskgendannelsessoftware til Mac som Remo Recover Mac, Denne Mac-datagendannelsessoftware er en alt-i-en-datagendannelsesløsning til Mac OS X. Den sofistikerede indbyggede scanningsalgoritme hjælper med gendannelse af slettede filer, filer tabt på grund af applikationsfejl, slettede eller manglende mængder, omformateret volumener og genpartitionerede Mac-drev.

Lad os nu komme ind på metoder, du kan bruge til at gendanne data fra en ekstern Mac-harddisk ved hjælp af disse fire metoder, der er nævnt nedenfor:

Metode 1: Brug papirkurven til at gendanne slettede data på Mac

Data såsom filer, fotos, dokumenter eller videoer, der slettes, ender i Macs papirkurv. Dine filer kan være blevet slettet ved et uheld, og der kan have været en række årsager til dette, men du kan nemt gendanne dem ved hjælp af papirkurven.

Slettede filer sendes i første omgang til papirkurven på alle Mac-systemer. En kopi af disse filer opbevares på din enheds harddisk, selvom de fjernes fra papirkurven. Med andre ord går dine data ikke nødvendigvis tabt, selvom du allerede har tømt papirkurven. Dette indikerer, at du stadig kan gendanne data fra tømt Mac papirkurv.

Tidsperioden for filen i Mac Trash-mappen er som standard cirka 30 dage (kan tilpasses). Alle filer, der er ældre end 30 dage, fjernes permanent, og du skal bruge et datagendannelsesværktøj til at gendanne data tilbage fra Mac (forklaret i metode 3).

 • Åbn Trash mappe på Mac. Du kan klikke på Trash ikon, som du vil se nederst.
 • Der vil være en betydelig bunke af alle dine slettede filer. Du kan søge efter de nødvendige filer én efter én ved hjælp af søgelinjen.
 • Du skal nu lægge disse filer tilbage, hvor de oprindeligt var for at gendanne dem. Vælg hver eneste fil, hvis der er flere. Der vises flere muligheder, når du højreklikker på filerne. Når du vælger Put Back, filerne vender tilbage til deres oprindelige placering.

Metode 2: Gendan filer fra Backup/Time Machine

Et indbygget værktøj kaldet Time Machine er tilgængeligt som standard i macOS for at hjælpe dig med at gendanne tabte data. Time Machine Backup transporterer dig til tidligere versioner af dit drev som en egentlig tidsmaskine.

Dette virker dog kun, hvis du tidligere har lavet en sikkerhedskopi. Brug denne metode, hvis du har en sikkerhedskopi; ellers fortsæt til metode 3.

 • Sørg for at have en sikkerhedskopi af Time Machine på en disk. Åbn Finder og naviger til den mappe, hvor du har mistet filerne.
Recover data from mac external hard drive
 • Klik på urikonet i øverste højre hjørne af din Macbook eller Macbook pro. Vælg Enter Time Machine fra rullemenuen.
 • Hvis du ikke kan se urikonet, skal du vælge System Preferences fra Apple menu. Klik på Time Machine i det nye vindue.
use time machine back to recover data from external hard drive on mac
 • Marker afkrydsningsfeltet ud for Show Time Machine in the menu bar mulighed. Det Enter Time Machine mulighed vil nu være tilgængelig, når du går tilbage til urikonet i menulinjen. Du kan også bruge Launchpad som en ekstra metode til at starte Time Machine.
recover data from external hard drive on mac
 • Søg nu efter de tabte filer efter start af Time Machine. Søg og vælg hver eneste fil. Tryk derefter på Restore knappen for at gendanne data fra Mac-harddisk.
recover data from mac external hard drive

Metode 3: Brug datagendannelsessoftware til at gendanne filer

Den bedste metode til at gendanne filer er at bruge datagendannelsessoftware, fordi chancerne for at gendanne filerne er ret høje. Datagendannelsessoftware kan muligvis gendanne dine oplysninger, hvis du støder på en tabt fil eller et tabt billede, som ikke længere kan hentes fra papirkurven, og som du ikke har nogen sikkerhedskopi til.

Remo Recover (Mac) er en af de bedste eksterne harddiskgendannelsessoftware til Mac. Remo Recover Mac har en strømlinet grænseflade, der er nem at bruge. Værktøjets banebrydende scanningsalgoritmer, som blev udviklet med støtte fra datagendannelsesspecialister, tilbyder fremragende gendannelsesmuligheder. Mere end 300 forskellige filformater understøttes, og du kan gendanne alle filtyper, du har mistet.

Derudover understøtter den alle de nyeste Mac OS-versioner, inklusive Mac OS Monterey, High Sierra, Catalina og Big Sur, såvel som tidligere versioner.

Trin til gendan data fra ekstern harddisk Mac:

Bemærk: Deaktiver venligst din Macs systemintegritetsbeskyttelse, før du installerer værktøjet. Sådan gør du det: Hvordan Mac sip deaktivieren eller aktivere?

 • Åbn værktøjet, vælg Recover Volumes or Drives, og vælg derefter Volume Recovery.
 • Vælg det Mac-drev eller den diskenhed, du vil gendanne data fra, og tryk på Next knap.
 • Du kan vælge mellem en Standard Scan og en Advanced Scan på følgende skærm. For at gendanne Mac-volumener kan du vælge Advanced Scan.
Data recovery from Mac External hard drive.
 • Vælg de filtyper, du ønsker at gendanne fra Mac-harddisken, og klik derefter Next for at starte scanningsproceduren.
 • Når scanningsprocessen er færdig, viser værktøjet de data, der kan gendannes fra Mac-drevet i Data View og File Type View.
data recovery software for mac external drive
 • Undersøg de Mac-data, der blev gendannet. Gem de gendannede filer til din ønskede placering.

Ovenstående metoder hjælper dig med at gendanne data fra din Mac eksterne harddisk. Men hvis du stadig står over for problemer med at gendanne ekstern harddisk på Mac. Dette viser, at din eksterne harddisk viser tegn på fejl, og du skal tjekke, om den kan repareres.

Problemer som lejlighedsvis fører til et nedbrud, når du er tilsluttet eller ikke giver dig adgang til filer, der er gemt på den, kan antyde, at din eksterne harddisk ikke fungerer. I stedet for at vente på, at drevet fejler fuldstændigt, kan du prøve at reparere det med Diskværktøj.

Bemærk: Du kan finde detaljer om nogle af de bedst harddisk data gendannelse software til Windows og Mac.

Metode 4: Reparer din Mac eksterne harddisk med Diskværktøj

Følg nedenstående trin for at prøve at reparere det eksterne drev.

 • Tilslut din eksterne harddisk til din Mac.
Repair your mac external hard drive with disk utility
 • Lancering Disk Utility.
 • Vælg den eksterne harddisk fra listen i venstre panel af appen.
Use first aid to repair mac
 • Klik First Aid for at begynde processen med at inspicere og eventuelt reparere drevet.

Du bliver bedt om at fortsætte processen, og drevet vil være utilgængeligt, mens hjælpeprogrammet tjekker det for fejl og reparerer dem.

For at beskytte mod en katastrofal drevfejl anbefaler vi kraftigt, at du sikkerhedskopierer data til drevet eller kopierer dets data til en anden enhed, før du udfører reparationerne. Udsæt det ikke, før det er for sent.

Tips til at Undgå Datatab fra Mac Ekstern Harddisk

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at undgå at miste data fra en ekstern harddisk.

 • Det er en god idé at sikkerhedskopiere dine vigtige filer ved hjælp af Time Machine. På denne måde kan du altid få dem tilbage, selvom du mister dem. Opret en tidsplan for regelmæssigt at sikkerhedskopiere dine vigtige data.
 • Undgå hyppig tilslutning og fjernelse af det eksterne drev til din MacBook eller en hvilken som helst enhed. Enhver afbrydelse kan resultere i tab af data og beskadigelse af dit drev.
 • Før du frakobler drevet, skal du ikke glemme at skubbe det ud fra Mac-systemet.
 • Formater ikke drevene eller diskenhederne ofte. Reducer antallet af formateringsprocedurer så meget som muligt.
 • Enhver fysisk skade på eksterne drev kan skade dataene på dem.
 • Virus kan også slette data. Brug antivirussoftware, og scan dit drev, når som helst du har en chance.

Konklusion:

Det er muligt at miste data på en ekstern harddisk, men du kan også få dem tilbage. Vi har dækket fire metoder til gendannelse af Mac-harddiske i denne artikel; du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Når du forsøger at gendanne slettede filer fra en ekstern Mac-harddisk, fungerer datagendannelsesværktøjer bemærkelsesværdigt godt, og du kan typisk gendanne dine data ved hjælp af Remo Recover-softwaren med lethed. Du kan tjekke papirkurven og eventuelle tidligere Time Machine-sikkerhedskopier, før du udfører disse handlinger.

Ofte stillede spørgsmål:

Kan data fra Mac ekstern harddisk gendannes?

Ja, filer, der er blevet slettet eller formateret fra en ekstern harddisk, kan gendannes. Moderne operativsystemers håndtering af datasletning fra harddiske gør dette muligt med pålidelige datagendannelsesværktøjer.

Hvordan gendanner jeg billeder fra en ekstern harddisk på Mac?

For at gendanne dine fotos fra Mac eksternt drev ved hjælp af software:
1.       Hent og installer Remo Recover Mac.
2.       Tilslut din eksterne harddisk til din computer.
3.       Lancering Remo Recover Mac, vælg den eksterne harddisk, og klik Recover for tabte data.
4.       Vent på, at scanningen er færdig.
5.       Forhåndsvis og vælg de filer, du vil gendanne.

Er det muligt at gendanne data fra en ekstern Mac-harddisk der er blevet slettet ved et uheld?

Det er det ihvertfald. Så længe de slettede data ikke er blevet overskrevet af nye data, kan datagendannelsessoftware gendanne dem fra et eksternt drev. Prøv at slutte drevet til din Mac og tillad datagendannelsessoftware at scanne harddisken for gendanbare data.

Kan jeg gendanne data fra ekstern harddisk der ikke genkendes på Mac?

Ja du kan gendanne data fra ekstern harddisk ikke fundet eller genkendes på Mac. Men hvis dit drev er fysisk beskadiget, kan ingen datagendannelsessoftware hjælpe dig med at gendanne dine filer fra det.

Default image
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Articles: 68

Leave a Reply