Datagendannelse Software

Program til Gendannelse af Harddisk
Bedst
Sælgende

Remo Recover Windows 6.0

Helt ny kraftfuld datagendannelsessoftware

Gendan nemt data fra enhver lagerenhed under scenarier for alvorligt datatab.

$99.97

$69.97

1 Month license

Køb Nu

Fil Reparation Software

Fil Reparation Software
Bedst
Sælgende

MOV Reparationsværktøj

Komplet Video Reparationsværktøj

Reparere Dine ikke Spilbar (MOV & MP4) Videoer Sikkert

$79.97

$69.97

Køb Nu

Outlook Værktøj

Outlook Værktøj
Konverter OST til PST Gendan forældreløse OST fil e-mails og konverter til PST. Hent til Windows
Bedst
Sælgende

Sikkerhedskopi og Migrere Outlook

Ultimative Sikkerhedskopi af Outlook Værktøj

Sikker Måde at Sikkerhedskopi og Flyt Mails og Kontakter

$59.97

$49.97

Køb Nu

Remo ONE

Remo ONE

Andre Hjælpeprogrammer

Andre Remo Værktøjer
Bedst
Sælgende

Program til at Fjerne Duplikater Bilder

Avanceret Duplikat Fotos Finder og Renere Værktøj

Finde og Fjerne Duplikater Bilder og Øge Diskplads i 3 - Klik !!

$29.97

$19.97

Køb Nu

Danish

Gendanne Slettede Filer

Tilfældigt sletning af filer er en af de mest almindelige måder at miste dine vigtige filer på. Så hvis du er en af dem, der har mistet eller slettet dine dyrebare filer, vil du her finde flere måder at gendanne slettede filer på.

I slutningen af artiklen får du dine slettede eller mistede filer gendannet med sikkerhed. Vil du vide det hvordan gendanne slettede filer? Hold fast til slutningen af denne artikel.

Hvor går de slettede filer hen?

Dette er det normale spørgsmål, der dukker op i alles hovede, når de ved en fejltagelse sletter eller mister filer. Svaret er, når du permanent sletter en fil fra din computer, filen slettes ikke med det samme. I stedet markeres det rum, hvor filen findes, som klar til at blive overskrevet. Der er store chancer for gendannelse slettede filer hvis de ikke er skrevet, og for at undgå det, skal du stoppe med at bruge det drev, hvorfra du vil udføre slettet filgendannelse.

Hvordan kan man gendanne slettede filer?

Der er forskellige metoder til at gendanne slettede filer fra Windows-computere, der varierer fra den åbenlyse papirkurv til at få filer tilbage fra systemgendannelse. I tilfælde af, at du ikke gendanner slettede filer med de nævnte metoder, har du en filgendannelsessoftware for at sikre, at du får tilbage dine slettede filer. Følg de nedenfor nævnte metoder efter hinanden for hurtigt at gendan slettet filer

Gendan slettede filer fra Windows papirkurven

Gendan slettede filer på Windows 10 ved hjælp af Backup

Gendan slettede filer ved hjælp af en professionel filgendannelsessoftware

Sådan gendannes slettede filer fra Windows papirkurven?

Papirkurv er det første sted, du skal kigge efter for at hente dine slettede filer. I tilfælde af at du har tømt din Windows papirkurv spring dette trin over. Følg nedenstående trin for at gendanne slettede filer fra Windows papirkurven:

  • Åbn papirkurven fra skrivebordet
  • Find de slettede filer, du prøver at gendanne
  • Højreklik på filen og vælg Gendanrecover files from recycle bin

Gendan slettede filer Windows 10 ved hjælp af Backup

Denne metode hjælper dig med at gendanne slettede filer, hvis du har oprettet en sikkerhedskopi eller et restaureringspunkt tidligere. Følg nedenstående trin for at gendanne slettede filer fra Windows-sikkerhedskopi:

  • Højreklik på drive or partitionhvorfra du vil gendanne filer og vælge egenskaber
  • Gå til egenskaber previous versions
  • Under tidligere versioner skal du vælge den sikkerhedskopifil, du vil gendanne slettede filer fra
  • Klik på Restoreknap

Efter afslutningen af processen skal du genstarte computeren og kontrollere, om du har gendannet slettede filer. Hvis du ikke fik tilbage dine slettede filer, eller hvis du ikke havde nogen sikkerhedskopifil, skal du gå videre til den næste metode.Gendanne filer slettet fra papirkurv

En professionel filgendannelsessoftware til redning

Ja, hvis du prøvede alle ovennævnte citerede gratis måder til at gendanne slettede filer og ikke kunne få dine data tilbage, er en professionel filgendannelsessoftware som Remo dit sidste håb.

Remo File Recovery Software er et prisvindende værktøj med over en million glade brugere på tværs af både Windows og Mac-operativsystemer. Bygget med en avanceret filgendannelsesalgoritme kan værktøjet genkende og gendanne mere end 300 filtyper fra enhver form for datatabsscenario. Download og prøv at få tilbage dine slettede filer nu.

download now to recover deleted files from my documents folder

Sådan gendannes slettede filer ved hjælp af Remo File Recovery Software?

For at gendannelse af slettede filer fra din Windows-computer skal du downloade, installere Remo Filegendannelsesværktøj og følg nedenstående citerede trin:

  • Når du har startet softwaren, skal du vælge det drev, hvorpå du vil udføre filgendannelse og til sidst trykke på Scan.

  • Efter afslutning af scanningsprocessen viser softwaren de gendannede slettede filer. Forhåndsvisning af filer, der er gendannet fra værktøjet, for at evaluere succesraten for filgendannelse.

  • Hvis du er tilfreds med gendannelsesprocessen for slettede filer, skal du aktivere softwaren og gemme filerne på den ønskede placering ved at klikke på Recover.

Bemærk: Hvis du vil gendan slettede filer på ekstern harddisk eller et andet eksternt drev, så tilslut det til din computer, hvor du har installeret Remo Recover-værktøjet.

Afsluttende tanker:

Datatab kan forekomme når som helst, og hvis du ikke hurtigt handler for at gendanne de slettede filer, kan det resultere i permanent datatab. Derfor er det altid vigtigt og sikkert at have en regelmæssig sikkerhedskopi af data.

I tilfælde af at du ikke har sikkerhedskopi af data, bruger du alle de ovennævnte metoder, herunder en sikker løsning på gendanne slettede filer det er Remo Filegendannelsessoftware.

Lad os vide dine tanker om slettet filgendannelse i kommentarfeltet nedenfor.

Default image
Remo Software
Articles: 843

Leave a Reply