Gendanne Pendrive Mac

USB-flashdrev er ganske let modtagelige for permanent datatab. For eksempel sendes en tilfældigvis slettet fil ikke til mappen Papirkurv, og den slettes permanent. Derudover gennemgår flashdrev en masse uheld, såsom forkert at frakoble USB-drev uden at skubbe ud, ved et uheld formatere og til sidst korruption af USB-flashdrev. hvilke er virkelig komplicerede tab af scenarier?

Det er også en bummer, at de fleste af brugerne ikke er vant til at oprette sikkerhedskopier til USB-drev ved hjælp af Time Machine-backup-applikationer. Hvilket gør tingene endnu mere komplicerede til at gendanne dataene fra Mac USB-drevet.

Så uden nogen sikkerhedskopi og filer, der ikke gemmes i papirkurven, hvad kan være den bedst mulige metode til at gendanne data fra Mac-flashdrev? Svaret er gendannelse af Mac-flashdrev; kan du finde forklaringen på, hvorfor du har brug for software til gendanne pendrive Mac i næste afsnit.

Hvor går slettede USB-filer på Mac?

Når en fil slettes, slettes den ikke helt, men den markeres som slettet. Plads besat af de slettede filer gøres klar til at blive overskrevet med nye data. Hvilket gør filer usynlige og utilgængelige. I en sådan situation har du derfor brug for software, der kan få adgang til filerne og gendanne dem. Manuel adgang til disse lagersektorer er umulig for en normal bruger.

Advarsel: Da pladsen, der er besat af slettede filer, er markeret som klar til at overskrive, skal du ikke bruge USB-flashdrevet, før du gendanner dataene.

Hvordan kan jeg gendanne slettede filer fra mit Mac-flashdrev?

Derfor er det umuligt at få adgang til lagringssektorerne manuelt, du kan bruge gendan pendrive Mac software til at gøre det arbejde for dig. Mac USB-flashdrevsoftware kan få adgang til lagringssektorerne og gendanne de slettede filer. Her er en af de mest effektive gendannelsessoftware til USB-flashdrev til Mac.

download now

Tillid til fagfolk Remo fil gendannelses software er en sådan software, der effektivt kan gendanne data fra de fleste komplicerede tab af scenarier. Desuden er brugergrænsefladen så enkel, at du kan gendanne data i 4 enkle klik. Du kan finde trinnene i det følgende afsnit.

Hvordan Gendanne Pendrive Mac

Download nu, og installer Remo Flash Drive Gendannelsessoftware på din computer. Tilslut USB-flashdrevet til din Mac, start softwaren, og følg de nævnte trin

Bemærk: Da værktøjet endda er kompatibelt med det nyeste Mac Catalina OS og fungerer fejlfrit med alle filsystemer som APFS, HFS +, HFS, ExFAT og endda gendannelse af NTFS-formaterede drev på MAC, står du overhovedet ikke med nogen kompatibilitetsproblemer.

 • Vælg indstillingen Filgendannelse på startskærmen. Softwaren viser de tilgængelige drev på din Mac
 • Vælg nu flashdrevet med slettede filer, og klik på næste for at scanne drevet. Efter scanning af flashdykket viser softwaren de filer, der er slettet fra drevet.
 • Vælg de filer, der er slettet, og klik på Gem for at gendanne de slettede filer fra USB-flashdrevet.
 • Endelig skal du nævne volumenplaceringen på Mac for at gemme de gendannede filer.

Dette afslutter processen. Du kan også bruge dette værktøj til at gendanne dataene fra uundgåelige datatabsscenarier, såsom at gendanne data, der er mistet fra en Mac-gæstekonto. Da Mac-gæstebrugerkontoen sletter dataene, så snart du logger ud, har du bestemt brug for denne software til gendanne filer fra gæstekontoen.

De mest nyttige muligheder tilgængelige på Remo Recovery Software

 • Remo kan registrere og gendanne over 300 filformater som fotos, råbilleder, PDF, Microsoft Excel, Word-dokument osv.
 • Du kan også gendanne data fra de fleste kritiske scenarier for tab af data, såsom uleselig ekstern harddisk, gendanne formateret Mac-harddisk.
 • Værktøjet er også kompatibelt med næsten alle formater af lagerdrev såsom SSD, interne og eksterne drev som hukommelseskort, digitale kameraer osv.

Fire vigtigste tip til at undgå datatab på USB-flashdrev

 • Opret sikkerhedskopi af alle dine vigtige filer, der er gemt på USB-drevet for at undgå datatab eller utilsigtet sletning fra det.
 • Undgå forkerte metoder til at skubbe USB-drevet ud.
 • Det er bedre at undgå direkte arbejdsfiler på et USB-drev. anbefales det at redigere filerne på din Mac og senere gemme dem på et USB-drev.
 • Undgå at tilslutte dit USB-drev til virusinficerede enheder for at undgå USB-filkorruption.
Gendanne Pendrive Mac was last modified: juli 8th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*