Gendanne Slettede Filer

Tilfældigt sletning af filer er en af de mest almindelige måder at miste dine vigtige filer på. Så hvis du er en af dem, der har mistet eller slettet dine dyrebare filer, vil du her finde flere måder at gendanne slettede filer på.

I slutningen af artiklen får du dine slettede eller mistede filer gendannet med sikkerhed. Vil du vide det hvordan gendanne slettede filer? Hold fast til slutningen af denne artikel.

Hvor går de slettede filer hen?

Dette er det normale spørgsmål, der dukker op i alles hovede, når de ved en fejltagelse sletter eller mister filer. Svaret er, når du permanent sletter en fil fra din computer, filen slettes ikke med det samme. I stedet markeres det rum, hvor filen findes, som klar til at blive overskrevet. Der er store chancer for gendannelse slettede filer hvis de ikke er skrevet, og for at undgå det, skal du stoppe med at bruge det drev, hvorfra du vil udføre slettet filgendannelse.

Hvordan gendanner jeg slettede filer?

Der er forskellige metoder til at gendanne slettede filer fra Windows-computere, der varierer fra den åbenlyse papirkurv til at få filer tilbage fra systemgendannelse. I tilfælde af, at du ikke gendanner slettede filer med de nævnte metoder, har du en filgendannelsessoftware for at sikre, at du får tilbage dine slettede filer. Følg de nedenfor nævnte metoder efter hinanden for hurtigt at gendanne slettede filer

Gendan slettede filer fra Windows papirkurven

Gendan slettede filer på Windows 10 ved hjælp af Backup

Gendan slettede filer ved hjælp af en professionel filgendannelsessoftware

Sådan gendannes slettede filer fra Windows papirkurven?

Papirkurv er det første sted, du skal kigge efter for at hente dine slettede filer. I tilfælde af at du har tømt din Windows papirkurv spring dette trin over. Følg nedenstående trin for at gendanne slettede filer fra Windows papirkurven:

  • Åbn papirkurven fra skrivebordet
  • Find de slettede filer, du prøver at gendanne
  • Højreklik på filen og vælg Gendanrecover files from recycle bin

Gendan slettede filer på Windows 10 ved hjælp af Backup

Denne metode hjælper dig med at gendanne slettede filer, hvis du har oprettet en sikkerhedskopi eller et restaureringspunkt tidligere. Følg nedenstående trin for at gendanne slettede filer fra Windows-sikkerhedskopi:

  • Højreklik på drive or partitionhvorfra du vil gendanne filer og vælge egenskaber
  • Gå til egenskaber previous versions
  • Under tidligere versioner skal du vælge den sikkerhedskopifil, du vil gendanne slettede filer fra
  • Klik på Restoreknap

Efter afslutningen af processen skal du genstarte computeren og kontrollere, om du har gendannet slettede filer. Hvis du ikke fik tilbage dine slettede filer, eller hvis du ikke havde nogen sikkerhedskopifil, skal du gå videre til den næste metode.

En professionel filgendannelsessoftware til redning

Ja, hvis du prøvede alle ovennævnte citerede gratis måder til at gendanne slettede filer og ikke kunne få dine data tilbage, er en professionel filgendannelsessoftware som Remo dit sidste håb.

Remo File Recovery Software er et prisvindende værktøj med over en million glade brugere på tværs af både Windows og Mac-operativsystemer. Bygget med en avanceret filgendannelsesalgoritme kan værktøjet genkende og gendanne mere end 300 filtyper fra enhver form for datatabsscenario. Download og prøv at få tilbage dine slettede filer nu.

download now to recover deleted files from my documents folder

Sådan gendannes slettede filer ved hjælp af Remo File Recovery Software?

For at gendanne slettede filer fra din Windows-computer skal du downloade, installere Remo Filegendannelsesværktøj og følg nedenstående citerede trin:

  • Efter lancering af softwaren skal du klikke på Recover Files, Vælg det drev, du vil udføre filgendannelse på, og tryk til sidst på detScan knapRecover deleted files from the Recycle bin using Remo File Recovery tool
  • Efter afslutningen af scanningsprocessen viser softwaren de gendannede slettede filer. Preview filerne gendannet fra værktøjet til at evaluere succesraten for filgendannelse.preview to verify the recovered files
  • Hvis du er tilfreds med den slettede filgendannelsesproces, skal du aktivere softwaren og Save filerne videre til det ønskede sted.

Afsluttende tanker:

Datatab kan forekomme når som helst, og hvis du ikke hurtigt handler for at gendanne de slettede filer, kan det resultere i permanent datatab. Derfor er det altid vigtigt og sikkert at have en regelmæssig sikkerhedskopi af data.

I tilfælde af at du ikke har sikkerhedskopi af data, bruger du alle de ovennævnte metoder, herunder en sikker løsning på gendanne slettede filer det er Remo Filegendannelsessoftware.

Lad os vide dine tanker om slettet filgendannelse i kommentarfeltet nedenfor.

Gendanne Slettede Filer was last modified: april 6th, 2020 by Remo Software

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*