Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendanne Data fra Mislykket Ekstern Harddisk

Hvis du hører høje slibning eller hvirvlende lyde fra den eksterne harddisk / data på den er utilgængelige, skal du ikke ignorere. Det kunne meget vel være en harddiskfejl. Vær forsigtig og gendan data fra mislykket ekstern harddisk straks ved hjælp af Remo Recover-software. Værktøjet har evnen til at oprette diskbilleder, selvom din harddisk er mislykket på grund af et stort antal dårlige sektorer. Hent din gratis prøveperiode nu!

recover data from external hard drive recover data from external hard drive

External hard drive failed
Når du hører mærkelig høje lyde fra den eksterne harddisk som slibning eller hvirvling, indikerer det normalt et alvorligt harddiskproblem eller endda en harddiskfejl. Hvis din eksterne harddisk også er blevet utilgængelig, får du konstant fejlmeddelelser, eller du mister pludselig filer, kan det også være en indikation af en harddiskfejl.

I sådanne tilfælde er det ekstremt vigtigt at handle straks og gendanne data fra en mislykket ekstern harddisk. Ignorering af disse tegn vil føre til permanent datatab.

Nedenfor lærer du, hvordan du gendanner data fra mislykkede eksterne harddiske, tip og tricks til at identificere tegn på en mislykket harddisk og nogle fejlfindingstrin for at hjælpe med at løse problemet.

Gendanne Data fra Mislykket Ekstern Harddisk

Når du finder ud af, at din eksterne harddisk viser nogen af de ovenfor beskrevne tegn, er det først og fremmest at gøre gendannelse af data fra den. Jo før du handler, jo bedre er dine chancer for vellykket datagendannelse. Professionel datagendannelsessoftware såsom Remo harddisk gendannelse værktøj spiller en vigtig rolle i at bringe dine data tilbage sikkert og præcist. Inden for et par klik kan dette DIY data-gendannelsesværktøj gendanne dokumenter, billeder, videoer og alle filer fra mislykkede harddiske.

free-download-for-win free-download-for-mac

Hvordan Gendanne Data fra Mislykket Ekstern Harddisk

 1. Download og installer Remo Recover på din computer, og tilslut den døde eksterne harddisk.
 2. Lancering Remo Recoversoftware, og vent til hovedskærmen vises.
 3. Vælg Recover Partitionsog vælg et drev til gendannelse af data. Klik derefter på Scan for at begynde at scanne drevet.
 4. Vælg derefter en partition, der skal gendannes, og klik på Scan
 5. Nu får du vist en liste over alle filer i 2 visninger, nemlig File Type Viewog Data View. Vælge ‘File Type View’ for at se filer efter filtype og ‘Data View’ for at se filer efter standard mappestruktur.
 6. Dobbeltklik på en hvilken som helst fil for at have en Free Previewfør du køber produktet.
 7. Til sidst skal du vælge filerne og Savedem på ethvert passende sted efter køb.

Fejlfinding på en ekstern eller mislykket ekstern harddisk

Der er indbyggede værktøjer som S.M.A.R.T, der giver dig mulighed for at kontrollere harddiskens helbred. Hvis denne test viser fejl, betyder det, at der er noget problem med drevet, og data på drevet skal sikkerhedskopieres så hurtigt som muligt.

For at udføre en S.M.A.R.T-test skal du klikke på Windows + R taster og type ‘cmd’ for at åbne kommandoprompten. Indtast derefter kommandoen ‘wmic diskdrive get status’ for at give oplysninger om status for alle harddiske, der er sluttet til din computer. Denne test kan hjælpe dig med at forstå, om dit drev oplever fysiske eller logiske problemer og hjælpe dig med at tage informerede beslutninger.

1.       Når der er fysisk skade involveret

Hvis du mener, at din harddisk er fysisk beskadiget, kan det være meget farligt at prøve noget på egen hånd. Som f.eks. Hvis din harddisk blev tabt eller rystet, og du oplever tegn på harddiskfejl, kunne den have været fysisk beskadiget. I dette tilfælde anbefales det, at du sender din harddisk til et datagendannelseslaboratorium for at gendanne data.

2.       Når problemet er relateret til logiske fejl

Logiske fejl er langt de mest almindelige fejl på eksterne harddiske. Det opstår normalt på grund af forkert afbrydelse af en harddisk fra computeren. For eksempel kan det pludseligt fjerne det uden sikkert at skubbe ud eller lukke systemet, når harddisken stadig er tilsluttet, forårsage logiske fejl og føre til korruption. I dette tilfælde anbefales det, at du gendanner data vha. Remo Recover. Dette værktøj gendanner data fra mislykkede harddiske under alle tilfælde af korruption på den mest brugervenlige måde.

Svær korruption kan også føre til dårlige sektorer på disken, hvilket kan gøre disken utilgængelig. Selv i dette tilfælde har Remo Recover potentialet til at springe dårlige sektorer over og oprette diskbilleder ved hjælp af hvilke data, der kan gendannes.

Backup af Data fra Svigtende Harddisk

Da harddiske indeholder en stor mængde data på det, er det vigtigt, at du passe godt på dem og kontrollerer, om der er tegn på en fejl, før den faktisk mislykkes. Nogle tegn på en svigtende harddisk inkluderer:

 • Undladelse af at montere eller genkende harddisken
 • Hastigheden for at få adgang til data på drevet er for langsom
 • Visse filer / applikationer, der findes på dårlige sektorer på drevet, åbner muligvis ikke
 • Pludselig forsvinden af filer

Disse tegn behøver ikke betyde, at din harddisk allerede er mislykket, men det indikerer bestemt et problem, der muligvis kan forårsage, at din harddisk til sidst mislykkes. Derfor er det ekstremt vigtigt, at din sikkerhedskopi er alt på dette drev, når data stadig er tilgængelige og ikke ignorerer disse tegn.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply