Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Program til Gendannelse af Harddisk

Alt i En Gendannelse af Data Software

Gendan data efter format eller partitionsfejl.

$109.97

$99.97

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendanne Slettede Office Filer fra USB

USB-drev eller pen-drev er udviklet for at sikre, at brugerens levetid i høj grad forenkles ved lagring af forskellige filer. Selvom USB-drev af natur er praktiske og bærbare. De er dog sårbare over for mange problemer og problemer, der forårsager følsomt datatab. Vi har ofte en tendens til at gemme mange Office-filer som Excel-filer, Powerpoint-præsentationer og Word-dokumenter på flashdrevet. At miste disse filer på drevet kan være et mareridt, især når du ikke længere har adgang til den oprindelige kilde.

Hvis du leder efter metoder til gendanne mistede eller slettede MS Office dokumenter fra et USB-drev, så kan disse oplysninger lige så godt være den perfekte løsning for dig. USB-drev er plug and play. Dette betyder, at en bruger muligvis kan tilslutte et USB-drev til ethvert antal computere og overføre en masse data derimellem. Desværre er brugen af drevet mellem flere computere en trussel mod de eksisterende data på penedrevet. F.eks. Malware, ustabile USB-porte, beskadiget flashdrev eller slettede MS Office-filer. Datatab på USB kan opstå på grund af mange grunde.Gendan slettet filer.

download now download the software to fix Photoshop program error for free

Hvordan gendanne Office Filer fra USB?

Du kan gendanne slettede eller mistede MS Office-filer fra et USB-drev vha filgendannelsesværktøj der kan registrere alle MS Office-filformater såsom .doc, .docs, .ppt, .pptx, .xls, .pst, .mbd. Integreret med scanningsmotorer med høj præcision Remo er en sådan software, der perfekt kan gendanne mistede eller slettede MS Office-filer fra USB-drevet. Derudover leveres værktøjet en gendannelsespartitionsindstilling, der hjælper dig med at gendanne MS Office-filer, selv fra beskadigede, beskadigede eller formaterede USB-drev.Gendannelse slettede office filer fra USB.

Trin til gendan slettet office filer fra USB

Download og installer Remo Recover-softwaren ved at klikke på download-knappen. Start softwaren.

  • Klik på Recover Files valgmulighed og vælg de USB-drev, du har gemt dine MS Office-filer. Klik nu på scan

  • Efter scanning af drevet gendanner datagendannelsesværktøjet de Microsoft Office-filer, der er blevet slettet eller mistet, og viser dem i gendannelsesvinduet.
  • Du kan skelne MS Word-filer, MS Excel, PowerPoint-filer og PST-filer fra hinanden ved hjælp af data type og file type view.

  • Vælg de mistede Office-filer, og klik på Save knappen for at gendanne dem.

Det er alt, hvad det kræver, tre enkle trin til at gendanne mistede eller slettede data fra et USB-drev.

Funktioner i MS Office Filgendannelsessoftware

  • Da filerne, der er slettet fra et flashdrev, ikke kan gendannes fra en papirkurv Remo Data Recovery-software er konstrueret til at gendanne MS Office-filer, der ikke engang er tilgængelige i Recycle B
  • Hardwired med gendanne partition mulighed, en dedikeret funktion, der er udviklet til at gendanne data fra komplekse tab af scenarier som f.eks. Beskadiget USB-flashdrev eller gendanne data fra den ulæselige eksterne harddisk.
  • Værktøjet er tilgængeligt i både Mac- og Windows-varianter til at understøtte gendannelse af USB-drev, selv på Mac-platforme.
  • Remo Data Recovery-software understøtter fejlfri alle mærker af USB-flashdrev. Det betyder, at du kan gendanne data fra SanDisk, Kingston, Transcend, Samsung, HP og alle de mærker, der er tilgængelige på markedet.
  • Værktøjet er både Windows 10 og Mac Catalina Ready.

Forholdsregler for at undgå tab af MS Office-fil USBflashdriver

Der er mange gratis cloud-lagringstjenester tilgængelige. Enhver MS Office-fil kræver typisk ikke meget plads, så du perfekt kan bruge en cloud-lagerplads med en gratis konto. Hvis du ikke foretrækker at gemme på skyopbevaring, er det bedre at sikkert vedligeholde USB-flashdrevet og øve dig efter at følge forholdsregler

Vedligehold altid en sikkerhedskopi af de vigtigste filer, der er gemt på dit USB-flashdrev

Default image
Remo Software
Articles: 844

Leave a Reply