Gendanne HFS Partition

Resumé – Har du ved et uheld slettet eller mistet din HFS-partition på din Mac? Bekymret for at miste alle dine vigtige data? Bare rolig, denne artikel viser dig, hvordan du kan gendanne hfs-partitionen ved hjælp af en professionel partitionsgendannelsessoftware – Remo Recover. For en hurtig datagendannelse skal du downloade softwaren gratis nu.

download the software to repair avi files on Mac for free

HFS og HFS + er et af de vigtigste filsystemer, der bruges i forskellige Apple-produkter såsom Mac-computere, iPods osv. Selv med det nyeste Mac-filsystem, der kaldes APFS, bruges HFS + stadig i vid udstrækning til dets lavere fragmentering og lette kompatibilitet. Datatab i disse HFS-partitioner kan ske på grund af utilsigtet formatering, dårlige sektorer, systemnedbrud eller virusinfektioner. HFS + -partition mangler på harddisken kan være meget foruroligende, især når du har vigtige data i den. Efter at have fulgt det komplette sæt instruktioner nedenfor, vil du være i stand til at gendanne HFS + -partition med succes, inklusive alle dine dyrebare data.

Hvordan Gendanner jeg HFS+ Partition?

Selv når HFS-partitionen er slettet fra harddisken, har du stadig en chance for at gendanne data. Alle data, der tidligere eksisterede i det tabte HFS + -volumen, forbliver intakte, indtil de ikke er blevet overskrevet af nye data. Derfor afhænger de maksimale chancer for at få data tilbage, hvor hurtigt du udfører datagendannelse.

Der er dog ingen indbyggede metoder eller værktøjer tilgængelige i Mac til at hente disse mistede HFS-data. Den eneste måde at gendanne HFS-partition, der er formateret eller slettet, er ved at bruge en effektiv datagendannelsessoftware. Ikke alle datagendannelsessoftware er i stand til gendan HFS partition, især når den er ødelagt. Så valget af gendannelsessoftware til HFS + bliver meget kritisk.

HFS partition gendannelse blev enkel

Uanset årsager, som du har mistet volumen, kan Remo Mac Data Recovery Software være det rigtige valg til at gendanne slettede HFS + -partitioner. Selvom computeren ikke er i stand til at vise de mistede partitioner på grund af korruption, kan dette værktøj lokalisere og gendanne dataene fra drevet ved hjælp af en teknik kaldet deep scan. Ud over at hente data fra HFS+ partitioner er værktøjet også i stand til gendannelse af korrupte Mac harddisk der endda er formateret med det nyeste APFS-filsystem.

Remo Mac Data Recovery Software er et specielt designet værktøj til at gendanne slettede eller mistede HFS + -partitioner. Værktøjet kan også gendanne manglende HFS + -partition, der ikke registreres af computeren. For at udføre denne opgave bruger værktøjet en forudgående scanningsmotor, der scanner hver enkelt sektor på harddisken for at gendanne mistede HFS + -partitioner. Derudover fungerer dette værktøj også med den nyeste macOS Big Sur, der bruger APFS-filsystemet. Download og prøv softwaren gratis nu.

download the software to repair avi files on Mac for free

Hvordan Gendanne HFS Partition

For at gendanne data fra HFS + -partition skal du downloade og installere Remo Mac Gendannelse af data software og følg nedenstående trin:

 • Klik på hovedskærmen Recover Volumes/ Drives og vælg Volumes Recoverymulighed

Recover data from HFS partition

 • Vælg nu den harddisk, hvorfra HFS + -partitionen skal gendannes, og klik på Næste
 • Hvis du ikke kan finde den mistede HFS-partition, skal du klikke på det andet afkrydsningsfelt i bunden og klikke på Next at fortsætte
 • Vælg derefter det volumen, der skal gendannes

selecting drive to recover the HFS+ partition

 • Vælg nu Advance Scanog vælg Mark All at vælge alle de filer, der skal gendannes fra HFS + -partition. ramte Next knappen for at starte scanningsprocessen.
 • Når scanningsprocessen er afsluttet, vises de gendannede data i File Type Viewog Data View
 • Du kan klikke på en af de gendannede filer og klikke på Previewknappen øverst, se den gendannede fil

Recover data from HFS partition by clicking on SAVE

 • Klik til sidst på Saveog søg efter et sted på computeren for at gemme filerne

Vigtig note: Gem ikke de gendannede filer på den samme HFS-partition, som den blev hentet fra. Der er chancer for, at disse gendannede data kan overskrives, hvilket yderligere vil føre til datakorruption.

Hvorfor Remo er bedst egnet til at gendanne HFS partition.

 • Remo Recover hjælper dig gendanne HFS partition der blev slettet på grund af diskfejl.
 • Hjælper med at gendanne data fra HFS-partition, der blev slettet på grund af korruption i drev, såsom dårlige sektorer, drevfejl eller geninstallation af operativsystemet
 • Lader dig let identificere og sortere de gendannede filer baseret på filtype, navn, størrelse, oprettelsesdato osv.
 • Softwaren hjælper med at gendanne data fra filsystemerne APFS, HFS +, HFSX, FAT16, FAT32
 • Den enkle interface til Remo Recover gør HFS-partitiongendannelsesprocessen let.
 • Understøtter gendannelse af data fra det formaterede drev fra Mac OS Big Sur, Catalina, High Sierra, Leopard, Snow Leopard, Lion, Mountain Lion og andre

Tip til at undgå tab af data fra HFS eller HFS+ partition.

 • Hvis du søger at frigøre plads fra harddisken, skal du undgå formatering for at gøre det. Slet altid den store fil selektivt
 • Kør Disk Utility regelmæssigt for at kontrollere disksundheden.
 • Følg altid de korrekte procedurer for nedlukning, mens du slukker for computeren. På denne måde kan du undgå enhver potentiel HFS-partitionskorruption.
 • Opdater din antivirus rettidigt for at undgå, at virussen beskadiger din computer eller endda sletter dine data.

Konklusion

Bortset fra HFS+ partitionen har Apple kommet med et nyere APFS-filsystem. Selvom dette giver bedre lagringsstyring og sikkerhed i dens volumen, kan det stadig påvirkes af datatab. En måde at forhindre datatab på Mac er ved at bruge Time Machine til at gemme vigtige data. På denne måde er du klar til at imødegå enhver datatabssituation. Hvis du dog ikke har taget nogen sikkerhedskopiering af data, skal du bruge Remo Mac Data Recovery-softwaren og følge trinnene, der er nævnt i artiklen for at gendanne HFS + -partition.

Gendanne HFS Partition was last modified: december 16th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*