Gendanne Slettede Office Filer fra USB

Fra naturen er USB-drev praktisk. Vi har ofte en tendens til at gemme en masse Office-filer som Excel-filer, PowerPoint-præsentationer og Word-dokumenter på flashdrevet. At miste disse filer på drevet kan være et mareridt, især når du ikke længere har adgang til den originale kilde.

Hvis du leder efter metoder til gendanne Office filer fra USB, så kan disse oplysninger lige så godt være den perfekte løsning for dig. USB-drev er plug and play. Dette betyder, at en bruger muligvis kan tilslutte et USB-drev til ethvert antal computere og overføre en masse data derimellem. Desværre er brugen af drevet mellem flere computere en trussel mod de eksisterende data på penedrevet. F.eks. Malware, ustabile USB-porte, beskadiget flashdrev eller slettede MS Office-filer. Datatab på USB kan opstå på grund af mange grunde.

Hvordan gendanne slettede Office filer fra USB?

Du kan gendan slettede Office filer fra et USB-drev vha filgendannelsesværktøj der kan registrere alle MS Office-filformater såsom .doc, .docs, .ppt, .pptx, .xls, .pst, .mbd. Integreret med scanningsmotorer med høj præcision Remo er en sådan software, der perfekt kan gendanne mistede eller slettede MS Office-filer fra USB-drevet. Derudover leveres værktøjet en gendannelsespartitionsindstilling, der hjælper dig med at gendanne MS Office-filer, selv fra beskadigede, beskadigede eller formaterede USB-drev.

download now download the software to fix Photoshop program error for free

Trin til program til at gendanne slettede Office filer fra USB

Hent og installer Remo Recover-softwaren ved at klikke på download-knappen. Start softwaren.

  • Klik på indstillingen Gendan filer, og vælg de USB-drev, du har gemt dine MS Office-filer. Klik nu på scanning
  • Efter scanning af drevet gendanner datagendannelsesværktøjet Microsoft Office-filer, der er blevet slettet eller mistet, og angiv dem i gendannelsesvinduet.
  • Du kan differentiere MS Word-filer, MS Excel, PowerPoint-filer og PST-filer fra hinanden ved hjælp af datatype og filtypevisning.
  • Vælg de Office-filer, der er mistet, og klik på Gem-knappen for at gendanne dem.

Det er alt, hvad der kræves, tre enkle trin til gendanne dine mistede eller slettede data fra et USB-drev.

Funktioner i MS Office Filgendannelsessoftware

  • Da filerne, der er slettet fra et flashdrev, ikke kan gendannes fra en papirkurv Remo Data Recovery-software er konstrueret til at gendanne office filer, der ikke engang er tilgængelige i Recycle B
  • Hardwired med gendanne partition mulighed, en dedikeret funktion, der er udviklet til at gendanne data fra komplekse tab af scenarier som f.eks. Beskadiget USB-flashdrev eller gendanne data fra den ulæselige eksterne harddisk C.
  • Værktøjet er tilgængeligt i både Mac- og Windows-varianter til at understøtte gendannelse af USB-drev, selv på Mac-platforme.
  • Remo Data Recovery-software understøtter fejlfri alle mærker af USB-flashdrev. Det betyder, at du kan gendanne data fra SanDisk, Kingston, Transcend, Samsung, HP og alle de mærker, der er tilgængelige på markedet.
  • Værktøjet er både Windows 10 og Mac Catalina Ready.

Forholdsregler for at undgå tab af MS Office-fil fra USB-flashdrev

Der er mange gratis cloud-lagringstjenester tilgængelige. Enhver MS Office-fil kræver typisk ikke meget plads, så du perfekt kan bruge en cloud-lagerplads med en gratis konto. Hvis du ikke foretrækker at gemme på skyopbevaring, er det bedre at sikkert vedligeholde USB-flashdrevet og øve dig efter at følge forholdsregler

Vedligehold altid en sikkerhedskopi af de vigtigste filer, der er gemt på dit USB-flashdrev

Gendanne Slettede Office Filer fra USB was last modified: marts 18th, 2021 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*