Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendanne Filer efter Diskoprydning

Resumé: Mistede alle dine filer ved diskoprydning? Undrer du dig over, hvordan du fortryder diskoprydning? Denne artikel indeholder alt hvad du behøver at vide om diskoprydning. Hvis du leder efter hurtigt gendannende filer, der er slettet ved diskoprydning, skal du bruge Remo-harddiskgendannelsessoftware til nemt at gendanne filer efter diskoprydning.

download now to Recover Files from External Hard drive download the software to fix Photoshop program error for free

diskpart-user-query

Hvad er DiskPart Værktøjet?

Diskoprydning eller “cleanmgr.exe” er Windows-værktøjet, der er dedikeret til permanent at slette de overflødige data på et bestemt drev. Værktøjet er virkelig effektivt til at rydde overflødige data. Imidlertid har mange brugere en tendens til permanent at slette vigtige filer, mens de bruger Diskoprydning. For eksempel er “Diskoprydning slettet mine downloads” et af de meget diskuterede emner relateret til Diskoprydning.

Diskpart screen on Command prompt window

Desværre er det ikke muligt at fortryde diskoprydningsprocessen, men der er en måde at gendanne filer, der er slettet af diskoprydning. Kompileret med alle oplysninger vil denne artikel forklare dig om alt hvad du behøver at vide om Diskoprydning, og hvordan du gør det gendan filer efter diskoprydning.

Hurtig navigation:

Hvad Sker der hvis Jeg Foretager Diskoprydning?

Når du bruger værktøjet Diskoprydning, sletter værktøjet permanent alle de midlertidige filer, såsom midlertidige internetfiler, offline websider, DirectX-cache, miniaturer, papirkurvfiler og downloads. Dog er kun miniaturer, midlertidige internetfiler og downloadede programfiler valgt som standard.

Diskoprydning slettede mine downloads

Forvirr ikke “Downloaded Program files” med “Downloads” begge er helt forskellige. Downloadede programfiler er ActiveX-lager til din Internet Explorer-browser. Mens downloads er de filer, du har downloadet fra internettet, såsom digitale medier, dine arbejdsdokumenter, spil.

disk cleanup dialogue box

Bortset fra de valgte standardmapper skal de resterende mapper eller filer vælges manuelt. Det inkluderer din downloads-mappe.

Kan diskoprydning slette vigtige filer?

Ingen diskoprydning sletter ikke vigtige filer. Diskoprydning hjælper dig med at slippe af med overflødige filer såsom midlertidige filer internetcache. Diskoprydning kan som standard kun slette Download-programfiler, midlertidige internetfiler og miniaturebilleder.

Den eneste måde, du kan slette de vigtige filer på, f.eks. Downloads, mens du bruger oprydning, skyldes forsætligt eller utilsigtet at vælge downloadsmappen eller andre, der er angivet.

Når du først er startet, kan du ikke fortryde oprydningsprocessen. Men du kan helt sikkert gendanne de filer, der går tabt under oprydningsprocessen. Fordi hvad oprydning gør, er det samme som permanent at slette en fil såsom “Skift + Slet” eller rydde papirkurven.

permanently deleting files using disk cleanup

Du kan være forvirret over, hvordan det er muligt at gendanne permanent slettede filer. Hvis du ikke er bekendt med det tekniske ved permanent slettede filer, her er hvad der faktisk sker. Når du permanent sletter en fil, fjernes filen lige fra drevindekset, og lagringssektorerne markeres som klar til at blive skrevet med nye data.

Da filen fjernes fra indekset, viser operationen ikke længere de filer, der går tabt på grund af diskoprydning. Men filens datasignatur findes i lagringssektorerne. Ikke desto mindre forbliver de kun, indtil lagringssektorerne overskrives med nye filer.

Så når du først har bemærket, at dataene går tabt fra et drev, anbefales det stærkt, at du ikke foretager ændringer på det specifikke drev, før du gendanner dataene.

Hvordan Gendanne Filer efter Diskoprydning på Windows 11/10/8

Der er to mulige metoder til at gendanne de filer, der blev slettet på grund af Diskoprydningsværktøjet

  • Gendan filerne ved hjælp af sikkerhedskopierings- og gendannelsesværktøjet
  • Gendan filer ved hjælp af software til datagendannelse

Hvis du har mistet vigtige filer på grund af Diskoprydning på Windows, er den eneste måde at fortryde Diskoprydning ved at gøre brug af en datagendannelsessoftware – Remo gendan til Windows.

download now to Recover Files from External Hard drive download the software to fix Photoshop program error for free

Remo harddisk gendannelse software er en hurtig og nemmeste metode til at gendan filer der er gået tabt på grund af diskoprydning. Remo er integreret med sofistikerede scanningsmotorer, der er dedikeret til at undersøge lagringssektorerne for datasignaturer. Når datasignaturerne er fundet, gendanner datagendannelsesværktøjet de slettede filer. Da værktøjet kan registrere over 300 filformater, forbliver ingen af dine filer uopdagede. Download derfor Remo-datagendannelsessoftware og følg de nævnte trin.

Hvordan gendan filer efter diskoprydning?

  • Start Remo Recover-softwaren og klik på Recover Partitions mulighed. Vælg nu det drev, som du har implementeret Diskoprydning på, og klik på scan.

recover files lost due to disk cleanup

  • Efter scanning af drevet vil datagendannelsesværktøjet gendanne de filer, der slettes permanent på grund af diskoprydning, f.eks. Din downloadmappe eller billedmappen. Du kan se de gendannede filer i gendannelsesvinduet.
  • Når filerne er gendannet, er det eneste, du skal gøre, at vælge dine prioritetsfiler og gemme dem på et sundt lagerdrev.

Ved hjælp af denne metode kan du også gendanne skiftede slettede filer på dine windows.

Er Diskoprydning Sikker i Windows 10?

Diskoprydning er et indbygget værktøj på Windows, som hjælper dig med at fjerne uønsket plads på din Windows-computer og skabe mere lagerplads på computeren. Men hvis de er et underliggende problem på din computer, eller hvis du vælger muligheden for at slette alt ved hjælp af Diskoprydning, kan du miste vigtige filer fra din computer. Derfor anbefales det at følge nedenstående tjekliste, mens du kører Diskoprydning på din Windows 10.

Tjekliste under implementering af Diskoprydning

Da det allerede er fastslået, at Diskoprydning ikke automatisk sletter din downloadmappe eller dine billeder, medmindre du markerer den mappe, der skal slettes. Så her er et par ting, du skal huske, før du starter Diskoprydning.

  • Tjek din papirkurv, og sørg for, at der ikke er vigtige filer, der skal gendannes.
  • Mens du implementerer i Diskoprydningsdialogen, kan du vælge den specifikke mappe, der skal slettes, før du starter processen. Så dobbelttjek de mapper, du har valgt.

Konklusion:

Muligvis er Diskoprydning den bedste måde at slette de uønskede data fra din computer. Ikke desto mindre skal du være forsigtig, når du bruger applikationen. Som standard sletter clenmngr.exe aldrig nogen af de vigtige filer, såsom downloads-mappen, medmindre du sletter mappen.

Hvis du ved et uheld har slettet vigtige filer enten fra mappen Downloads eller papirkurven, er den eneste mulige måde at gendanne sig på ved hjælp af en datagendannelsessoftware. Detaljerne med hensyn til gendannelse af filerne efter Diskoprydning er nævnt tydeligt i de foregående afsnit, men stop med at bruge drevet, når du har slettet drevet. Hvis du følger de nævnte instruktioner, kan du nemt gendanne de mistede filer.

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply