Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendanne Data fra Slettet eller Korrupt Tabt Partition

I denne artikel lærer du, hvordan du reparerer og gendanne data fra beskadigede tabte eller slettede partitioner. Korrupte partitioner kan være en stor hindring for at få adgang til dine data, køre programmer eller starte en computer. Fordi når en partition er beskadiget, tabt eller ødelagt, kan du ikke længere få adgang til drevet, også i nogle tilfælde vil partitionen blive markeret som rå, eller nogle gange vil hele partitionen ikke blive vist i denne pc eller denne computer.

Normalt er det mange brugere, der mener, at en løsning af en beskadiget partition gendanner de eksisterende data, men det er ikke sandt. Fastgørelse af en beskadiget eller mistet partition og gendanne data fra slettet eller korrupt tabt partition er helt anderledes. Reparation af en beskadiget partition betyder, at du skal formatere drevet med et nyt filsystem. Mens der gendannes en partition, indebærer brug af gendannelsessoftware og hentning af dataene.

Følgende er de 2 vigtigste aspekter, som du vil lære i denne artikel.

 • Gendanner beskadiget eller ødelagt harddisk
 • Instruktioner til at rette en beskadiget partition

Hvordan Gendanne Data fra Slettet eller Korrupt Tabt Partition?

For at gendanne dataene fra en partition har du brug for en partition gendannelsessoftware. Når en partition er beskadiget, vil mappen eller filstrukturen, der findes på det drev, stadig være sikker, men filsystemet for partitionen vil blive beskadiget.

En partitiongendannelsessoftware scanner den beskadigede partition efter datasignaturer. Når du har fundet datasignaturerne, gendannes softwaren med det samme filerne på et sundt lagringsdrev. Følgende er instruktionerne om, hvordan du bruger gendannelsesdata fra en slettet eller beskadiget partition. Integreret med robuste scannealgoritmer Remo er en af de højst foretrukne gendannelsessoftware. Download Remo gendannelsessoftware og følg nedenstående instruktioner.

Tip: Hvornår gendan data fra slettet eller korrupt tabt partition, har et eksternt lagringsdrev tilsluttet din computer. Fordi at gemme de gendannede data på det samme lagringsdrev kan resultere i at overskrives gendannelsesdata og resultere i permanent sletning af de gendannelige filer.
download now recover data from corrupted lost or deleted partition

Trin til at gendanne data fra beskadigede, mistede eller slettede partitioner:

 • Installer og start Remo Recover 6.0-softwaren.
 • Fra startskærmen skal du vælge det drev, hvorfra du vil gendanne partitionen.
 • Vælg drevet nedenfor, og klik på Scan. Når Quick Scan er afsluttet, kører softwaren Deep Scan samtidig, der udfører scanning på sektorniveau for datasignaturer.
Ansvarsfraskrivelse: Da dyb scanning søger efter datasignaturer på sektorniveau, kan det være lidt tidskrævende end Quick Scan, men resultaterne vil være fremragende.
click on the scan option
 • Du kan klikke på Dynamic Recovery View i nederste højre hjørne for at kontrollere scanningens fremskridt.
 • Efter scanning af drevet vil de gendannede filer blive vist i gendannelsesvinduet under den tabte partition.
 • Vælg filerne fra gendannelsesvinduet, og klik på Recover for at fuldføre gendannelsen af filerne.
 • Du kan bruge Advanced Filter at finde de filer, du ikke fandt, blot ved at tilføje minimal information om filerne som, signatur, filtype eller kun den ændrede dato.

Processen forbliver den samme for de beskadigede partitioner, der findes på en ekstern harddisk eller intern harddisk eller endda på et enkelt pendrev. Nu har du gendannet de data, du kan reparere den mistede eller ødelagte partition.

Tip: Du kan bruge den samme software til at gendanne data selv for ulæselige lagringsdrev.

Hvordan Reparere en Korrupt, Mistet eller Slettet Partition?

Der er forskellige grunde til, at en partition er beskadiget eller beskadiget. Det kan skyldes dårlige sektorer, pludselige strømtab eller endda slette partitionen (når partitionen er slettet fra diskstyring). Uanset hvad årsagen måtte være, findes grundårsagen til problemet i filsystemet.

Filsystem: Filsystemet indeholder metadata eller indeks for en partition. Når et filsystem er beskadiget, bliver partitioner derfor utilgængelige.

For at løse en beskadiget partition skal du oprette et nyt drev, tildele et drevbogstav og til sidst formatere drevet med det nyeste filsystem. Følgende er de to måder at løse en beskadiget partition på.

 • Brug af check Disk-kommandoen
 • Brug af Disk Management værktøj

Løsningen, der involverer brug af CHKDSK-kommando, er kompliceret og kan være vanskelig at udføre, snarere kan du bruge Disk Management. Følgende er trinnene til at løse en beskadiget harddiskpartition.

 • Klik på start og åbn “Computer Management”
Hvis du bruger den nyeste Windows 10, 8 eller 7, kan du med det samme skrive Computer Management i start søgefeltet. I den ældre version kan du finde indstillingen Computeradministration i kontrolpanelet
 • I diskhåndteringsvinduet skal du vælge diskstyringsindstilling i opbevaringsmenuen
 • Diskhåndteringsmenu den beskadigede partition markeres med sort farve, og sunde drev markeres med blåt
 • Højreklik på den beskadigede partition og vælg en ny enkel lydstyrkeindstilling og følg processen som nævnt opsætningen
 • Dernæst tildele drevbogstavet, og formater partitionen med det ønskede filsystem, og klik på afslutte processen
 • Åbn min computer eller Denne pc (seneste Windows), og din beskadigede partition skal fungere korrekt

Når det kommer til at kontrollere diskkommandoen, er det ret kompliceret, og endda mindre fejl kan resultere i at skade de resterende partitioner, der findes på lagringsdrevet. Hvis du stadig vil bruge check-disken, har vi forklaret den i artiklen om hvordan gendanner data fra en uopdaget harddisk.

Default image
Remo Software
Articles: 605

Leave a Reply